ZRX IV.
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX IV.
jo jo... me se to zase libi, predek je super, svetlo riditka, jen bych doplnil blatnicek a u zadku bych asi nechal tu podsedlovku niz, jak uz tu psal Honza-Zed trosku mi to nelicuje, zadni kolo je bozi, predpokladam ze o jizdu tu moc nejde ale na koukani super no a k dokonalosti chybi uz jen trochu poladit ta zadni kyvku, je takova moc lowcoast, takova proste se tam nehodici, chtelo by to na ni udelat jeste alespon nejakou vystuhu aby vypadala adekvatne bytelne k tomu kolu. Az se toho budes chtit zbavit, tak si to od tebe vezmu
Jo a na rozdil od Zdrahyho, ja tam toho Rexe porad vidim a dost dobre...

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Muselo to dát strašný práce, ale za mě osobně nic moc. Chce to doladit pár detailů. Nedával bych dozadu takovej salám, ale dal bych obě kola drátěný, vidle bych nechal origo, podsedlovku to chce seříznout, aby ladila tomu tvaru rámu, budík by to chtělo jen jeden atd.atd.
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Seky, to z toho ale stavíš uplně jinou motorku
mně se to líbí, udělal bych asi pár drobných změn, ale vypadá to suprově

mně se to líbí, udělal bych asi pár drobných změn, ale vypadá to suprově

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím "kladné kritiky", po delší době nevěřím svým očím... Asi mám monitorové vidiny... Dřív byl každý REX veteránská mrdka a teď najednou se rozplýváte blahem? A Seky, co "nízkorozpočtovka"? Dobrý?
Divnej oddíl...
Divnej oddíl...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
to je snad i teď, ale krásná veteránská mrdka666S999 píše:...Dřív byl každý REX veteránská mrdka...

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
Barva je na tomto paskvilu to poslední co bych řešil666S999 píše:Zdravím "kladné kritiky", po delší době nevěřím svým očím... Asi mám monitorové vidiny... Dřív byl každý REX veteránská mrdka a teď najednou se rozplýváte blahem? A Seky, co "nízkorozpočtovka"? Dobrý?
Divnej oddíl...

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Seky, neni to zbyrecne silne slovo "paskvil" ?? 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Když se podíváte zpátky tímhle vláknem, tak jste pranýřovali výrazně vyrovnanější přestavby a tuhle chválíte
Tahle bílá přestavba mě rozhodně nijak neuráží, ale ani mě nenadchne. Podsedlovka je až moc nakopnutá, kyvka je ošklivá, ta guma je psycho, trend šisrší-lepší jde nějak mimo mě.. Každopádně ale za tím je dost práce a majiteli se to tak líbí a tak to má být. Můj Bobber se asi taky nelíbí každýmu, ale spoustě lidem a hlavně mě jo
Jestli tohle ale něco není, tak to není REX
kaplička, kyvka, tvar motorky pro mě jsou REX, ne jen motor.. Potom co Tilda sešrotoval mého bývalého REXe, postavil z něj stavbu, ale je to pořád REX
Až dostane barvu (přetírat to blátem nemá Tildo smysl
) tak bude hezčí než ten bývalý Kubův 

Tahle bílá přestavba mě rozhodně nijak neuráží, ale ani mě nenadchne. Podsedlovka je až moc nakopnutá, kyvka je ošklivá, ta guma je psycho, trend šisrší-lepší jde nějak mimo mě.. Každopádně ale za tím je dost práce a majiteli se to tak líbí a tak to má být. Můj Bobber se asi taky nelíbí každýmu, ale spoustě lidem a hlavně mě jo

Jestli tohle ale něco není, tak to není REX

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Rex neni o kaplicce... ani nahodou. O kaplicce je Eddie a tohle nema s Ediedm nic spolecneho. A jinak jsem na techto strankach nezaregistroval zadneho uzivatele co by zde presentoval nejakou zajimavou stavbu "rexe"... tahle je prvni a navic dost zdarila i zajimava.
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Honzo, s názorem je jako s dírou do prdele, každej má nějakou 
co tohle?? http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -1100.html

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
co tohle?? http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -1100.html[/quote]
nelíbí...
za sebe se přiznám, že ani ten kafáč není moje gusto, ale jak psáno jest, majiteli se líbí, nacpal do něj kačky i práci a hlavně, já něco podobnýho nejdu ani kupovat ani stavět, protože bych se na tom nesvez podle svejch představ...
Co by mě ale zajímalo, jak se na takovým oři jede při svižnější jízdě, bo jsem jednou dal na devítku o cenťák širší gumu než má bejt a byl to dost rozdíl (k horšímu)
nelíbí...

za sebe se přiznám, že ani ten kafáč není moje gusto, ale jak psáno jest, majiteli se líbí, nacpal do něj kačky i práci a hlavně, já něco podobnýho nejdu ani kupovat ani stavět, protože bych se na tom nesvez podle svejch představ...
Co by mě ale zajímalo, jak se na takovým oři jede při svižnější jízdě, bo jsem jednou dal na devítku o cenťák širší gumu než má bejt a byl to dost rozdíl (k horšímu)
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
K tomu se radeji nevyjadruju... znas muj nazor na choppery,cr uisery a vse co se tomu podoba ; -)Zdrahy píše:Honzo, s názorem je jako s dírou do prdele, každej má nějakou
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
mě to přijde stejně ošklivý a nepraktický
ani jedno není REX, ani jedno není chopper a ani jedno není podle mého gusta
ale to není o mém gustu, jak tu padlo několikrát, pokud se to líbí majiteli, tak je to OK.

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Podpis.Zdrahy píše:mě to přijde stejně ošklivý a nepraktickýani jedno není REX, ani jedno není chopper a ani jedno není podle mého gusta
ale to není o mém gustu, jak tu padlo několikrát, pokud se to líbí majiteli, tak je to OK.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ááá blíží se Helloween že tu strašíZdrahy píše: co tohle?? http://www.tipmoto.com/motorky/kawasaki ... -1100.html

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160