Tesák 2008 - "Valašským královstvím jednou stopou"
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc bloudit
Takze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
tezko vyjedu pred 15hodinou a nez dorazim (pri rychlosti rexe cca 0,0000000000002MACH) v cca 21hod uz budete stejne vsichni pod stolem a nejkrasnejsi pokojicek uz bude taky zabranej
Tak nevim 
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
To nemůžeš myslet vážněKankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
tezko vyjedu pred 15hodinou a nez dorazim (pri rychlosti rexe cca 0,0000000000002MACH) v cca 21hod uz budete stejne vsichni pod stolem a nejkrasnejsi pokojicek uz bude taky zabranej
Tak nevim
Helča ZX6R zelená
**CKC # 590**
**CKC # 590**
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Nedělej a dojeď. Z Ústí nad Labem Mám motorku a do devítí tam 100% jseš. Pokud to vezmeš po dálnici(což je nuda) takl ještě o hodinu až dvě dřív.KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
Tak nevim
KLE 500 -06 - prodaná
ZZR 600 -99 - šedá Míša - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<
Sice na poslední chvíli, ale potvrzuji účast a podle počtu odpadlíků se tam pro mě snad nějaký flek najde.
Je mi jedno kolik to bude stát, peníze nehrajou roli. Stačí mi, abych se mohl někde v suchu a v teple vyspat, páč stan sebou tahat nebudu, nějaké to jídlo, moc toho alkoholu nevypiju, možná nějaké to pivko, ale když na mě alkohol nezbyde, tak jen dobře, jeden z mých lékařů mi ho nedoporučuje
tak bych ho měl alespoň jednou poslechnout.
Přijedu sólo. Čus a těším se Tom
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
KankX, sakra chlape, to mě tam necháš bloudit samotnýho? Dyk já tam budu po tmě bloudit až do rána.KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
Tak nevim
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
CKC#068
-
Libor
Přijeď. Pokecáme. Posledně jsi říkal, že ti chybí že jsme si nepopovídali ...KankX píše:chlapci prdelky, prdelky.... ale ja jsem se ted konecne dostal k tomu abych se poradne podival kam ze to zitra jedu a zjistil jsem ze to mam "krasnych" 400km kdyz nebudu moc blouditTakze ted si nejsem jisty jestli se mi tam vubec chce
![]()
Tak nevim
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Takovou radost vam neudelam, abych neprijel
to by ste to meli moc jednoduchy, me se jen tak nezbavite
Vyrazime se Zubrem kolem te treti a snad dorazime pred vecerkou
Nepojedeme po dalnicich, takze nam to bude chvilku trvat.
Jo Marku a ty nam prosimte schovej ten pokojicek s vyhledem na more, jo?

Jo Marku a ty nam prosimte schovej ten pokojicek s vyhledem na more, jo?
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Lech
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Jo Kubo,budeme se snažit.Kuba ZRX píše:já tam sice nejedu, ale duchem jsem stále s váma. Tak ať vám klapne počasí a pořádně se ožerte a ostudy jako na sklípku po Georgově svatbě
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
Nový Jičín, Příbor hlásí od západu bouřkové mraky. Do odpoledne to buďto spadne nebo potáhne dál na východ.Motors píše:Tak momentálně se v Přerově pěkně zatáhlo. Doteď svítilo sluníčko. Ale mrak putuje pryč, směr Bystřice, takže pohodaNež tam dojedeme, tak bude zas pěkně.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- Motors
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Tak pohoda, už se to přesunulo dál a jsou tu zase sluneční paprsky.Z. píše:Nový Jičín, Příbor hlásí od západu bouřkové mraky. Do odpoledne to buďto spadne nebo potáhne dál na východ.Motors píše:Tak momentálně se v Přerově pěkně zatáhlo. Doteď svítilo sluníčko. Ale mrak putuje pryč, směr Bystřice, takže pohodaNež tam dojedeme, tak bude zas pěkně.
KLE 500 -06 - prodaná
>> CKC#606 <<
>> CKC#606 <<