asi tak ze ta prvni slabsi motorka mela byt pro brachu, zatimco ZX9 pro kamose kterymu ukradli ex-tequilovu GSXR 750farmář píše:tequila píše: ......Druha vec je ze o motorkach vi uplny kulovy, takze
by to zaroven mohlo bejt alespon trochu spolehlive. Skutecnost je ale takova ze nikdy zadnou nemel,
(myslim motorku) a tak bych byl pro neco slabsiho na cem by se naucil jezdit a co by nebylo moc
zaludne. Cenove jsme na tom do 50000,- Pokud o necem vite tak sem s tim. Diky
pls vysvětli mi svá slova v kontrastu s tvým výběrem ZX9R. Díkes.
NOVA MOTORKA (ovsem ze kawa)
Re: NOVA MOTORKA (ovsem ze kawa)
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
Re: NOVA MOTORKA (ovsem ze kawa)
prominte to jsem neupresnil. motorka co se resila na zacatku mela byt pro meho bratra ale tuto schanime pro mehofarmář píše:tequila píše: ......Druha vec je ze o motorkach vi uplny kulovy, takze
by to zaroven mohlo bejt alespon trochu spolehlive. Skutecnost je ale takova ze nikdy zadnou nemel,
(myslim motorku) a tak bych byl pro neco slabsiho na cem by se naucil jezdit a co by nebylo moc
zaludne. Cenove jsme na tom do 50000,- Pokud o necem vite tak sem s tim. Diky
pls vysvětli mi svá slova v kontrastu s tvým výběrem ZX9R. Díkes.
velice dobreho kamarada -skalniho priznivce
ZRX 1200 R (2002)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
KZ 750 (1977)
minibike
(Loud pipes save lives)
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

- Jirka_Z
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Kaaaaaamo tak to Ti drzim moc velkej palec, ale na tu "nakladacku" bacha, aby Vas pak jeste nezazalovali... osobne bych to delal radsi s PCR... vim, ze je to blby, ale je to nejbezpecnejsi... takhle je treba se stestim zavrou...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...
- farmář
- Ghostrider

souhlas, těmhle smradům jde po právní stránce stejně o hovno! Půjde za tohle nebo něco jiného.....škodu stejnak nikdy nenahradí a jestli půjde sedět příště pro 200 nebo 400 tis. je mu u řiti. Až mu to spočítají.
Jestli máš nahlášenou motku jako kradenou......jenže bacha na porušování domovní svobody, bacha na vniknutí do cizího objektu! a když už, nesmí být svědci a už bylo takhle otevřeno. Obšacovat, aby ji nemohl odvést ale musí být vidět-policajti taky nemohou někam lézt pro podezření....musí být vidět z veřejně přístupného místa. I tak je to ošajstlich, bo jak poznaj že je věc co vidí kradená...leda by viděli na SPZ a byla tam tvoje co je v hledání.
¨
To jsou vyhlídky že jo. Jak nahlásíš že víš kde je obávám se že oni se ho zeptaj a on ji někam schová-jinam. Pokud je někde, kde je to společné, jdi tam s někým, kdo má oprávněný vstup. Pokud je to někde soukromě, nesmíš se nikam vloupat, asi tak. Jak budeš stát u své mašiny, máš napůl vyhráno.
Říká se - bylo otevřeno, proto jsem se sem dostal, měl jsem kliku. Nenechat stopy. Kde je zámek zkrátka zámek není a nebyl.....čili logicky musí zmizet. Ne do něčí kapsy
Asi tak 
zkrátka abys drbanovi nevzal svoji věc a tys ještě neměl opletačky s neopr. vniknutím atd. Protože on bude tvrdit, že ji koupil! to je přece jasný!!!!!!! on je chudák!
Jestli máš nahlášenou motku jako kradenou......jenže bacha na porušování domovní svobody, bacha na vniknutí do cizího objektu! a když už, nesmí být svědci a už bylo takhle otevřeno. Obšacovat, aby ji nemohl odvést ale musí být vidět-policajti taky nemohou někam lézt pro podezření....musí být vidět z veřejně přístupného místa. I tak je to ošajstlich, bo jak poznaj že je věc co vidí kradená...leda by viděli na SPZ a byla tam tvoje co je v hledání.
¨
To jsou vyhlídky že jo. Jak nahlásíš že víš kde je obávám se že oni se ho zeptaj a on ji někam schová-jinam. Pokud je někde, kde je to společné, jdi tam s někým, kdo má oprávněný vstup. Pokud je to někde soukromě, nesmíš se nikam vloupat, asi tak. Jak budeš stát u své mašiny, máš napůl vyhráno.
Říká se - bylo otevřeno, proto jsem se sem dostal, měl jsem kliku. Nenechat stopy. Kde je zámek zkrátka zámek není a nebyl.....čili logicky musí zmizet. Ne do něčí kapsy
zkrátka abys drbanovi nevzal svoji věc a tys ještě neměl opletačky s neopr. vniknutím atd. Protože on bude tvrdit, že ji koupil! to je přece jasný!!!!!!! on je chudák!
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060