no vidis a me by Mondeo nelakalo, protoze Forda mame uz tretiho, prvni dva od 0km do cca160tis.km, treti ma zatim jen 70tis. (pravda ze jen Focuse), ale je to sracka a az na toho soucasneho byly v servise kazdou chvili... tu praskla nejaka hadice, tu nefunkcni turbo, tu vymena automaticke dulani klimatizace za 40tis., proste porad neco. Pokud vsak nekdo hodnoti auta podle toho jestli ho nekde nechalo, tak to zase Focus nas nenechal nikde, jel i bez turba, jel s prasklou hadici a i v lete pekne topi, ale porad jel, dokonce i do servisu si vzdycky dojel

)) ...ten posledni je zatim OK, ale to bude tim ze ty predchozi se zacinaly srat az nekde kolem 100tis. teda mimo toho prvniho kde turbo odeslo uz po 20tis. Mozna ten soucasnej bude mene poruchobej... ma 90koni a z toho jich je tak 60hodne dobre schovanych, ale jo doveze, dokonce i Martyho uveze a dokonce i traktor jsme s nim predjeli... proste shit, ale co nadelas kdyz ti jine auto nechteji koupit
Nejlepsi mela Blanka Zafiru, 160 koniku a ta fakt litala, byla krapet zravejsi, ale idealni auto pro rodinu... ve ctyrech na dovolenou a v kufru mimo zavazadel jeste 4 horska kola

... parada ... a to ze se na ni sem tam neco vysralo uz jsem zapomel, zustaly jen dobre vzpominky... a kdyz o tom tak premyslim tak to bylo v servisu kazdou chvili s nejakou svitici kontrolkou na palubce, ale ja spatne zapominam rychle
...o dalsich autech zase nekdy jindy (jeste jich mam dost v zasobe pro dlouhe zimni vecery)