VNko
-
- Ghostrider
tak na ruznych chooperech mam najeto cca 5000 km...staci to ???kafkalibor píše:Nemůžete rozumnět něčemu,co ste nikdy nezkusili.
vicemene v Thajsku jako magor...tricko...cerne bryle...kratasy a sandaly ci tenisky...kubatura 400-1200...max.trasa cca 800 km tahem..staci to ???
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
ale pozor...behem cca 7 let....mozna peti....stridali jsme to behem pobytu...ale supersporty byly na paskalu casteji....
krom ctyrkolky neni druh mota na kterem bych nejel.....
takze maly usudek si dovolit muzu...
ale zas....my sportaci to mame jinak...a asi navzdy....ikdyz jasna pravda je ze pokud se bude jezdit furt....skoncim taky na nejakem linejsim stroji

krom ctyrkolky neni druh mota na kterem bych nejel.....
takze maly usudek si dovolit muzu...
ale zas....my sportaci to mame jinak...a asi navzdy....ikdyz jasna pravda je ze pokud se bude jezdit furt....skoncim taky na nejakem linejsim stroji

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
No jo, budíček je moje chlouba. Napojit do něj všechny kontrolky mi udělalo slušný bolení hlavy, ale už to všechno funguje
jinak dnes chci zajet pro tyto brašny

jsem zvědavý jak na tom budou vypadat (doufám že to, jak budou tvarem kopírovat tvar zadního kola bude vypadat dobře)
No a lak a další cajky už nechám na zimu...
Kdyby jste někdo potkal někde na netu motor z VN 15 Driftera, tak mi na něj please hoďte link
Jo a bez brašen je to užovka
ale hodně to dělají ta metrová řidítka - opticky to motorku hodně zúží 

jsem zvědavý jak na tom budou vypadat (doufám že to, jak budou tvarem kopírovat tvar zadního kola bude vypadat dobře)

No a lak a další cajky už nechám na zimu...
Kdyby jste někdo potkal někde na netu motor z VN 15 Driftera, tak mi na něj please hoďte link

Jo a bez brašen je to užovka

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209