nikdo nepoložil
Mlýnky /14.-16. 9. 2007
fotky: moje a ségry pošlu na admin@kawa.cz. může být?
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Zephyr 550
výběr
honza tam dotáhl flašu zelené... nevím kam to na jelena poskládal ...

však se z toho taky tondo pěkně osypal

nejtvrdší jádro - pátek 2:40

holky na sluníčku mají sluníčkové úsměvy

jana si dává druhou večeři

však se z toho taky tondo pěkně osypal

nejtvrdší jádro - pátek 2:40

holky na sluníčku mají sluníčkové úsměvy

jana si dává druhou večeři

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
Zephyr 550
Zephyr 550
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To byla ta kniha že?Sme se s Janou Kawou a Ginou shodli že to bude ta nejhodnotnější.DoktorZRX píše:Stejně jako já, taky jsem vyhrál svojí cenu , kterou jsem do tomboly dal a říkal jsem si: kdybych si jí tak odvezl, ale neodvezlrudormi píše:já vyhrál zelenou a taky jsem ji domů nepřivez ... to je divný![]()
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider

Je takLech píše:To byla ta kniha že?Sme se s Janou Kawou a Ginou shodli že to bude ta nejhodnotnější.DoktorZRX píše:Stejně jako já, taky jsem vyhrál svojí cenu , kterou jsem do tomboly dal a říkal jsem si: kdybych si jí tak odvezl, ale neodvezlrudormi píše:já vyhrál zelenou a taky jsem ji domů nepřivez ... to je divný![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
myšák v akci
Tak, tento týden vůbec nestíhám! Nepíšu to jako omluvu, že nejsem schopný udělat video z Mlýnků.
Píšu zde proto, že když jsem si stahoval video z kamery do počítače tak mi připadlo, že náš myšák je docela (z profilu) podobný Freddiemu Mercurymu. A na to jsem si čas udělal a tady je videjko
http://www.youtube.com/watch?v=8l5RH_yYasI
pokud jsem se spletl, myšáku promiň. Smažu to a jako bolestné dostaneš nějaké to pivínko
Píšu zde proto, že když jsem si stahoval video z kamery do počítače tak mi připadlo, že náš myšák je docela (z profilu) podobný Freddiemu Mercurymu. A na to jsem si čas udělal a tady je videjko
pokud jsem se spletl, myšáku promiň. Smažu to a jako bolestné dostaneš nějaké to pivínko
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Re: myšák v akci
Koukám že jsem se tam taky dostal do záběru se svou sádrou.Z. píše:Tak, tento týden vůbec nestíhám! Nepíšu to jako omluvu, že nejsem schopný udělat video z Mlýnků.
Jinak dobrej videoklípek.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Re: myšák v akci
Díky. Až nastanou dlouhé podzimní večery sestřihnu zbytek ... nejlepší záběry vznikly v pátek těsně po půlnociLech píše:Koukám že jsem se tam taky dostal do záběru se svou sádrou.Z. píše:Tak, tento týden vůbec nestíhám! Nepíšu to jako omluvu, že nejsem schopný udělat video z Mlýnků.
pokud jsem se spletl, myšáku promiň. Smažu to a jako bolestné dostaneš nějaké to pivínko![]()
![]()
Jinak dobrej videoklípek.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<