Ladis píše:Když na věc příjde, dá se domluvit sobotní výlet i v pátek večer u pivka...
Však jo, akorát mi bude líto těch dětí, kterým jsme dávali vždy nějakou kačku, ale zase tip na výlet o prázdninách, nebo když nebude do čeho píchnout...
Ladis píše:Když na věc příjde, dá se domluvit sobotní výlet i v pátek večer u pivka...
...to bude asi tim ze malo jezditeJana Kawa píše:jak to tu tak čtu, tak se začínám těšit, fakt mě láká nový výlet, nový prostředí, nový ubytování (ikdyž Mlýnky bylo nej ubytko, co jsme kdy byli)
jen si kamo pekne zaloz svoje vlakno CKC AKCE..zaslouzis si to..neni jediny duvod to cost nekam kam to nepatri..ZRX 1984 píše:Necháme založeno toto vlákno a já sem budu dávat průběžné info, jak mi odpoví z penzionu budu informovat.
Spíš písněte Vy aktivní kdož sem chodíte, kam byste se chtěli podívat..
na Orlíku bylo bezva žrádýlko, ale ubytko nic moc. Na Mlýnkách máš čistý pokojíček, svoje WC a sprchu, nepotřebuju to, ale potěší.farmář píše:to byl Jani Orlík tak drsnej jo?
Honzíku, zatím moc nestíhám, letos mám asi 1000 km, lítáme kolem dětiček, obě se stěhují z rodného hnízda, tak jim chceme trochu pomoct, ale až vylítnou,KankX píše:...to bude asi tim ze malo jezditeJana Kawa píše:jak to tu tak čtu, tak se začínám těšit, fakt mě láká nový výlet, nový prostředí, nový ubytování (ikdyž Mlýnky bylo nej ubytko, co jsme kdy byli)
Jana Kawa píše:
Honzíku, zatím moc nestíhám, letos mám asi 1000 km, lítáme kolem dětiček, obě se stěhují z rodného hnízda, tak jim chceme trochu pomoct, ale až vylítnou,
to bude času, to bude poježděníčko