Elefant 2011
Re: Elefant 2011
a bude to v tv 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Jsa rozpolcen nechávám věcem volný průběh(zatím) k řešení přistoupivše až záležitosti ty či oné jiné vyvrbí seZRX 1984 píše:Jsem tedy mimoMožná bych se mohl jet projet a pozdravit vás, ale minule to Jana viděla, jak to tam vypadá, již léta se tam potkávám s klucma, co jezděj po srazíkách a většinou to je do rána
Jsem zvědavej co na to kawasan

ZX9R ninja - macíček
ooooooooooo, jaká to skvostná krasořeč, ta čeština je fakt krásná, když ji člověk umíkawasan píše:Jsa rozpolcen nechávám věcem volný průběh(zatím) k řešení přistoupivše až záležitosti ty či oné jiné vyvrbí seZRX 1984 píše:Jsem tedy mimoMožná bych se mohl jet projet a pozdravit vás, ale minule to Jana viděla, jak to tam vypadá, již léta se tam potkávám s klucma, co jezděj po srazíkách a většinou to je do rána

YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208
-CKC 1208
Já to teda moc neumím-to mě jen takhle občas jebne v kebuli,ale znal jsem mana co to ovládal přímo exkluzivně a supersportovně---budiž mu vše lehkéMesr píše:ooooooooooo, jaká to skvostná krasořeč, ta čeština je fakt krásná, když ji člověk umíkawasan píše:Jsa rozpolcen nechávám věcem volný průběh(zatím) k řešení přistoupivše až záležitosti ty či oné jiné vyvrbí seZRX 1984 píše:Jsem tedy mimoMožná bych se mohl jet projet a pozdravit vás, ale minule to Jana viděla, jak to tam vypadá, již léta se tam potkávám s klucma, co jezděj po srazíkách a většinou to je do rána

ZX9R ninja - macíček