Brno a okoli-vyjezdy 2009....
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
jel jsem první a připadám si jako ničema
ono je taky potřeba trochu poslouchat, když se probírá, kam se jede, na ten Andrlák tam je cedule jak vrata
Příště holt musej jet pomalejší mašinky druhý(jenže je na popředí nikdo nedostrká, tam už musej sami). Když jsem poodjel, tak jsem taky na odbočkách čekal(Litomyšl, Polička) Howgh
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Já už bych to nerozebíral, všechno zlý je k něčemu dobrý a jaké je z toho ponaučení pro příště? viz. Krakonošovy pohádky.....
Je pravda, že já mám tak omezenej mobilní seznam kawačlenů, že bych taky asi nedojel, sice jsem slyšel kam se jede, ale stejně jsem to zapomněl. Já jsem po té odbočce ještě viděl někoho za sebou, tak mě to taky netrklo. Myslím, že bychom to měli Gině a Doktorovejm nějakou tou "organizovanější" vyjížďkou vynahradit.
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
- DoktorZRX
- Ghostrider

To jsme taky udělali, prej za autobazarem v Ústí doprava (ale byla to až ta druhá odbočka ze které to na rozhlednu bylo ani ne 5 min), ale když jsme se na rozhlednu ptali podruhý tak ten debil nás poslal směrem na Choceň...Zdrahy píše:V Ústí se stačilo zeptat - Andrlák znají všichni (třeba dotaz typu "kopec s rozhlednou??" )
Vím že po bitvě je každý generál - tak se nezlobte a příště to bude lepší
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
kdybys nemamonil a jezdil pravidelně tak seš rychlejší a neztratil by sesDoktorZRX píše:To jsme taky udělali, prej za autobazarem v Ústí doprava (ale byla to až ta druhá odbočka ze které to na rozhlednu bylo ani ne 5 min), ale když jsme se na rozhlednu ptali podruhý tak ten debil nás poslal směrem na Choceň...Zdrahy píše:V Ústí se stačilo zeptat - Andrlák znají všichni (třeba dotaz typu "kopec s rozhlednou??" )
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R
- DoktorZRX
- Ghostrider

Já nemůžu jet někde kde to neznám 160 a ještě s Dášenkou. Na motorce jsem letos seděl po druhé, to mi na rychlosti taky moc nedodalo, padla nám červená a hlavně jsme nechtěli nechávat Ginu samotnoumisak39 píše: Příště holt musej jet pomalejší mašinky druhý(jenže je na popředí nikdo nedostrká, tam už musej sami)
Naposledy upravil(a) DoktorZRX dne pon črc 13, 2009 20:03:35, celkem upraveno 1 x.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Vždy se najde nějakej místní trouba, který neví ani kde sám bydlíDoktorZRX píše:To jsme taky udělali, prej za autobazarem v Ústí doprava (ale byla to až ta druhá odbočka ze které to na rozhlednu bylo ani ne 5 min), ale když jsme se na rozhlednu ptali podruhý tak ten debil nás poslal směrem na Choceň...Zdrahy píše:V Ústí se stačilo zeptat - Andrlák znají všichni (třeba dotaz typu "kopec s rozhlednou??" )
ZX-6R (636) 2005
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Zlatý přepáčko
KLX 250S 2009
CKC#1148
Já nemůžu jet někde kde to neznám 160 a ještě s Dášenkou. Na motorce jsem letos seděl po druhé, to mi na rychlosti taky moc nedodalo, padla nám červená a hlavně jsme nechtěli nechávat Ginu samotnou
Hlavně že tam nebloudíme ještě teď
[/quote]
Nj, vím, tak hlavně ať vám dopadne dovča a tam to v klídku vydezinfikujeme
Nj, vím, tak hlavně ať vám dopadne dovča a tam to v klídku vydezinfikujeme
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*