Příspěvek
od Z. » pon led 17, 2011 20:31:44
Moc jsem se nechtělmotat do diskuze, ale přece jenom napíšu. Lechu, byl jsem na dvou, třech Mlýnkách. Samozřejmě byly super, sám bych to asi nedokázal zajistit, takže klobouk dolů.
Ja to vidím asi tak. Od pionýrské doby ranně mladého Czech Kawasaki Clubu se hodně změnilo. Teď mám hlavně na mysli ekonomické prostředí kolem nás. Když klub vznikal, v roce 2006 byla konjunktura, všechno se ve společnosti dařilo, byl čas na záliby, koníčky. Lidi měli práci (někdo horší, někdo lepší jak to bývá) Srazy nebyly ani časový, ani řekněme finanční problém. Co letos, loni, předloni? V roce 2008 krizovka, v roce 2009 taky krize a řekněme si otevřeně koho se nedotkla? Dotkla se všech a bez vyjímky. Chudí jsou ještě chudší, ti, co na tom byli dobře a "za vodou" už na tom jsou pouze normálně a ne vůbec ne za vodou. Prostě se musíme ohánět, aby jsme mohli platit svoje účty. A to je bez debat. Doba je jiná.
Jinými slovy. Osobně bych rád jel na Mlýnky 2011. Jestli na ně pojedu je ve hvězdách. Neočekávám, že další Kawasaki sraz bude mít 200 účastníků, ale vždycky se rád potkám se starými známými tvářemi byť by ich mělo být 10. Nebo jenomm dva. A to je přesně co píše márty. Raději v menším počtu než vúbec. Takže to nevzdávej, fandim ti, ale 150 lidí za 75 motorek na Mlýnky asi už nedostaneš.
Evoluci nezastavíš.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<