kazdopadne to neni strc do huby a kur naveky..
nez prijdes na to co je nej chvilku trva..jak plnit...jak cistit..co tam davat...jak michat..ono to zni slozite ale neni to tak a hlavne te to musi bavit...ja mam ten banner jen proto ze se mi libej ty cisylka jak se menej a az se dostanu do plusu jeste vic..proste bavi me to a v tlame je lip...a kazdej kdo to pozna na vlastni kuzi co to je kdyz prestat nemuzes..nechces a zapalis si po deseti dnech klas pyro...no to je sila..
ja volil cestu nejmensi prace...v baleni byly ciga dve tak kdyz komlet vycistim naplnim dle chuti...namicham...je to 5-8 min ted...a cca pri spotrebe 20 cigaret denene pak hulim dva dny ..a to i v posteli

ale neni to oslovina...nikomu neporadim bo plati strasne moc ...za dobrotu na zebrotu...
forum ktere je navazano na muj banner je hodnoceno jako jedno z nej v cele evrope...najdes tam naprosto vse...ty kdoz bys mel zajemn...naprosto vse...od a az do z...
tam je potreba se odrazit...ja pak muzu na sebe pomoci s nakupem..tot vse...a rada na vseobecnou konkretni otazku taky mozna...
napne trefit nemusis...ty se zkoumaj pul roku nez najdes sve top...cigo je potreba trefit napoprve abys ho mel rad...
ja k dnesku zajistil 22 sad a do jednoho zatim spokojenost...dumaj..zkousej...michaj...prizpusobujou obrazu svemu..
jako kazdej spravnej fetak..zavislak...a magor...
neco jaKO MOTORKAR

good luck