BOTY KAWASAKI
Cau lidi. Tak zitra vecer, v patek to objednavam tak mi poslete PM . Zatim mam seznam pouze od Tildy.
konecnou cenu vam reknu jeste pred tim nez se to objedna (podle mnozstvi a vahy). Pokud s tim budete
souhlasit, tak mi date vedet a objedna se to. Pak slozite pulku ceny dopredu a zbytek az po doruceni.
Tot asi vse . Kdyby dalsi dotazy jsem tu dnes tak do 2 do noci. mam jeste spoustu prace.
konecnou cenu vam reknu jeste pred tim nez se to objedna (podle mnozstvi a vahy). Pokud s tim budete
souhlasit, tak mi date vedet a objedna se to. Pak slozite pulku ceny dopredu a zbytek az po doruceni.
Tot asi vse . Kdyby dalsi dotazy jsem tu dnes tak do 2 do noci. mam jeste spoustu prace.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
POZOR pro vsechny
Pro vsechny co chteji boty,(krome martyho ten jediny napsal spravnou velikost) kouknete se jeste na tuto stranku a vyberte si presne cisla ktere jsou tam k dispozici.
Vetsina mi napsala 41-46 ale takove cislovani tam neni. Uz jsem mu to sice odeslal ale dnes vecer jsme se o tom dohadovali. Je to castecne moje chyba, ze jsem se toho
nevsiml driv. pro Sumavu: zasilka mu prisla na dvakrat. Chybi tam jedna polozka . Myslim ze je to ta penezenka (vyrobce tvrdi ze uz se nevyrabi) Takze dnes rikal ze to
prebali a posila do Cech. Videl bych to tak 14 dni.
Vetsina mi napsala 41-46 ale takove cislovani tam neni. Uz jsem mu to sice odeslal ale dnes vecer jsme se o tom dohadovali. Je to castecne moje chyba, ze jsem se toho
nevsiml driv. pro Sumavu: zasilka mu prisla na dvakrat. Chybi tam jedna polozka . Myslim ze je to ta penezenka (vyrobce tvrdi ze uz se nevyrabi) Takze dnes rikal ze to
prebali a posila do Cech. Videl bych to tak 14 dni.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
Myslim presne tuto stranku http://www.kawasakipartshouse.net/pages ... green.aspx
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
NOVINKY
Takze.... Jak zacit.Uz jsem obvolal co bylo potreba . nejak se to zhruba spocitalo a vychazi to tak ze:
Pro kazdeho kdo by chtel objednat ty botky tak finalova cenna by se mela pohybovat kolem 90 dolaru vcetne vseho.
Proto vas prosim, poslete jen PM jestli je opravdu chcete a ja jsem behem zitrka nebo pozitri umistim ucet pro zaplaceni zaloh.
Pak se objednaji. Pro Sumavu: Zasilka je na ceste. Mela by tu byt co nevidet. Zadne zmeny zatim nejsou tak doufam ze vse probehne
tak jak bylo smluveno.
Pro kazdeho kdo by chtel objednat ty botky tak finalova cenna by se mela pohybovat kolem 90 dolaru vcetne vseho.
Proto vas prosim, poslete jen PM jestli je opravdu chcete a ja jsem behem zitrka nebo pozitri umistim ucet pro zaplaceni zaloh.
Pak se objednaji. Pro Sumavu: Zasilka je na ceste. Mela by tu byt co nevidet. Zadne zmeny zatim nejsou tak doufam ze vse probehne
tak jak bylo smluveno.
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)