...to neni o stydeni... je to o nezvyku o tom ze jsem ji cely zivot nemel a proste mi prekazi jsem z ni nervozni... neco jako kdyz si pridelas zavazi na nohu, taky se ti s nim pude spatne chodit ale nakonec si zvyknesMARTY píše:svata slova...co jsem na vlastni oci videl smrtaka tu obrovskou kruhovou louzi cervene barvy kolem....naznam...ze se neni zac stydet v maximalni ochrane v obleceni ktere k lyzovani patri stejne jako k motorceZdrahy píše:Já už bez helmy na sjezdovku nelezukdyž si přede mnou kámoš rozkřápnul helmu při pádu a skončil s boulí, nechtěl jsme si představit jak by to dopadlo bez.. No a některý jsou i hezký
v Alpách už moc lidí bez kyblíku na hlavě nepotkáš..
Lyže
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
zitraPepa píše:Neřešte helmy nehelmy, ať si každý jezdí v čem chce, kromě konkrétního návrhu Mesra tady nic jinýho nemáme, do cizí země na prodloužený víkend to jde, klidně ale pojedu i někam u nás. Má někdo představu o termínu?
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Ladis
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
A to je fakt! Tak teplo mi nikdy v žádný nebylo!Pavel ZRX píše:Helma je nejlepší čepice!
Jinak helma už mi zachránila krk jak na kole, tak na prkně...na motorce zatím nemusela a doufám, že ani nebude, ale kolo ani lyže (snb) bez přilby ani náhodou!
ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
-
Han Solo
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
ne vyřizuju to sám a letos právě dost čekám,protože se nějak nemůžeme dát do kupy.Pavel ZRX píše:To máš přes cestovku? Jsou tam ještě volná místa?Han Solo píše:já jedu asi druhý týden do Alleghe kpusek pod Arabbou a zatím pánská jízde se synovcem,
Han Solo
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502
ER6f 06 zelená
GTR 1400 černá perla
CKC 502