Se večer doval podívat aj se starostůMarticeZX4 píše:Mas dobry napady, navrhnu to starostovi, urcite na me da. Svezu ho na motorce...
![]()
![]()

Se večer doval podívat aj se starostůMarticeZX4 píše:Mas dobry napady, navrhnu to starostovi, urcite na me da. Svezu ho na motorce...
![]()
![]()
To je supr nápad AdameDak píše:Se večer doval podívat aj se starostůMarticeZX4 píše:Mas dobry napady, navrhnu to starostovi, urcite na me da. Svezu ho na motorce...
![]()
![]()
To je ještě lepší nápad MartiMarticeZX4 píše:Toz to ne, to by mi z te motorky spadl, vinobrani zacina v patek v poledne a to v sobotu su vsichni uz namol. Ale je fakt, ze kdybych sedla v sobotu v sest vecer este na masinu, tak bych - alespon ciste teoreticky - na jednu zelenu ten vecer prijet mohla.
Místo se určitě neměníBlacky píše:Když už se "mění" místo, nešlo by to udělat někde blíž??? Třeba kolem Prahy? Zatím Je to termín, kdy mohu ale docela dálka na mě jako nováčka. Nevím, jestli to m§j zadek vydrží.
To jsem už taky jednou vezlaMarticeZX4 píše: Tlamolep vam ale asi neprivezu, ten by mi po ceste bouchnul. Ikdyz, kdybych ho po ceste dvakrat povolila... hmm uvidim.
A nebyly to náhodou ty,co jsem tam dovezla já?SumavaCZ píše:Nebouchne, dovezl jsem na motce dvě petky z Mlýnků až do Klatov. Pravda, sice ty petky vypadaly, že si každou chvíli uleví, ale vydržely.
Tak tož teda, náčelníku... to by bylo blombastický, burčák, ten já můžu i v půllitru!volkswagen píše:Anebo uděláme Mlýnky ve Znojmě.....
A nejen burčák,že Chosé ?:lol: ...my víme666S999 píše:Tak tož teda, náčelníku... to by bylo blombastický, burčák, ten já můžu i v půllitru!volkswagen píše:Anebo uděláme Mlýnky ve Znojmě.....