Ja vysmatej. Elvis. vyklepanej z kvalitnich silnici...

Elvis. píše:Najel sem toho tolik, kolik potrebuju ke stesti a spokojenostinepotrebuju si neco dokazovat najetejma kilometrama nebo necim jinym
...a co jsem ti mel volat? kdyz ty jsi ten co rozhoduje kde a co... jak mam vedet ze uz volam ok, ze uz vis kam jsi se rozhodl... vedel jsi ze jsem mel zajem, tak jsi mohl dat vedet v kolik a kam jedete. Nebo snad jsem ti mel volat od stredy kazdy den, jestli uz? Do Horic nejeduElvis. píše:Jj, o telefonech já nic nevim... Ale když to neumim já, tak si mohl volat ty -číslo máš a hovor ještě přijmout zvládnu.
a to porad vozis to leseni?Honza-Zed píše:Pocasi musi vydrzet. Odstavil jsem vuz a jezdim z sichty na sichtu, ne na fichtlu, ale na Rexovi...![]()
![]()
No to jsem si taky zrovna říkal, to samý mi psala ségra z domovaSumavaCZ píše:A proč jezdíš za deštěm do Chorvatska, když se tady počasí zblázdnilo a lidi padají horkem?
JJ, opet si hraju na kamionaka...Tilda píše:a to porad vozis to leseni?Honza-Zed píše:Pocasi musi vydrzet. Odstavil jsem vuz a jezdim z sichty na sichtu, ne na fichtlu, ale na Rexovi...![]()
![]()
![]()