ja myslel, ze pro ucast na srazu CKC neni clenstvi v klubu podminkou... to bych jinak musel Blanku nechat doma, take neni clenem CKC, no mozna by to tak nekdy bylo i lepsiMARTY píše:tak uplne s tim ze na cemkoli klido...zaboha se nechci nikoho dotknout a ani nejsem ortodox...ale dobre ctu i jinde a hlavne si pamatuji...nekde bylo napsano...nemuze byt clenem ckc ten kdo nema kawu...pritom je radne vyhlasena akce Mlynky jako CKC...tak jak to tedy je ?????
je to jedno ??? nebo ne ???,...jsem uz stary a chci mit jasno...ne blaboly jednou tak a jinde jinak ????
ps LIDI...MEL JSEM VAS A MAM RAD...proto jsem tu s vama
III. Československý Kawasaki sraz - Mlýnky 2008 (12.-14.9.)
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
člověče však mi sme se potkalali na rovince z Mor.Písku do Veselí.Ty máš ten dvojlauf což jsi mi nechal poslechnout že?Luigi píše:Bydlím kousek od Strážnice, takže se taky za vama na chvilku s Kawou zastavím a chtěl sem se zeptat kolik stojí vstupné pro člověka, který tam nebude spát?? Díky za odpověď. =)
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Su aj z mojů drahů polovičků Rendys v podstatě nový člen CKC takže neznáme ještě ty páčky, ale oba máme KAWU. Asi bych jinak nešel mezi kawáki. Je fůra srazů kde je to jedno na čem dojedeš, ale CKC akce by měli být pro KAWI ne? Jinak zelenou na pití jo A pokud jde o ženské, dokážu si představit jet jednou bez bab, alespoň bez některých, třeba vlastních
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
co ještě není komu co jasné? tuto akci připravuju už půl roku a nějaké informace jsou i tady"
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=34927&fid=14
Pokud to teda si někdo nestihl přečíst na našich Kawastránkách.
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?ft=34927&fid=14
Pokud to teda si někdo nestihl přečíst na našich Kawastránkách.
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty koxo, necelej měsíc do akce a pokud jsem dobře počítal, tak 83 přihlášených...jooo, tak to je mazec! Lechu, ty tu stovku možná i dáš!marek bělík píše:to vypadá na slušnou účast,jen aby zvládal personál..
Jo a Lechu, máš v seznamu zapsaných i těch 9 lidí, co je přihlášeno na motorkari.cz?
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
Ono je otazka, kolik nakonec dorazi lidi.... Nechci malovat certa na zed, ale moje ucast je ohrozena a nebudu sam...Ladis píše:Ty koxo, necelej měsíc do akce a pokud jsem dobře počítal, tak 83 přihlášených...jooo, tak to je mazec! Lechu, ty tu stovku možná i dáš!marek bělík píše:to vypadá na slušnou účast,jen aby zvládal personál..
Jo a Lechu, máš v seznamu zapsaných i těch 9 lidí, co je přihlášeno na motorkari.cz?
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
fofrbus
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Je mě jasný, že je to byť na základě ofiko přihlášek jen hrubej nástřel, ale stejně tak, jak někdo ze seznamu možná nedorazí, tak dorazí jiní, co se na žádným seznamu neocitnou...Honza-Zed píše:Ono je otazka, kolik nakonec dorazi lidi.... Nechci malovat certa na zed, ale moje ucast je ohrozena a nebudu sam...Ladis píše:Ty koxo, necelej měsíc do akce a pokud jsem dobře počítal, tak 83 přihlášených...jooo, tak to je mazec! Lechu, ty tu stovku možná i dáš!marek bělík píše:to vypadá na slušnou účast,jen aby zvládal personál..
Zcela jistě to ale bude můj největší CKC sraz, na kterej jsem se zatím dostal a už se moooc těším!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
To Marty
Marty neřeš to, není to jedno? Jestli tam má být okolo 100 lidí, tak stejně budeš znát jen ty, se kterejma se normálně bavíš a jestli tam bude někdo na jiný motorce si myslím, že si v tom chumlu kaw ani nevšimneš. Kámoš co se mnou byl na Jedovnicích na Suzuki by chtěl jet v září se mnou, bo se mu to líbilo a lidi z kawa klubu ho zaujali. Když se mnou pojede přítelka, tak bohužel bude muset jet na Inazumě a co jako? Bude to někdo řešit? nebude, jen dostane pár nálepek a občas si do něj někdo popíchne ale aspoň bude debata ne????MARTY píše:tak uplne s tim ze na cemkoli klido...zaboha se nechci nikoho dotknout a ani nejsem ortodox...ale dobre ctu i jinde a hlavne si pamatuji...nekde bylo napsano...nemuze byt clenem ckc ten kdo nema kawu...pritom je radne vyhlasena akce Mlynky jako CKC...tak jak to tedy je ?????
je to jedno ??? nebo ne ???,...jsem uz stary a chci mit jasno...ne blaboly jednou tak a jinde jinak ????
ps LIDI...MEL JSEM VAS A MAM RAD...proto jsem tu s vama
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Jirka_Z
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No zase kluci bacha - aby jsme nespadli do klasickejch srazu na ktery dost lidi nejezdi a vsichni vime proc...
Nemam VUBEC nic proti tomu aby tam prijela kohokoliv pritelka nebo kamos na jiny motorce - aspon bude z koho si delat prdelky, ale mit to pod kontrolou... Ja to vidim tak - je to Kawa sraz tak tam budou Kawy - tož tak jak říká Dak
Nemam VUBEC nic proti tomu aby tam prijela kohokoliv pritelka nebo kamos na jiny motorce - aspon bude z koho si delat prdelky, ale mit to pod kontrolou... Ja to vidim tak - je to Kawa sraz tak tam budou Kawy - tož tak jak říká Dak
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
to Ladis
No jasně, máš pravdu. Jako když by se tam hlásil někdo cizí na jiným stroji tak odpálit to chápu to je jasný. Ale to by byl určitě nějakej sebevrah
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909