CKC dovolená - že bychom načali třetí skupinu???
No, lidi já nevím, ale kam chcete dát 20 lidí. Pokud pojedou skoro všichni. Já stím počítám na sto procent. To je 5 pokojů nebo 3-4 pokoje pro 6 osob. Nevím jestli to bude v sezoně volné. Jen pořád nějak nechápu jak pojedeme na ty skupiny. To jako si necháme 30 min. rozestup a pojedeme stejnou trasou a budeme spát na stejném místě nebo budeme si to každá skupina bude řešit po svojí linii?
Rychlá rota už nejezdí na Kawasaki ZX636R, ale nyní zkouší Honda CBF 1000
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Takže pojedem s nějakým 30 min. rozestupem. Chápu li to dobře. M ěteda nevadí jít pod stan, ale penzionu s teplou vodou se taky vyhýbat nebudu.volkswagen píše:Ubytování a trasy budou stejné
Jde o to že najednou se dá uhlídat tak max 10 motorek. Když nás pojede víc, je to v ( Y ) protože se nikdo neprojede....
Ohledně bydlení je třeba věci řešit teď, včetně zálohy a zamluvení, potom bude pozdě..
Ohledně skupin - jezdit ve víc jak pěti motorkách je s prominutím opruz. Vyjížďka na srazu je OK ale taky je jen kousek. Nerad jezdím 80km/hod a koukám při tom do zrcátka kdo mi leze na záda. Užil jsem si pohledu do zrcátka dost a dost vloni na Mariazellu a ke konci jsem byl už dost nasr..ý a sprostý, protože na mě někdo pořád najížděl. Ideál jsou 2 - 3 motky které jedou zhruba stejnou rychlostí a užívají si to. Máme mezi sebou ty rychlejší , no a taky ty pomalejší a jízda dohromady by otrávila oba tábory. Prostě budeme bydlet spolu, ale ráno vyjedeme a sejdeme se někde třeba na gáblík a potom zase večer, podělit se o dojmy. Jinak si to popravdě řečeno neumím představit
Ohledně skupin - jezdit ve víc jak pěti motorkách je s prominutím opruz. Vyjížďka na srazu je OK ale taky je jen kousek. Nerad jezdím 80km/hod a koukám při tom do zrcátka kdo mi leze na záda. Užil jsem si pohledu do zrcátka dost a dost vloni na Mariazellu a ke konci jsem byl už dost nasr..ý a sprostý, protože na mě někdo pořád najížděl. Ideál jsou 2 - 3 motky které jedou zhruba stejnou rychlostí a užívají si to. Máme mezi sebou ty rychlejší , no a taky ty pomalejší a jízda dohromady by otrávila oba tábory. Prostě budeme bydlet spolu, ale ráno vyjedeme a sejdeme se někde třeba na gáblík a potom zase večer, podělit se o dojmy. Jinak si to popravdě řečeno neumím představit

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Tak k tomu se nemohu vyjádřit. Podobnou akci prožiju poprvé. Ale zdá se mi rozumné poskládat lidi podle jejich řidických schopností a preferovaném způsobu jízdy. Jako třeba na palbu/na pohodu/ a na vy jste se zase kochal pane doktore.....
O počtu motorek si myslím, že 6 motorek ve skupině je naprosto v pohodě.
O počtu motorek si myslím, že 6 motorek ve skupině je naprosto v pohodě.
ten nový termín mi vyhovuje na 100%. Nebudeme vás muset někde dojíždět, jak to bylo původně v plánu.
K ubytování : já a Alča musíme spát někde v pokoji, protože stan nemáme a skrz to ho kupovat fakt nebudu a tahat se s ním na desině tuplem ne, to bych chcípnul.
Záloha je O.K., aspoň se oddělí zrno od plev
Myslím, že na této trase bude asi tak 250 tisíc možností ubutování, takže jde o to vytipovat místa, kde každý den odpoledne zakotvíme a hotovo. Bojím se jen kapacity, protože většina těchto rodinných penzionů mají tak maximálně 7 - 10 pokojů, takže stanaři určitě nehažte flintu do žita.
A ohledně skupinek : je pravda, že pohodlná jízda bude tak po 5-ti motorkách v grupě, víc bude už asi moc ( tvoří se kolona a tak )
Fakt by to chtělo rozdělit podle typu jezdce a ochoty jet pilu - pilku - pohodu - extrapohodu - kochání.
GEORG
K ubytování : já a Alča musíme spát někde v pokoji, protože stan nemáme a skrz to ho kupovat fakt nebudu a tahat se s ním na desině tuplem ne, to bych chcípnul.
Záloha je O.K., aspoň se oddělí zrno od plev

Myslím, že na této trase bude asi tak 250 tisíc možností ubutování, takže jde o to vytipovat místa, kde každý den odpoledne zakotvíme a hotovo. Bojím se jen kapacity, protože většina těchto rodinných penzionů mají tak maximálně 7 - 10 pokojů, takže stanaři určitě nehažte flintu do žita.
A ohledně skupinek : je pravda, že pohodlná jízda bude tak po 5-ti motorkách v grupě, víc bude už asi moc ( tvoří se kolona a tak )
Fakt by to chtělo rozdělit podle typu jezdce a ochoty jet pilu - pilku - pohodu - extrapohodu - kochání.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Tak jo, ještě jednou, ale už naposledy, jen pro tebe kamaráde - bydlet budeme pořád na jednom místě nejdřív tam dojedeme z Brna (to znáš) a potom se ubytujeme a necháme tam všechny věci - no a potom budeme jezdit na výlety takovou hvězdici (bez nutnosti s sebou tahat zavazadla) a navečer se vrátíme do doupěte a porovnáme zážitkyGEORG píše:ten nový termín mi vyhovuje na 100%. Nebudeme vás muset někde dojíždět, jak to bylo původně v plánu.
Záloha je O.K., aspoň se oddělí zrno od plev![]()
GEORG

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209