Ty mě ještě ukecáš!Zdrahy píše:No to zní výbordelně![]()
Jinak počítal bych s tím, jak jsem se bavil s KankXem dojet co nejblíž k přístavu auty a do Anglie vyrazit v sobotu ráno a pobýt tam celý víkend. Prohlídnout London a okolí, dát si pár pint hnusnýho piva, rybu a hranolky, porvat se se skotama a tak...
ACE CAFE LONDON
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ZRX 1200 R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz:
1) kdo by mi byl ochoten vzít Rexe+hadry do auta? (pište jen ANO / ne dokážu pochopit!)
2) jak to mám domluvit s Frantíky (nocleh poblíž čanelu
), aby bylo víc času na "meetingparty"+fotky!
A jaký zájem je o eventuelní nocleh (cestou tam, nebo zpět) v NL u Franka?
Sobě si dávám 80% účast...minimálně (při mým věku je to až moc velký optimismus...)
1) kdo by mi byl ochoten vzít Rexe+hadry do auta? (pište jen ANO / ne dokážu pochopit!)
2) jak to mám domluvit s Frantíky (nocleh poblíž čanelu

A jaký zájem je o eventuelní nocleh (cestou tam, nebo zpět) v NL u Franka?
Sobě si dávám 80% účast...minimálně (při mým věku je to až moc velký optimismus...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Jose
Dopravu ti nějak domluvíme, no a ubytko u kanálu z pátka na sobotu. Předpokládám, že zpátky by jsme vyjeli v PO ráno, nebo v Ne navečer. Ten druhý případ by znamenal chrupnout znova u kanálu, ale ráno by jsme sedli do aut a jeli směr doma
relativně odpočatí - ta první možnost je jet v PO ráno k autu a potom 800Km k KankXovi
tam přespat a v úterý dopoledne to dorazit domu...
Druhá možnost by byla náročnější na výdrž, ta první o trochu finančně..
Edit : trochu motám první a druhá - ale vy mě chápete, že jo?

Edit : trochu motám první a druhá - ale vy mě chápete, že jo?
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jose
Taky možnost!Zdrahy píše:Dopravu ti nějak domluvíme, no a ubytko u kanálu z pátka na sobotu. Předpokládám, že zpátky by jsme vyjeli v PO ráno, nebo v Ne navečer. Ten druhý případ by znamenal chrupnout znova u kanálu, ale ráno by jsme sedli do aut a jeli směr domarelativně odpočatí - ta první možnost je jet v PO ráno k autu a potom 800Km k KankXovi
tam přespat a v úterý dopoledne to dorazit domu...
Abychom "nezasírali" fórum, bukování trajektu/vlaku + další podrobnosti PM, nikdo na nás není zvědavej, a kdo je - bude brzo starej.
Akorát bych aktualizoval na první straně seznam...abychom věděli, do čeho jsme se namočili...

A LETOS TO BUDE vychytané!!! (slunce, sunny + jahody mražený/bez Heleny Růžičkové!)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
do ACE zbývá:
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak abychom pokročili...Vyjádřete se k plánu! Mám zkusit sehnat ubytování nekde u Londýna...že bychom dojeli v sobotu do Anglie, bylo by víc času na projetí města /pofotit a okouknout pamětihodnosti/ a v neděli dát kochačku na ACE a valit zpět???KING píše:To nám to ale letí
Aby to mělo nějaký pokrok...proptal bych možnosti s někým na ZRXOC...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze je potreba presne doladit plan abychom nasledne mohli rezervovat palubni listky, noclehy apod.
SOBOTA!!! ... ja osobne pojedu jen tehdy, kdyz sobotu od brzkeho rana stravim v Anglii (Londyne apod.) Je mi jedno jestli prespim u kanalu a pojedu lodi v 6 rano do Anglie, nebo jestli prejedu do Anglie uz v patek vecer (coz asi nebudeme stihat) Jednoduse receno chci se po Anglii potazmo Londyne trosku vic pokochat nez jen ze sedla motorky v letu tryskem. Sice jsem v Londyne stravil jeden cely tyden, ale uz je to davno... no minule jsem Londyn videl jak z triskace
SOBOTA!!! ... ja osobne pojedu jen tehdy, kdyz sobotu od brzkeho rana stravim v Anglii (Londyne apod.) Je mi jedno jestli prespim u kanalu a pojedu lodi v 6 rano do Anglie, nebo jestli prejedu do Anglie uz v patek vecer (coz asi nebudeme stihat) Jednoduse receno chci se po Anglii potazmo Londyne trosku vic pokochat nez jen ze sedla motorky v letu tryskem. Sice jsem v Londyne stravil jeden cely tyden, ale uz je to davno... no minule jsem Londyn videl jak z triskace

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Držel bych se plánu - pátek Calais nebo okolí a Anglie hned v sobotní ráno (já osobně bych volil trajekt - tunely mi neva, ale trajekt patří mezi záživnější způsoby cestování). Ubytování v Londýně a odjezd v neděli odpoledne směr Francie.
Takže teď už se domluvit závazně a začít rezervovat bydlení, lístky, auta, vozíky, počasí...
Takže teď už se domluvit závazně a začít rezervovat bydlení, lístky, auta, vozíky, počasí...
ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Vloni jsem byl tunelem, tak letos trajekt, nevadí, když se budem držet Kankxova a Zdrahyho plánu! Nebude nic "našponované" jako vloni - zkrátka, po loňské HURÁ akci si to víc užít!Zdrahy píše:Držel bych se plánu - pátek Calais nebo okolí a Anglie hned v sobotní ráno (já osobně bych volil trajekt - tunely mi neva, ale trajekt patří mezi záživnější způsoby cestování). Ubytování v Londýně a odjezd v neděli odpoledne směr Francie.
Tak šup, šup, ostatní přidávat, ať se to rýsuje!
...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______