ale kdybych mel nahrane tve vyroky pred rokemGEORG píše:no to teda mám !milda píše:Taky gratulace,máš co jsi chtěl!!
počítám, že letos najedu moc moc kilometrů, protože mě to zase brutálně chytlo. Prostě správná motorka a je to hotové
Pro rexaře - měli byste to někdy zkusit, netáhne tam, jede to, brzdí to, hezké to je...
G.
nový bike v rodině :)
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
jj.
Trošku laboruju s gumama, Dunlop Qualifier II, jsou nové, už jsem na nich najel skoro tisíc km, ale připadají mi nějaké nepoddajné, v buchlákách při svižné jízdě vůbec nežmolkují - to už i na tom zephyru na nových dvousměsovkách road smart se pěkně drolí, tak sakra nevím!
Korunu tomu nasadil moment, kdy jsem jel z vyjíždky, min 40min. bez zastávky, najedu do první levé zatáčky na bývalém brněnském okruhu v Kohoutovicích a cítím, jak mi zadní kolo jede ve smyku!
Kurva, potřebuju gumy co drží a ne ty, co kloužou....
G.
Trošku laboruju s gumama, Dunlop Qualifier II, jsou nové, už jsem na nich najel skoro tisíc km, ale připadají mi nějaké nepoddajné, v buchlákách při svižné jízdě vůbec nežmolkují - to už i na tom zephyru na nových dvousměsovkách road smart se pěkně drolí, tak sakra nevím!
Korunu tomu nasadil moment, kdy jsem jel z vyjíždky, min 40min. bez zastávky, najedu do první levé zatáčky na bývalém brněnském okruhu v Kohoutovicích a cítím, jak mi zadní kolo jede ve smyku!
Kurva, potřebuju gumy co drží a ne ty, co kloužou....
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- Uncle
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem tam ty Qualifier II měl, ale nic pořádnýho jsem z nich nedostal. Zklamaly mě, na dvousměs jen ca 6-6,5 tis. km při klidným ježdění. Teď jsem tam dal Roadsmart a uvidím. Prý natom na desítce jde udělat kolem 15 tis., tak jsem zvědavej. Qualifiery tam už dávat nebudu, nevyplatily se.
#834 | ZX 10-R ´06 black. Kdo leští, má za tři ;-D
pro mě je kilometrový nájezd vedlejší údaj. Potřebuju, abych se na gumu mohl spolehnout za každých okolností.Uncle píše:Taky jsem tam ty Qualifier II měl, ale nic pořádnýho jsem z nich nedostal. Zklamaly mě, na dvousměs jen ca 6-6,5 tis. km při klidným ježdění. Teď jsem tam dal Roadsmart a uvidím. Prý natom na desítce jde udělat kolem 15 tis., tak jsem zvědavej. Qualifiery tam už dávat nebudu, nevyplatily se.
Na minulé desítce jsem jezdil pirelky supercorsy a ty mě nikdy nezklamaly, najezdil jsem na zadní gumu okolo 6500km, předek 2x tolik.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317