u nas se jezdi poradJana Kawa píše:u nás už to dneska jezdilo - sluníčko 8 st

u nas se jezdi poradJana Kawa píše:u nás už to dneska jezdilo - sluníčko 8 st
tak kdyz je to sestka tak to bude asi Kubovo SexZRX 1984 píše:Dneska jsem viděl Kubovo stavbu, no už se to začíná něčemu podobat. Kubo, jak se to bude jmenovat, před tím to byl Kubovo Rex, jak se to bude teď jmenovat?
KankX píše:tak kdyz je to sestka tak to bude asi Kubovo SexZRX 1984 píše:Dneska jsem viděl Kubovo stavbu, no už se to začíná něčemu podobat. Kubo, jak se to bude jmenovat, před tím to byl Kubovo Rex, jak se to bude teď jmenovat?
"Když se mě tetička ptala jakou hudbu mám nejraděj, tak jsem jí odvětil: Sexteto!"Tilda píše:KankX píše:tak kdyz je to sestka tak to bude asi Kubovo SexZRX 1984 píše:Dneska jsem viděl Kubovo stavbu, no už se to začíná něčemu podobat. Kubo, jak se to bude jmenovat, před tím to byl Kubovo Rex, jak se to bude teď jmenovat?
Místo PAV za moto dobrýHonza-Zed píše:Na toto: http://www.kfz-nachbar.de/ jsem narazil pri hledani noveho vlecnaku.
mám, dyť jsem ti řikal že je pak prohodíme a vezmu si to svojeKuba píše:nemáte někdo nepoškrabané plexi na eRkovou kapličku?
ok, tak jak pojedeš do Brna, vem ji sebou. díkecTilda píše:mám, dyť jsem ti řikal že je pak prohodíme a vezmu si to svojeKuba píše:nemáte někdo nepoškrabané plexi na eRkovou kapličku?
počítám s timKuba píše:ok, tak jak pojedeš do Brna, vem ji sebou. díkecTilda píše:mám, dyť jsem ti řikal že je pak prohodíme a vezmu si to svojeKuba píše:nemáte někdo nepoškrabané plexi na eRkovou kapličku?