Jižní čechy-Lipno:28.-30.5.2010.

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Zamčeno
Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte led 26, 2010 17:01:16

Káčo, miluju jižní Čechy, ale zasypeš všedchny zrádný díry, mám krásně stříklou motorku a nemíním dopadnout jako vloni :oops:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Kuba
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Kuba » úte led 26, 2010 18:37:29

marek píše:
Kuba ZRX píše:Jižní Čechy jsou krásné, pokud v tom termínu není nějaký závod, pojedu rád
:( v tomto termínu jedem závod na Slovakiaringukurvavole :(
tak nic, tak nejedu,
... "bez mašiny" je Ok, ale "bez emocí" mě moc nesedí
Zedova reakce může za moje rozjeté stehy :lol: :lol: :lol:
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » úte led 26, 2010 19:28:39

jj,je to těžký,já třeba jižní čechy jako takové miluju a určitě bych chtěl jet,na Skalce jsem nikdy nebyl což už beru jako ostudu ale jsem v situaci která stojí za h..... takže dám Transpublik a budu škrtit aby ještě něco vyšlo :( a když to nepůjde tak smůla :evil:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » úte led 26, 2010 19:35:26

Z. píše:
MARTY píše:kurva proc se aspon malinko nenadhodi nejaka data a pak se to hlasi...to je zatezko mala konzultace....narvete vse do cervna a pak hovno...driv to bylo pravidlem....nahled data a pak schvalenni..minimalne vetsinou...
sere me to... :cry:
Se s tím faktem budeš muset smířit. S přibývajícím věkem člověk zapomíná. Já, abych nezapoměl kdy je Tesák (a jiné srazy), jsem si to napsal do svého kalendáře (žádná elektronika, pěkně ten klasický stříškový na stůl) a tím pádem to vím. Taky jsme si kdysi řkali, že pár srazíku bude +- ve stejných termínech. Anebo víš co, já mlčím, bo su lama a nerozumím tomu. :lol: :lol: :lol:

Fakt se bavím jak tady licitujeme data srazíků. :wink: Alespoň je teď v zimě co dělat. :wink:

PS. A měl by jsi si přepsat text v podpisu ... "bez mašiny" je Ok, ale "bez emocí" mě moc nesedí :lol: :lol:
s cim ja se smirim a s cim ne by nemel byt tvuj problem...jezdis na jeden sraz za rok a na druhem stojis venku jako blb...
do me sew nenavazej...ano byl jsem pln emoci ponevac jsem vzdy a tvrde obhajoval Tesak...tradicni...s presnym datumem..tyhle pevne data meli i bolsevici a moc jim z te slavy nezustalo...yno byl jsem emotivni a mel moc velky zajem tam jet a byt...
uz jsem v pohode....jen jsem se zeptal...uz se neptam..uz je mi to jedno...v pohode...
a v tom podpisu to bylo spravne a je i ted... :D :D :D :D howgh tasunka sapa....
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » úte led 26, 2010 19:43:35

cože, jakže, fakticky??? Márty, tak se koukej pochlubit!! :lol:
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte led 26, 2010 21:19:30

MARTY píše:
Z. píše:
MARTY píše:kurva proc se aspon malinko nenadhodi nejaka data a pak se to hlasi...to je zatezko mala konzultace....narvete vse do cervna a pak hovno...driv to bylo pravidlem....nahled data a pak schvalenni..minimalne vetsinou...
sere me to... :cry:
Se s tím faktem budeš muset smířit. S přibývajícím věkem člověk zapomíná. Já, abych nezapoměl kdy je Tesák (a jiné srazy), jsem si to napsal do svého kalendáře (žádná elektronika, pěkně ten klasický stříškový na stůl) a tím pádem to vím. Taky jsme si kdysi řkali, že pár srazíku bude +- ve stejných termínech. Anebo víš co, já mlčím, bo su lama a nerozumím tomu. :lol: :lol: :lol:

Fakt se bavím jak tady licitujeme data srazíků. :wink: Alespoň je teď v zimě co dělat. :wink:

PS. A měl by jsi si přepsat text v podpisu ... "bez mašiny" je Ok, ale "bez emocí" mě moc nesedí :lol: :lol:
s cim ja se smirim a s cim ne by nemel byt tvuj problem...jezdis na jeden sraz za rok a na druhem stojis venku jako blb...
do me sew nenavazej...ano byl jsem pln emoci ponevac jsem vzdy a tvrde obhajoval Tesak...tradicni...s presnym datumem..tyhle pevne data meli i bolsevici a moc jim z te slavy nezustalo...yno byl jsem emotivni a mel moc velky zajem tam jet a byt...
uz jsem v pohode....jen jsem se zeptal...uz se neptam..uz je mi to jedno...v pohode...
a v tom podpisu to bylo spravne a je i ted... :D :D :D :D howgh tasunka sapa....
Marty ruku na srdce, ted tak trochu placas nesmysly .-)

Radsi se pochlub jakou masu jsi poridil ... Kdyz mas ten novy podpis
Naposledy upravil(a) Z. dne stř led 27, 2010 06:31:07, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř led 27, 2010 06:29:13

Já to vííííím :D Tak to teda klaplo ju :?: Tož gratulace :thumbleft: :thumbleft:

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » stř led 27, 2010 06:32:27

Maverick píše:Já to vííííím :D Tak to teda klaplo ju :?: Tož gratulace :thumbleft: :thumbleft:
Tak já to vím taky, ale je třeba mamku tlačit ať se pochlubí ... :lol:
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » stř led 27, 2010 09:30:55

Z. píše:
Maverick píše:Já to vííííím :D Tak to teda klaplo ju :?: Tož gratulace :thumbleft: :thumbleft:
Tak já to vím taky, ale je třeba mamku tlačit ať se pochlubí ... :lol:

Teď sem psát nebude!!!

:lol: Přestěhoval se natrvalo do garáže!!!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

Elvis.
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Elvis. » stř led 27, 2010 11:12:33

Loni jsem nedorazil, letos bych rad. Tak snad to vyjde. Je to hodne dopredu ale za me ano. Hlasim se :-) Letos je to tyden po srazu motomazec, takze pro me termin dobrej :-)
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L

ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)

kafkalibor
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od kafkalibor » stř led 27, 2010 16:57:26

Tak aby bylo jasno ,tenhle termín vybral Ivan,páč sem mu to slíbil.Nemůžu,kurva vědít kdo kde a s čim bude mít problém,páč se mi rozbila moje křišťálová koule.Dyž to udělám vo tejden dřív,budete ječet,že je to 14 dní po Skalce,dyž vo tejden dýl,tak budete pro změnu bulet,že za 14 dní bude Tesák,dyž to udělám na podzim tak vás přijede tak akurát k jednomu stolu a vo prázdninách ani nemluvim,nehleďe na to,že v tom termínu se mi to dělat nechce.Vo tomdle problému(s termínama) sme se bavili snad stokrát.Nevim teda,např:dyž ste byli ve sklípku,proč ste se nedohodli na přesnejch termínech,určitě už kuci věděli termíny závodů,akcí svejch i spřátelenejch a spousta lidí tam určo měla noťas a mobil má každej.Takhle se to totiž dělá u fšech normálních klubů,kdežto mi s tim máme každej rok problém s toho důvodu,že normální klub nejsme.

Ad Šumava:za pomoc budu rád,určo se domluvíme.

Ad Janička:neboj ubytování bude jinde,takže doufám,že tam bude i lepší cesta.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča

fanuš
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od fanuš » stř led 27, 2010 17:04:12

kafkalibor píše:Tak aby bylo jasno ,tenhle termín vybral Ivan,páč sem mu to slíbil.Nemůžu,kurva vědít kdo kde a s čim bude mít problém,páč se mi rozbila moje křišťálová koule.Dyž to udělám vo tejden dřív,budete ječet,že je to 14 dní po Skalce,dyž vo tejden dýl,tak budete pro změnu bulet,že za 14 dní bude Tesák,dyž to udělám na podzim tak vás přijede tak akurát k jednomu stolu a vo prázdninách ani nemluvim,nehleďe na to,že v tom termínu se mi to dělat nechce.Vo tomdle problému(s termínama) sme se bavili snad stokrát.Nevim teda,např:dyž ste byli ve sklípku,proč ste se nedohodli na přesnejch termínech,určitě už kuci věděli termíny závodů,akcí svejch i spřátelenejch a spousta lidí tam určo měla noťas a mobil má každej.Takhle se to totiž dělá u fšech normálních klubů,kdežto mi s tim máme každej rok problém s toho důvodu,že normální klub nejsme.
jen jim to káčo nandej starým volům :) takhle se ti hádat ve tvým krásným tématu :) jak malí kluci :)
EAGLE FLY FREE ZRX 1100R

spit 40
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spit 40 » stř led 27, 2010 18:31:28

kafkalibor píše:Tak aby bylo jasno ,tenhle termín vybral Ivan,páč sem mu to slíbil.Nemůžu,kurva vědít kdo kde a s čim bude mít problém,páč se mi rozbila moje křišťálová koule.Dyž to udělám vo tejden dřív,budete ječet,že je to 14 dní po Skalce,dyž vo tejden dýl,tak budete pro změnu bulet,že za 14 dní bude Tesák,dyž to udělám na podzim tak vás přijede tak akurát k jednomu stolu a vo prázdninách ani nemluvim,nehleďe na to,že v tom termínu se mi to dělat nechce.Vo tomdle problému(s termínama) sme se bavili snad stokrát.Nevim teda,např:dyž ste byli ve sklípku,proč ste se nedohodli na přesnejch termínech,určitě už kuci věděli termíny závodů,akcí svejch i spřátelenejch a spousta lidí tam určo měla noťas a mobil má každej.Takhle se to totiž dělá u fšech normálních klubů,kdežto mi s tim máme každej rok problém s toho důvodu,že normální klub nejsme.

Ad Šumava:za pomoc budu rád,určo se domluvíme.

Ad Janička:neboj ubytování bude jinde,takže doufám,že tam bude i lepší cesta.
No jasně že jsme nenormální klub,protože kdyby jsme byli normální tak jsme jako jeden každý druhý. :lol:
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » stř led 27, 2010 21:43:44

Priznam se, ze v zadnym dalsim klubu nejsem takze jak to chodi jinde nevim, ale me se tahla parta lidi libi a mam vas rad..... vsechny. Jak uz tady bylo napsano, stejne se schazej v podstate porad stejny lidi a tech par "novych" tvari kazdy rok ktery maji opravdu zajem aspon dobre zapadne...
Kaco promin za OT... :oops:
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

ZRX 1984
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od ZRX 1984 » čtv led 28, 2010 08:54:56

Jirka_Z píše:Priznam se, ze v zadnym dalsim klubu nejsem takze jak to chodi jinde nevim, ale me se tahla parta lidi libi a mam vas rad..... vsechny. Jak uz tady bylo napsano, stejne se schazej v podstate porad stejny lidi a tech par "novych" tvari kazdy rok ktery maji opravdu zajem aspon dobre zapadne...
Kaco promin za OT... :oops:
podpis...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909

Zamčeno