blby bylo že kvuli bratrum přežily tak tejden

ale hlavne jsem zjistil, že je to na mě moc malý a tak sem se přeorientoval na větší

ale ty vogo ta z900....mnam....ale 4600kc

tak slintej dál:Dargas píše:jojo, když jsem byl malej, tak jsem taky lepil modely.
blby bylo že kvuli bratrum přežily tak tejden![]()
ale hlavne jsem zjistil, že je to na mě moc malý a tak sem se přeorientoval na větší![]()
ale ty vogo ta z900....mnam....ale 4600kc
Jak je to s dofukováním gum? Bylo by blbé, kdyby to časem stálo na ráfcích.666S999 píše:Kawasaki Z1 900 1972 candy orange 179,95$
This 1/6th scale Kawasaki Z1 is fantastic in detail, the twist grip turns, the levers work, the brake and kick start work, the seat lifts to reveal the battery and tool kit, even the fuel cap flicks up, and much more, dekinately the most detailed model I have seen, and well worth the price.
Actual size of the model bike is 36cm long x 20cm high.
Weight : 4 kg
Kawasaki Z1 900 black 179,95$
This is the Autoart Kawasaki Z1 900cc in black, and is limited to only 1000 pieces worldwide, although not as many features as the Minichamps 1/6th scale it is still a very impressive diecast model and comes with a certificate of authenticity and a booklet containing the history of the model.
Weight : 4 kg
KAWASAKI 750RS (Z2) - CANDY BROWN / ORANGE 179,95$
Jěště se dělá výše uvedená hnědo-oranžová 750RS (Z2) obrázek je malý, tak jsem ho sem nedal...tu oranžovou jsem viděl na vlastní bulvy - zíračka, všechno precizně udělané, páčky fachají, dá se sundat sedlo a pod ním je i baterka...no mazec
Musíš ten model co dva měsíce protočit na gumách, jinak si zaděláš na placku, 4kg jsou 4kg... ale o dofukování nic nepíšouMarťyn píše: Jak je to s dofukováním gum? Bylo by blbé, kdyby to časem stálo na ráfcích.![]()
![]()