nechal jsem uriznout ten zbytecnej zamek na helmu co je vlevo pod sedlem a kdyz varili plasty tak rovnou zaplnili tu diru, vypada to pekne a s tou spoustou svaru to vypada i paradne drsne

Tilda píše:tak jsem si dnes udelal vylet k Vachulacum, porad cekaji na hotove bryleale vsechno ostatni uz je hotove. zadni zatmavene LED svetlo vypada moc pekne
![]()
nechal jsem uriznout ten zbytecnej zamek na helmu co je vlevo pod sedlem a kdyz varili plasty tak rovnou zaplnili tu diru, vypada to pekne a s tou spoustou svaru to vypada i paradne drsneaz nahodi kratky vidle a nizky riditka tak rex bude luxusne "nakopnutej" na predek, kua ja se tesim
jednou jsem cetl hlasku ze rex v porovnani s xjr, cb a gsx vypada jako spravne nastranej pitbul a ted bude vypadat jeste nasranejsi
Tildo až budeš fakt zoufalej možná bych tě nechal projet na VeroušoviTilda píše:VW:![]()
Seky: predkopy nebudou, rozmluvili mi toaby tam mohli soucasne natahnout radicku tak by asi museli byt napevno, navic se tam dost pletou vika motoru, takze ty predkopy by musely byt moc nahore (nepohodlna pozice), nebo niz ale zas hodne do sirky a v prvni zatacce bych s nima skrtnul a rozbil to
ale fakt jsem o tom vazne uvazoval, vypadalo by to silene, ale pokud by to znamenalo ze se svezu o 2 mesice driv tak do toho jdu hned
![]()
takze letos asi vyjedu tak v srpnuBWT dnes je to 296 dni co jsem se nesvezl na motorce
TAK TO JE OSTRÉ KDYŽ UŽ SI POČÍTÁŠ JAK DLOUHO JSI NEJELTilda píše:VW:![]()
Seky: predkopy nebudou, rozmluvili mi toaby tam mohli soucasne natahnout radicku tak by asi museli byt napevno, navic se tam dost pletou vika motoru, takze ty predkopy by musely byt moc nahore (nepohodlna pozice), nebo niz ale zas hodne do sirky a v prvni zatacce bych s nima skrtnul a rozbil to
ale fakt jsem o tom vazne uvazoval, vypadalo by to silene, ale pokud by to znamenalo ze se svezu o 2 mesice driv tak do toho jdu hned
![]()
takze letos asi vyjedu tak v srpnuBWT dnes je to 296 dni co jsem se nesvezl na motorce