Kromě Pepého (Voyager XII) dorazil na tento "Československý sraz" jen jeden slovák na Kawasaki. Takže to ztrácí i v tomto případě smysl tuto akci pořádat.
Tak stýmto běž Lechu doprdele!!!!!! To ti jako nestačí, že tam přijedou tvý kamarádi, byť jen z celé čr?Lech píše:Problém je ten že poslední tři roky rapidně klesá účast. Důvod ale neznám.Snad že těch akcí je během roku čím dál více a tak se na tyto akce schází čímdál méně....![]()
Kromě Pepého (Voyager XII) dorazil na tento "Československý sraz" jen jeden slovák na Kawasaki. Takže to ztrácí i v tomto případě smysl tuto akci pořádat.
Jak jinak? Mlýnky budou, Lech si dělal prdel, nebo jak?MARTY píše:neunahluj se...vyckej telefonatu..ono je to vse trosku jinak..telefonuj a sdel...![]()
Já Daku ne ...sám potřebuji pomocDak-Ninja píše:Chlapi, kua, umíte číst? Jasně sem napsal, že pokud to Lech zrušil a někdo by ně stým pomohl, tak zjistím co a jak. Napsal sem taky, že tam v úterý zavolám a zjistím podrobnosti. NIKDE sem nenapsal, že Mlýnku budou!! Dovětek tak sa hlašte znamenal, aby sa nashlásil pomocník. Kua vysvětlovat jak v první třídě.......
STačí říct. Rád pomožu, když možu.spit 40 píše:Já Daku ne ...sám potřebuji pomocDak-Ninja píše:Chlapi, kua, umíte číst? Jasně sem napsal, že pokud to Lech zrušil a někdo by ně stým pomohl, tak zjistím co a jak. Napsal sem taky, že tam v úterý zavolám a zjistím podrobnosti. NIKDE sem nenapsal, že Mlýnku budou!! Dovětek tak sa hlašte znamenal, aby sa nashlásil pomocník. Kua vysvětlovat jak v první třídě.......![]()
![]()
Já vím DakuDak-Ninja píše:STačí říct. Rád pomožu, když možu.spit 40 píše:Já Daku ne ...sám potřebuji pomocDak-Ninja píše:Chlapi, kua, umíte číst? Jasně sem napsal, že pokud to Lech zrušil a někdo by ně stým pomohl, tak zjistím co a jak. Napsal sem taky, že tam v úterý zavolám a zjistím podrobnosti. NIKDE sem nenapsal, že Mlýnku budou!! Dovětek tak sa hlašte znamenal, aby sa nashlásil pomocník. Kua vysvětlovat jak v první třídě.......![]()
![]()
Tak počítám, že se staneš prvním "Homo perpetuum mobile", ještě jsem neviděl benzínku s 200 motorkářema z pěti státůMARTY píše:kurva tak jsem se vyblil a je mi lip..nedam zas zadnej sraz?..tak nekde na benzince cus..ale jak tam nebude 200 lidi z peti ruznych statu ..nezastavuji...![]()
![]()