kdyby dratek upadl, tak je to stejne jako kdyby tam ten odpor nebyl (to znamena ze by to blikalo rychle)milda píše:...,kdyby třeba někde drátek u odporu upadl,protože jsem s tím docela šachoval,hlavně vzadu,když jsem dělal podsedlovku a už to bylo zaizolovaný....
Přerušovač blinkrů ZX-6R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ale jen ten jeden,že?KankX píše:kdyby dratek upadl, tak je to stejne jako kdyby tam ten odpor nebyl (to znamena ze by to blikalo rychle)milda píše:...,kdyby třeba někde drátek u odporu upadl,protože jsem s tím docela šachoval,hlavně vzadu,když jsem dělal podsedlovku a už to bylo zaizolovaný....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- jaris
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
nene cela jedna stranamilda píše:Ale jen ten jeden,že?KankX píše:kdyby dratek upadl, tak je to stejne jako kdyby tam ten odpor nebyl (to znamena ze by to blikalo rychle)milda píše:...,kdyby třeba někde drátek u odporu upadl,protože jsem s tím docela šachoval,hlavně vzadu,když jsem dělal podsedlovku a už to bylo zaizolovaný....

ZXR 750 '93
__CKC201__
__CKC201__
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak je pravda! levá strana je zátěž A / pravá B. (suma odběrů A / suma B, čili nepoznáš hned, co je v kopru - nutno otevřít a ozkoušet...ohromně jednoduchý!) co je proti tomu 13Eur, nebo obyč žárovky!jaris píše:nene cela jedna stranamilda píše:Ale jen ten jeden,že?KankX píše: kdyby dratek upadl, tak je to stejne jako kdyby tam ten odpor nebyl (to znamena ze by to blikalo rychle)
Mildo, příště Ti s tím poradím!!! (někde na sraze, tady pššššt

Kdysi jsem řešil průser na staré Gepině, a to tak že od jednoho k druhému..., průser nadělaj i "podělaný země"... jaký MÍNUS máš, takový máš výkony...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jasně,že to dáme do kupy....To se nebojím.Blikat to bliká,tak co.
Jsou na světě horší věci,např.odcházet z hajzlíku se stejnou zátěží jako při příchodu!!
Tady jsem hodil na you troube. http://www.youtube.com/watch?v=VCJQIyq0UhY
Je to ale z mobilu.takže se mi zdá,že se blikání jeví pomalejší než ve skutečnosti a na nahrávce vypadá nepravidelný,což se mi zas ve skutečnosti nezdá....
No nic.

Jsou na světě horší věci,např.odcházet z hajzlíku se stejnou zátěží jako při příchodu!!

Tady jsem hodil na you troube. http://www.youtube.com/watch?v=VCJQIyq0UhY
Je to ale z mobilu.takže se mi zdá,že se blikání jeví pomalejší než ve skutečnosti a na nahrávce vypadá nepravidelný,což se mi zas ve skutečnosti nezdá....
No nic.

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576