Vítku a jaké má ta Fabie vlastnosti .... (např. km, r.v., motorizace, představa o ceně ... ) klidně do PM. Díky Z.volkswagen píše:Já budu prodávat Fabii v sedanu s tažným - nechceš?
Šmejdi a ještě k tomu neschopní
bohužel vše co tady zaznělo je mě jasné, včetně toho, že nové auto je nové auto. Ale dopadlo to tak, že auto musím řešit dřív než jsem počítal, takže není nic připraveno, natož tak našetřeno. Takže to řeším látáním půjček, debetem atd. . Leasing nechci, mám strach jestli bych to utáhl, je toho prostě dost co musím ještě řešit. Je sice pěkné, že motorku novou aby nebyla bořené, auto nové aby nebylo stočené a barák nový, aby si ho člověk postavil podle sebe, ale prostě ne vždy to vyjde.
To, že v bazarech jsou kur*y je jasné a více méně kvůli tomu vzniklo i toto vlákno, jako ukázka toho co ostatně všichni ví. To že jsem dal ty tři auta.... řeším to s kamošama po Skypu tak proč ne tady. Víc hlav víc ví, víc náhledů atd. Já prostě sčítal +++ a --- a tyto mi tam zůstaly a nedovedl jsem to rozlosknout.
To, že v bazarech jsou kur*y je jasné a více méně kvůli tomu vzniklo i toto vlákno, jako ukázka toho co ostatně všichni ví. To že jsem dal ty tři auta.... řeším to s kamošama po Skypu tak proč ne tady. Víc hlav víc ví, víc náhledů atd. Já prostě sčítal +++ a --- a tyto mi tam zůstaly a nedovedl jsem to rozlosknout.
ZX-12R naked