Kawasaki ZX10R 2009 vs. BMW S1000RR 2010
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Kuba ZRX píše:pánové, to BMW jak psal Georg stojí 450 tis, nová kawa od šedého dovozce 280tis.
To znamená že kawa je 170 levnější, ale není o 170 tis horší.
pokud to vezmu rozumem i srdcem, tak beru kawu, na to co dokáže ji tady nikdo z nás stejně nedokáže dostat
a tak co budu dělat s asi lepším BMW ale o tolik dražším?????.
srovnáváš cenu šedého dovozu s oficiálním prodejem, to je přece blbost, nebo ?
Desítka stojí oficiálně 2010: 375tis kč, ten bavor bez kontroly trakce a abs 400tis kč, to už není takový rozdíl.
Počkej, kolik bude stát nová desítka s kontrolou trakce pro rok 2011 - hodně přes 400tis kč.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To beruGEORG píše:volkswagen píše:A já to kurva zestručním úplně:
NENÍ TO KAWA
to snad stačí ne?
to beru.
chtěl jsem se jen podělit o super zážitek a poreferovat místní soudruhy, že existuje i něco technicky dokonalého, oproti nejlepší technice od kawy - zcela sebekriticky.
G.

Ona po pravdě pořizovací cena není jediný faktor. Budeš s tím novým bmw jezdit do nějakýho garážovýho servisu? Bude ti na něm někdo dělat za 400 na hodinu? Já bych myslel, že ani hovno. Budeš s tím jezdit do Renocaru a bude se ti v tom vrtat borec, kterej ještě loni rozebíral starou E34 před panelákem, pak šel na školení, dali mu brožurku a od tý doby je motomechanik kterej umí podle brožurky vyměnit starej díl za novej, kterej se ale musí objednat v Michově a protože maj dovolenou bude to trvat 3 neděle, ale to těsnění už při výměně přetrhli, tak nebudeš jezdit.

Nechci se tím dotknout přímo Renocaru - z hlavy jsem jen vytáhnul prvního prodejce bmw, který mě napadl. Ale mluví ze mě zkušenost, když jsem předevčirem sousedovi měnil olej na Transalpu, který byl předtím servisovaný v autorizovaném servisu na Jarově...... Pánové, to jste nikdo nežrali. Jestli tohle jsou mechanici, tak já jsem šéfkonstruktér.
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
no a má malý kufr....
Když budeš chtít hledat nějaký zástupný problém, tak ho vždycky najdeš.
Servis je vždycky o lidech a je jedno, pro kterou značku.
Servisní interval má 10tis. oproti kawímu 6-ti tisícovému.
A žeby byl problém s dílama v Deutschlandu, o tom bych pochyboval. Cenově nebudou určitě dražší než kawa:)
G.
Když budeš chtít hledat nějaký zástupný problém, tak ho vždycky najdeš.
Servis je vždycky o lidech a je jedno, pro kterou značku.
Servisní interval má 10tis. oproti kawímu 6-ti tisícovému.
A žeby byl problém s dílama v Deutschlandu, o tom bych pochyboval. Cenově nebudou určitě dražší než kawa:)
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
Musím se postavit za Juru. Když už porovnávat ceny tak u ofiko prodejců a tam není žádný propastný rozdíl - v cenách dílů a servisu asi taky ne, no a porovnávat kvalitu servisů je k smíchu. Kdo má na novou Kawu asi nebude servisovat u Elvisovejch kámošů a úroveň origo zastoupení už jsme tu probírali mockrát. Kdyby se některý kolonky necenzurovaly, početli bychom si jak může bejt levej i origo Kawa servis.. Na pako člověk narazí všude
a zrovna tak všude bude i pár schopných lidí, takže v tom bych asi nehledal zakopanýho psa.
BMW evokuje luxus a jejich technický řešení bývají převratný. Ta motorka je hezká a výkoná o tom není pochyb. Nová desina je hezká a nejvýkonější (pro pár lidí to může být důvod ke koupi - na pumpě se o tom hezky mluví..)
Vzhledem k tomu že jsme na vebu CKC, tak se tady vždycky najdou lidi, jejichž názor bude mírně řečeno trochu podujatý
takže úplně konstruktivní debata bude zase jako vždycky s klukama v Muzejce, nebo třeba u Zelený kočky
(dotyční ví..)

BMW evokuje luxus a jejich technický řešení bývají převratný. Ta motorka je hezká a výkoná o tom není pochyb. Nová desina je hezká a nejvýkonější (pro pár lidí to může být důvod ke koupi - na pumpě se o tom hezky mluví..)
Vzhledem k tomu že jsme na vebu CKC, tak se tady vždycky najdou lidi, jejichž názor bude mírně řečeno trochu podujatý

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
MARTY píše:mala oprava...kawa uz ma servis interval 12 000
špatné informace kamaráde!
12tis platí na výměnu oleje, servisní interval zůstává 6tisíc.
Každopádně jsem nechtěl tímto tématem vzbudit tolik emocí.
Chtěl jsem se podělit o nezapomenutelný zážitek a o tom motorky přece jsou.
Tolik emocí, co ten
bavor dokáže vybudit je ohromné.
Ještě přidám fotky, až mi je kámoš pošle.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
to je sice fakt ale jakekoli vetsi akce se delaj vzdy po 12 000.ono se to vzdy nejak chytre udela...a napise...GEORG píše:MARTY píše:mala oprava...kawa uz ma servis interval 12 000
špatné informace kamaráde!
12tis platí na výměnu oleje, servisní interval zůstává 6tisíc.
Každopádně jsem nechtěl tímto tématem vzbudit tolik emocí.
Chtěl jsem se podělit o nezapomenutelný zážitek a o tom motorky přece jsou.
Tolik emocí, co ten
bavor dokáže vybudit je ohromné.
Ještě přidám fotky, až mi je kámoš pošle.
G.
kazdopadne ani malinko nelituji ze jsem mel moznost se na ni povozit...
kazda zkusenost je ok...
a kdyz budes jezdit bawora zase si zajezdime...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Roman - ZX12
- Easy slider