Na jednu stranu jsem spokojený, nacpal jsem do ní ranec a je fakt vymazlená, ale když bych zase chvilku jezdil na nějakým kelímku..
ZRX III.
Nebo koupit kelimek k Rexovi. Uvidim jak dopadne hypoteka a pak budu moc rysovat podobnou myslenku.Zdrahy píše:že bych tu svou tedy prodal?pořád jsem na vážkách
![]()
Na jednu stranu jsem spokojený, nacpal jsem do ní ranec a je fakt vymazlená, ale když bych zase chvilku jezdil na nějakým kelímku..je to dilema
Jedno je jasne, Rexe si necham...
Naposledy upravil(a) Honza-Zed dne úte úno 09, 2010 19:08:52, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Zdrahy píše:že bych tu svou tedy prodal?pořád jsem na vážkách
![]()
Na jednu stranu jsem spokojený, nacpal jsem do ní ranec a je fakt vymazlená, ale když bych zase chvilku jezdil na nějakým kelímku..je to dilema
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1984 píše:To ne, je z klubu a musel bych ještě doplatit a eSko to určitě nenímilda píše:Ono bys mohl mít vlastně dvanáctku a eště Ti zbyde!!![]()
Ale nic ve zlým,ať se daří a to ve všem Seky!!
A vidíš,zrovna u Tebe jsem si jistej,že po Esku toužíš,sice tajně,ale toužíš!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Když eSko, tak počkám až ho budeš prodávat, žádný jiný se mi nelíbímilda píše:ZRX 1984 píše:To ne, je z klubu a musel bych ještě doplatit a eSko to určitě nenímilda píše:Ono bys mohl mít vlastně dvanáctku a eště Ti zbyde!!![]()
Ale nic ve zlým,ať se daří a to ve všem Seky!!
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Teda,tohle si nechám zarámovat!!ZRX 1984 píše:Když eSko, tak počkám až ho budeš prodávat, žádný jiný se mi nelíbímilda píše:ZRX 1984 píše: To ne, je z klubu a musel bych ještě doplatit a eSko to určitě není
To už víckrát neřekneš (nenapíšeš)!
Doufám,že nebudu muset prodávat.
Toš tak.
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
jen tam zapomněl napsat, že hned potom sedne na Ebay a objednává R-kapličkumilda píše:Teda,tohle si nechám zarámovat!!ZRX 1984 píše:Když eSko, tak počkám až ho budeš prodávat, žádný jiný se mi nelíbímilda píše:
A vidíš,zrovna u Tebe jsem si jistej,že po Esku toužíš,sice tajně,ale toužíš!!!![]()
Toš tak.
ZX-12R naked
Taky doufám, že nebudeš muset prodávat a ještě Tě budu moct provokovoat tím že eSko je hnusnej kus plastumilda píše:Teda,tohle si nechám zarámovat!!ZRX 1984 píše:Když eSko, tak počkám až ho budeš prodávat, žádný jiný se mi nelíbímilda píše:
A vidíš,zrovna u Tebe jsem si jistej,že po Esku toužíš,sice tajně,ale toužíš!!!![]()
Toš tak.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si přečetl konečně rexí článek v minulých Motocyklových novinách. Oničem. Bylo by to na dlouhý psaní, to mě nebaví. Motorka se mě líbí, je to stavba, podle vkusu tvůrce, stála ho hodně peněz a úsilí, o tom není pochyb. Je tam pár informací, se kterými bych si dovolil nesouhlasit.
ZRX 1200 R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Pavel ZRX píše:Tak jsem si přečetl konečně rexí článek v minulých Motocyklových novinách. Oničem. Bylo by to na dlouhý psaní, to mě nebaví. Motorka se mě líbí, je to stavba, podle vkusu tvůrce, stála ho hodně peněz a úsilí, o tom není pochyb. Je tam pár informací, se kterými bych si dovolil nesouhlasit.
Pavle,Ty bys mohl jít do politiky!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Mě už hypo dopadlaHonza-Zed píše:Nebo koupit kelimek k Rexovi. Uvidim jak dopadne hypoteka a pak budu moc rysovat podobnou myslenku.Zdrahy píše:že bych tu svou tedy prodal?pořád jsem na vážkách
![]()
Jedno je jasne, Rexe si necham...Akorat nevim, jak se bude tvarit rozpocet.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209