Motoškola Brno
To jsem taky zkousel kdyz jsem zacinal a popravde... pokud nemas neco najeto, tak ani kdyz marek bude zahrivat gumy v prvnim kole, tak ty po celym dnu jezdeni bys ho videl jednu, max. 2 zatacky
chce to proste nejakou teorii a pak jezdit a jezdit... a pak kdyz uz nevis kde delas chyby sam, tak se necha to probrat popripade potahnout...
Volny jsou samo s vetsim rizikem, pze si tam jezdi trenovat lidi co uz umi a do toho motaci, ktery si ani tu teorii s kamaradama u piva neprobrali... ale ja tam svoje zacatky prezil a vetsinou co sem videl, tak padal ten kdo se precenil a ne ze by nekdo nekoho sestrelil... pokud teda do toho neresim ze nekdo rychlejsi spadne kvuli nejakymu motaci, co se tam mota

Volny jsou samo s vetsim rizikem, pze si tam jezdi trenovat lidi co uz umi a do toho motaci, ktery si ani tu teorii s kamaradama u piva neprobrali... ale ja tam svoje zacatky prezil a vetsinou co sem videl, tak padal ten kdo se precenil a ne ze by nekdo nekoho sestrelil... pokud teda do toho neresim ze nekdo rychlejsi spadne kvuli nejakymu motaci, co se tam mota

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
Taky prihodim neco do placu...
Loni na podzim jsem dostal od firmy na vyber adrenalinoveho zazitku.. tak jsem si rekl ze zkusim motorku i kdyz sem na zadne uz 10let nesedel
http://darky-jsou-zazitky.cz/rizeni-zav ... a-okruhu-1
to ze sem si tejden pred timto zazitkem koupil svoji Ninju je vedlejsi
nicmene prijel sem tam.. zadna teorie nic. nasednout a jel jsem za instruktorem 3 kola kde mi rukou ukazoval jakej mam mit zarazenej stupen.
pak 3 kola pred nim aby mi pak rekl co delam spatne a pak cca 8 kol uplne sam..
Letos se urcite na nejakou motoskolu a volne jizdy chystam uz se svojim strojem ale asi budu opatrnejsi protoze pojedu se svym abych to nikde nepolozil
PS: bylo mi receno.. jezdi jak chces ty ostatni zkusenejsi budou chvilku jezdit za tebou nez si te prectou jak jezdis a pak te predjedou kde se jim to bude hodit..
tak jsem si to uzil... a jeste jedna podstatna vec.. ta suza mela prehozeny razeni aby to prej rychlejc kopalo rychlosti v zatackach. na coz jsem si taky musel zvyknout..
Loni na podzim jsem dostal od firmy na vyber adrenalinoveho zazitku.. tak jsem si rekl ze zkusim motorku i kdyz sem na zadne uz 10let nesedel
http://darky-jsou-zazitky.cz/rizeni-zav ... a-okruhu-1
to ze sem si tejden pred timto zazitkem koupil svoji Ninju je vedlejsi

pak 3 kola pred nim aby mi pak rekl co delam spatne a pak cca 8 kol uplne sam..
Letos se urcite na nejakou motoskolu a volne jizdy chystam uz se svojim strojem ale asi budu opatrnejsi protoze pojedu se svym abych to nikde nepolozil

PS: bylo mi receno.. jezdi jak chces ty ostatni zkusenejsi budou chvilku jezdit za tebou nez si te prectou jak jezdis a pak te predjedou kde se jim to bude hodit..
tak jsem si to uzil... a jeste jedna podstatna vec.. ta suza mela prehozeny razeni aby to prej rychlejc kopalo rychlosti v zatackach. na coz jsem si taky musel zvyknout..
CKC#1306
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Gilera KZ 125 > Ninja ZX-9R 01 (2002) > Versys Green 09 (2011) > NIC
Do toho bych šel.....Fakt že jo...Jirka_Z píše:Ze jo Marty, tak je "ukecame" a kdyz se nas sejde aspon 10 - 15 tak verim, ze budem moct jezdit samy kdyz si to zaplatime...(aspon teda doufam, ze by to slo - to by musel nekdo zjistit...)
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909