Já nechrápu, teda nevím to jistěGina píše:Budeme so Zubrom šťastná dvojka.....![]()
...vezmem si špunty do uší, rátam že ako každý chůap chrápe.......
![]()
ale keď bude treba, vyspím sa na pavlači.....

Kuba ZRX píše:jen nemám problém a co trocha nadšení, jen tu radost ze sebe dostaňLadis píše:Jsme s Kubou napsaní už i na Slovensko, nemám s tím problém!Jana Kawa píše:Kdo chtěl chatu s WC a vodou - Ladis, Kuba budete tam spolu čtyři - může být?![]()
![]()
Ahoj Jani, tak já se přidám nejdřív v pondělí, tudíž od neděle do pondělí jsou má dvě místa volná, když pojede Seky, budu rád, páž jsem jeho dlužníkem za tričko a taky se sním vyrovnám za zálohu.Jana Kawa píše:Seky, jste třetí pár v pořadí, příští týden mi dají vědět lidi z Lipna, pak se ti ozvu, ju?
Kawaráde nejsi mi nic dlužen............Howk. Jo a když dělám náhradníka, tak počítám s tím, že s tím kdo má zálohu zaplacenou, tak je samomzřejmé, že se s ním srovnám, nepovažoval jsem za nutné se o tom zmiňovatKuba ZRX píše:Ahoj Jani, tak já se přidám nejdřív v pondělí, tudíž od neděle do pondělí jsou má dvě místa volná, když pojede Seky, budu rád, páž jsem jeho dlužníkem za tričko a taky se sním vyrovnám za zálohu.Jana Kawa píše:Seky, jste třetí pár v pořadí, příští týden mi dají vědět lidi z Lipna, pak se ti ozvu, ju?
Ale nechci ti do toho kecat, páč ty jsi vedoucí zájezdu