Sraz "Po stopách yettiho" - 10.-12.8. Olešnice, Or
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ja bych to tak dramaticky nevidel, zadnou podtatnou chybu na ubytovani ani stravovani jsem nevidel, jen bezne problemy ktere jsou az na vyjimky vsude. Jen ta cena "detske" porce obedu me dostala, ale co, byly jsme v horach a tak asi hoska prirazka 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
... a ty uz dej pokoj s tim opakovanim ceremonialu, jezdil jsi po silnicich prvni tridy tak se nediv ze jsi nalital tolik kmTilda píše:no co se tyka jidla tak asi uz zadnej sraz netrumfne zabijackovy hody na Skalce110,- za sobotni obed bylo trochu prehnany ale myslim ze vsechny nedostatky byly jen drobnosti ktery nemuzou zkazit perfektni akci se supr lidma
![]()
A kdyz uz jsme u toho tak kdy se bude konat opakovani ceremonialu?

Pockej na dalsim tajnym zavode ti nedame sanci, ted uz budem vedet jak na to

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
uz mlcimKankX píše:... a ty uz dej pokoj s tim opakovanim ceremonialu, jezdil jsi po silnicich prvni tridy tak se nediv ze jsi nalital tolik kmnabizel jsem ti vymenu ksiltovky za Racing podlozku pod mys a to jsi nechtel
![]()
Pockej na dalsim tajnym zavode ti nedame sanci, ted uz budem vedet jak na to

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
souhlasím,my byli spokojení,když už někam jedeme tak se snažíme nedostatky přehlížet,pokud to už není do očí bijící,nám se tam líbiloKankX píše:ja bych to tak dramaticky nevidel, zadnou podtatnou chybu na ubytovani ani stravovani jsem nevidel, jen bezne problemy ktere jsou az na vyjimky vsude. Jen ta cena "detske" porce obedu me dostala, ale co, byly jsme v horach a tak asi hoska prirazka

ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
To je teda řeč....čoud píše:No, trosku me to vase "brblani" mrzi, ale co se da delat. Za pocasi fakt nemuzu, objednaval jsem jen to nejlepsi, toz bohuzel se na me vys ...
Gulas - uznavam, zadny zazrak, kuchar se proste seknul, byl i na me dost slany. Ale to vepro-knedlo-zelo v patek bylo luxusni!
Snidane - ke 2 koleckum salamu si kazdej mohl nabrat sejry nebo marmelady dle sveho uvazeni, takze to nevidim jako problem, ja se nasnidal 2x vyborne.
Personal - ze se nesmi kourit u baru - Lechu, kouris u sebe v obyvaku ? My teda ne ... Jinak holky byly super, musite brat v uvahu to, ze oni jen nesedej a netlachaj jak my, ale litali kolem nas a to myslim zvladli na jednicku, ja sem jim rozhodne moc podekoval, bylo za co.
Mno, jinak celkove - ten penzion neni v zadnym pripade pripravenej na to, aby tam bylo 40 lidi najednou, ale to je moje chyba, ze jsem ho vybral. Proste se mi tam moc libilo - krajina, silnice v okoli (nemyslim ty v okoli 5Km od pensionu, ty stojej fakt za pytchu) - kdo jste si dali trasu Rychnov - Destna - Olesnice tak jste nemohli litovat, rozumnej personal i ceny ...
Jinak doufam, ze i pres drobne nedostatky v organizaci se vam tama aspon trochu libilo ... Me jo, a moc ...

Koukám vyjádřid to není to pravé slovo že? Takže se rad vyjádřim přesnějc : vyjádřit.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Kucí a co ty fotešky????Bude někdy něco v galerce???Já vim sem dotěrnej,ale i přes všechna negativa,bych se rád mrkl jak jste si to užívali!!
Ted mi jen zbývá Tupá Závist a přece jen pár snímešků,by mi dušičku uklidnilo!!!
Co videjko,bude nějaké!!??
Ahoj
Ted mi jen zbývá Tupá Závist a přece jen pár snímešků,by mi dušičku uklidnilo!!!
Co videjko,bude nějaké!!??
Ahoj

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
byl jsem rychlejsi jak blesk a tak 1 cast fotografii naleznete zde http://photo.kankx.com/olesnice/index.html
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no a komu je to malo, nebo se tam nevidi, pak muze zkusit 2 cast ktera je zbalena v jednom ZIP souboru a je ke stazeni zde http://www.kankx.com/podpora/olesnice2.zip
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Czert ZRX
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
Juchůůůů jsou tu
No koukám že účast byla slabší,ale zdravé jádro dorazilo
Jinak kucí ta Barmanka vypadá velmi ...... Kdyby to tak četla Martina ta by mi dala
Nezbývá než se těšit až vás zas potkám vcelku a těžce zvažuju že bych dorazil na Lechovi Mlýnky ale uvidíme
radši už nic neslibuju,jelikož potkáš debila(šéf) a je to plánu
Díky Kankxy

No koukám že účast byla slabší,ale zdravé jádro dorazilo

Jinak kucí ta Barmanka vypadá velmi ...... Kdyby to tak četla Martina ta by mi dala

Nezbývá než se těšit až vás zas potkám vcelku a těžce zvažuju že bych dorazil na Lechovi Mlýnky ale uvidíme
radši už nic neslibuju,jelikož potkáš debila(šéf) a je to plánu

Díky Kankxy
--------------
Pomáhat a Chránit
LOL
Pomáhat a Chránit