ZRX III.
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
KankX píše:...tak Milda ma nadrz dole hned... hadicky zpuchrely jsou dole aniz by se jich dotkl, srouby se strzenym zavitem drzi jen zkrizenim, takze take zadny problem a konektor ma uz davno ulomenej zobacek... takze vlastne jen prisel nadzvedl nadrz a zase ji polozil zpet... no jo no... holt stara troska s velkym plexi![]()
![]()
...ba ne, Milda je proste borec
Hele Honzíku,jestli Ty jsi mě nechtěl rozčílit?

Dane,my víme,že jsi taky snaživej!!
(nebo,že máš taky trosku,ale bez plexi?)

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- DoktorZRX
- Ghostrider
Kdepak, mám taky plexi, ale spíš jsem to napsal proto, že chci taky panáka zelenýmilda píše:KankX píše:...tak Milda ma nadrz dole hned... hadicky zpuchrely jsou dole aniz by se jich dotkl, srouby se strzenym zavitem drzi jen zkrizenim, takze take zadny problem a konektor ma uz davno ulomenej zobacek... takze vlastne jen prisel nadzvedl nadrz a zase ji polozil zpet... no jo no... holt stara troska s velkym plexi![]()
![]()
...ba ne, Milda je proste borec
Hele Honzíku,jestli Ty jsi mě nechtěl rozčílit?![]()
Dane,my víme,že jsi taky snaživej!!
(nebo,že máš taky trosku,ale bez plexi?)

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
u me je to se spotrebou stejne jak u myho rexe
...piju malo
A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
Jo a ty Mildo ty by si nam pomalu mel sypat fotky, jak pokracujes s woe tuning REX

A co Pavle, jak jsi pokrocil v zprovoznovani tveho milacka? Kolik toho jeste chybi? A co lak?
Jo a ty Mildo ty by si nam pomalu mel sypat fotky, jak pokracujes s woe tuning REX

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zase mám průšvih,jsem ve skluzu...Ale foto sem dát můžu,i když tůůůning je jen v plenkách.....KankX píše:
Mám tam rejč.Chosé už to viděl a zdá se mu,že tam ta červená (tohle je teda základovka) pasuje.... Já to hodlám ještě nějak řešit,třeba stříbrnej a nějakým buď červeným pruhem,jenž by navazoval na podsedlovku nebo nápisem....
Co myslíte Vy?
Tady ještě nepřidělanej,ale je to asi lepší pohled,přímo ze strany:

Tady už je na tvrdo a taky olejová hadice,barevná,jako na pouti!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Rejč vypadá fajn - velikost myslím tak akorát, ale určo bych ho dal do stříbrné barvy s decentním červeným doplňkem!milda píše:Mám tam rejč.Chosé už to viděl a zdá se mu,že tam ta červená (tohle je teda základovka) pasuje.... Já to hodlám ještě nějak řešit,třeba stříbrnej a nějakým buď červeným pruhem,jenž by navazoval na podsedlovku nebo nápisem....
Co myslíte Vy?

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
- blackbiker
- Easy rider
Rejc bych taky dal do stribrny s cervenym pruhem a tvarem co nejvice podobnym jako mas na kapote.milda píše:Zase mám průšvih,jsem ve skluzu...Ale foto sem dát můžu,i když tůůůning je jen v plenkách.....KankX píše:
Mám tam rejč.Chosé už to viděl a zdá se mu,že tam ta červená (tohle je teda základovka) pasuje.... Já to hodlám ještě nějak řešit,třeba stříbrnej a nějakým buď červeným pruhem,jenž by navazoval na podsedlovku nebo nápisem....
Co myslíte Vy?
ZRX 1200 black
- blackbiker
- Easy rider
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No,ono to máš tak.Svody jsem každopádně sundavat nemusel a olej jsem taky vypouštět nemusel ,ale to proto,že ten jsem už musel vypustit,kvůli montáži rejče-přední držák drží pod dvěma šrouby,za kterýma je olej.....blackbiker píše:Mildo musel jsi sundavat svody pri vymene te olejove hadice a vytekl ti nejaky olej?
Ten stejně měním,takže mi to ani nevadilo,ale ten spoiler má uchycení jak tank!!!
Ale jako motocyklista amatér si myslím,že Ti olej bude vytíkat a to dole z vany.....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576