ti to nekdy povim, tady by to bylo na dlouhe psani... proste jeden kec za druhym, az to cloveku prijde k smichu jak nekdo muze blabolit o uplne normani motorce, ktera nema do originalu zas tak daleko...a to ze si nekdo doma sestavil Octavii z nahradnich dilu, tak to bude porad jen Octavie s par upravama a kecy typu napr: "Originalni nadrz dostala cerne vicko ze ZX-10R a luxusni zlaty napis"... bych blil, jako kdyby tam snad patril jinej nez luxusne zlatej... "Airbox pryc, jinak umistena ridici jednotka"... co ta jednotka ridi? ze by vstrikovani???? No nema cenu to resit, jsem byl clankem hodne zklaman... bohuzelKuba ZRX píše:je pravda že již nejsem majitelem, článek byl plánován, když tomu tak ještě bylo.Honza-Zed píše:Copak se ti nelibilo na clanku?KankX píše:...no celej ten clanek je peknej blabol... kdyby nebyl o ZRX, tak ho ani nedoctu
(doufam ze si ho Kuba nepsal sam, nerad bych se ho dotknul...)
Taky jsem ten článek nepsal, Ale Ondřej Hrůza. A docela se muto to povedlo, nevím tam o žádných blábolech, nějak tě Knakxi nechápu.
ZRX III.
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Neber me, jako majitele ktery bojuje za kvalitu clanku.KankX píše:ti to nekdy povim, tady by to bylo na dlouhe psani... proste jeden kec za druhym, az to cloveku prijde k smichu jak nekdo muze blabolit o uplne normani motorce, ktera nema do originalu zas tak daleko...a to ze si nekdo doma sestavil Octavii z nahradnich dilu, tak to bude porad jen Octavie s par upravama a kecy typu napr: "Originalni nadrz dostala cerne vicko ze ZX-10R a luxusni zlaty napis"... bych blil, jako kdyby tam snad patril jinej nez luxusne zlatej... "Airbox pryc, jinak umistena ridici jednotka"... co ta jednotka ridi? ze by vstrikovani???? No nema cenu to resit, jsem byl clankem hodne zklaman... bohuzelKuba ZRX píše:je pravda že již nejsem majitelem, článek byl plánován, když tomu tak ještě bylo.Honza-Zed píše: Copak se ti nelibilo na clanku?
Taky jsem ten článek nepsal, Ale Ondřej Hrůza. A docela se muto to povedlo, nevím tam o žádných blábolech, nějak tě Knakxi nechápu....kdyby to napsal v Blesku, tak by to bylo OK, ale coz, proste svet novin a casopisu uz je takovy... same lzi a prebarvovani, aby mel clovek pocit ze dostava neco neobvykleho
Z meho hlediska jde o naprosto normalni clanek, ktery popisuje upravenou motorku, ktera vypada temer totozne jako seriovka(diky bohu). Jasne, je tam trosku pozlatka, ale museji to prodat... Pokud si kupujes noviny pravidelne, jsi na to zvykli a neprekvapi te to.
ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- Kuba
- Ghostrider

co to plácáš knaxi, ale ta motorka má vypadat na první pohled jako originál, jen ti co tomu rozumí rozeznají dokonalou stavbuKankX píše:ti to nekdy povim, tady by to bylo na dlouhe psani... proste jeden kec za druhym, az to cloveku prijde k smichu jak nekdo muze blabolit o uplne normani motorce, ktera nema do originalu zas tak daleko...a to ze si nekdo doma sestavil Octavii z nahradnich dilu, tak to bude porad jen Octavie s par upravama a kecy typu napr: "Originalni nadrz dostala cerne vicko ze ZX-10R a luxusni zlaty napis"... bych blil, jako kdyby tam snad patril jinej nez luxusne zlatej... "Airbox pryc, jinak umistena ridici jednotka"... co ta jednotka ridi? ze by vstrikovani???? No nema cenu to resit, jsem byl clankem hodne zklaman... bohuzelKuba ZRX píše:je pravda že již nejsem majitelem, článek byl plánován, když tomu tak ještě bylo.Honza-Zed píše: Copak se ti nelibilo na clanku?
Taky jsem ten článek nepsal, Ale Ondřej Hrůza. A docela se muto to povedlo, nevím tam o žádných blábolech, nějak tě Knakxi nechápu....kdyby to napsal v Blesku, tak by to bylo OK, ale coz, proste svet novin a casopisu uz je takovy... same lzi a prebarvovani, aby mel clovek pocit ze dostava neco neobvykleho
dva roky práce, dát takovou motorku dohromady, žádná oprava bourané mrdky, ale chápu že tvůj mozek to nedává, protože takovou stavbu prostě nechápeš a tajně obdivuješ
Můžem si to vyříkat po telefonu.
Nerad bych tím ostatní zatěžoval
Asi bych tady tu debatu uzavřel,
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Ty s tou tvojí zaprděnou jedenáctkou si na Erko jen marně hraješ!!ZRX 1984 píše:to se dává jen do eRkamilda píše:Kurňa,něco mě uniklo!!!![]()
Já chci taky řídící jednotku!!!
eSko je hnusnej kus plastu, takže tam to nedávají
Hele míň kecej a piš míň nesmyslů a jdi zdít,ať se do toho 1,5 mega vejdeš,Ty pazdráte!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576