z Prahy spodem???Jirka_Z píše:Ja bych jel kolem dalnice, ale spodem, co vy na to?Kazdopadne kdyz me poslete nekam tak holt pojedu asi s vama no
no ja chci byt v 5 uz v kyjove, nez maverick zavretequila píše:OK tak co kdyby jsme se domluvili na 2 hodinu,
to je tak akorat aby se to stihalo do 5 do toho
Brna. No a kde? Co treba na venkovnim parkovisti centra
Chodov nebo na prvnim SHELLU po vyjezdu z Prahy.
Pisnete treba i jine misto, je mi to celkem jedno.
to zkousi kazdej rok a stejne zase pojede po dalniciKankX píše:z Prahy spodem???Jirka_Z píše:Ja bych jel kolem dalnice, ale spodem, co vy na to?Kazdopadne kdyz me poslete nekam tak holt pojedu asi s vama no
...to si nejsem jisty jestli je to dobry napad... nebylo by od veci dorazit na Mlynky nez bude tma
Me prijde ze to tam neni az tak moc plynule prujezdny, ale nevim nikdy jsem tak nejel...
Ok my se Zuzkou se určitě připojíme taky. Snad budem stíhat cestovní tempo.Ladis píše:Trasa![]()
Brno - Kyjov - Strážnice (celková délka: 80.0 km, celkový čas: 1 hod. 27 min)
Místo srazu![]()
OMV - Loc: 49°11'3.98"N, 16°45'31.063"E (cca 205 km D1)
Čas: 17:00 hod. SEČ
Kontakt: Ladis - 736 469 914, popř. zde nebo PM (kdyby něco...)
Těším se na vás!
Cca od 16:00 hod. budem čekat na Lipůvce, tak to neprojeďte!ZRX 1984 píše:Co Svitavy kolem půl 4? Abychom se připojili k Ládisoj? Ještě pojede Wiki....misak39 píše:já to vidím zas na Lipůvku...čas?
Ukazuje to 43 min Svitavy Lipůvka, zkusíme to trošku zrychlit, dohoda s Mišákem 15:15 cigárko na benzince ve Svitavách na výjezdu na Brno. Wiki, budem muset vystartovat tak kolem 14:00, doufám, že to dáš. Tak to vypadá, že nebudu ani bloudit v Brně, když máme zkušeného pilota LádiseLadis píše:Cca od 16:00 hod. budem čekat na Lipůvce, tak to neprojeďte!ZRX 1984 píše:Co Svitavy kolem půl 4? Abychom se připojili k Ládisoj? Ještě pojede Wiki....misak39 píše:já to vidím zas na Lipůvku...čas?Zkuste vyrazit ze Svitav fakt nejpozději v těch 15:30 hod., ať to v pohodě stíháme...
věř mi kamaráde, že jsem zkoušel ji přemluvit, ale Peťa potřebuje klid a pohodu k učení, ikdyž já vím, že všechny knížky k autoškole má naučený nazpaměť, tak potřebuje tam jít bez nervozity a vědět že to dá na 200%, já to mám jinak, já na zkoušky jdu a doufám, že nějak to dopadneLadis píše:Škoda, tak ji od nás aspoň pozdravuj a že držíme na pondělí pěsti!ZRX 1984 píše:Jinak jedu sám, Peťa mi dala košem, že se potřebuje učit na autoškolu a v pátek má ještě jízdy...(