ano ja už jsem byl, a jestě před závodem hodlám jet do Brna na volné, a máme domluvenej Mostvolkswagen píše:A už jste jezdili na okruhu?valentino111 píše:čoveče my to chcem jen zkusit, nejsme střelci, jde nám o to si to zkusit, podle peněz se uvidi, taky bych nerad si to tam rozbil, prece jenom je to ma jediná motorka.marek píše:Ale nějak ses zapomněl přihlásit na další 3 závodyNakonec jedem taky CEC2, udělali jsme 2 teamy, tradičně #636 a k tomu ještě #6. Na "normální" CEC jsme se nějak nedokázali sejít
.
C.E.C. 2009
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
KAWASAKI Z1000
- valentino111
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
to jsem urcite nebyl ja....skoda ze jsem to taky nevidel, by me zajimalo jak na tom nekdo jezdilLech píše:loni jak jsem natáčel na kameru,tak jsem taky natočil nějaké Z-1000 jak přijížděl k depu v závodech CEC v Brně.Efektně tam zabrzdil přední brzdou.![]()
Nevím ale jestli bylo oranžové.Tuším že ale jo.
KAWASAKI Z1000
- Kuba
- Ghostrider
určitě bude hromada jiných kteří budou rychlejší než já, ale málo kdo rychlejí poletí.....Zdrahy píše:Já mám akrobacii v malíčku. Uvažuju že bych ještě dotáhl k dokonalosti zpětné salto s dvěma vruty, ale asi to nechám na nějakou další sezónuLetos mi bude stačit, když budu rychlejší než Kuba

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Kubo ja nevim jak ty, ale ja bych si rad letos letecke vlozky odpustilKuba ZRX píše:určitě bude hromada jiných kteří budou rychlejší než já, ale málo kdo rychlejí poletí.....Zdrahy píše:Já mám akrobacii v malíčku. Uvažuju že bych ještě dotáhl k dokonalosti zpětné salto s dvěma vruty, ale asi to nechám na nějakou další sezónuLetos mi bude stačit, když budu rychlejší než Kuba

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Tak tak... ale jde o to, jezdit tak, aby ty skody predevsim na zdravi, ale pokud mozno i motorce byly co nejmensi. Treba takovej marek to umi celkem elegantneZdrahy píše:První poznatek pro jízduna kruhu co se závodů týka - s nějakým tím pádem se tam počítat musí (já třeba padám rád a pravidelně). V podstatě jsme tam spadli snad všichni - liší se jen následky (délka pobytu ve špitlýku a finanční náročnost proměny umělecké skulptury zpátky na motorku)

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Padají všichni, od potěru po GP. Nikomu to nepřeju, ale k ježdění na okruhu to prostě patří - pokud se člověk pohybuje na hraně svých schopností, tak je zkrátka otázkou času kdy udělá nějakou botu. Pokud se na hranici schopností nepohybuje, tak nezávodí
Pro mě závody vždycky znamenaly pokus zrychlit co nejvíc (což zrovna v mém případě bohužel není nijak moc rychle
) a předpokládám, že závody jsou o tom jet a být nejrychlejší - protože ti pomalí na bednu nelezou
No a co jsme koukal tak to bude docela maso - kromě úplných začátečníků (neznalost pravidel, motání se po trati, změny stopy a podobně) tam pojedou i borci kteří vloni v CECu lezli na bednu - takže to bude masakr
Očekávám, že to bude větší maso než loňský, nebo předloňský CEC
už tím, že to bude kratší závod a tak ti co to umí, se nebudou šetřit a půjdou naplno!

No a co jsme koukal tak to bude docela maso - kromě úplných začátečníků (neznalost pravidel, motání se po trati, změny stopy a podobně) tam pojedou i borci kteří vloni v CECu lezli na bednu - takže to bude masakr

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
zdrahy, o tom ze padaji vsichni a ze tu ta moznost je se nema cenu bavit. To vsichni vime. Ja jen rikam, ze se budu snazit byt rychlej, ale jen tak abych nepadal, i kdyz to nemusi vyjit. Tot vse... dal uz bych to tu neresil 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Budou si chtít zatrénovat. Na druhou stranu, podle pravidel CEC2 není účast povolena jezdcům s licencí a jezdcům a teamům kteří dosáhli na bednu v CEC. Ale jaká bude realitaLech píše:Jako borci co loni byli na stupních ,tak letos pojedou "dvojku"? Co je k tomu vede?Aby to znechutili úplným začátečníkům a nedali zase šanci ostatním (třeba i CKC) dostat se dopředějc? Nerozumím tomu.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- Kuba
- Ghostrider
to je třeba problém u těch dvouválů, on jede Brno za 2.23 a já 2.26, což je na 5 km minimální rozdíl, pokud jedu vedle někoho takového, dávám si bacha a nepředjedu ho, dokud si nebudu jist bezpečností na 300%.
Ale ten týpek z dvouválu, to okolo tebe projede, málem tě sestřelí a je mu to jedno, on se cítí ještě o něco lépe, že někoho předjel, ale že může někoho kurevsky sejmout mu už hlava nebere.
Jinak mimo trať je to pohodová parta.
Ale ten týpek z dvouválu, to okolo tebe projede, málem tě sestřelí a je mu to jedno, on se cítí ještě o něco lépe, že někoho předjel, ale že může někoho kurevsky sejmout mu už hlava nebere.
Jinak mimo trať je to pohodová parta.
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Vtipny na tom je to, ze je v pravidlech slovicko !teamum!, takze nekteri lidi, kteri byli na bedne to berou tak, ze zmeni slozeni teamu a tim je vse ok. Promoter rekl, ze to asi proti pravidlum neni, takze neni soudce neni nic... takze se tam objevi i par jedincu z bedny. Nicmene asi neni spatny mit tam i rychlejsi teamy a i uplni "novacci" v zavodech nemusi byt vzdy novacci na okruhu. Jdou tam i lidi, co nikdy zadny zavod nejeli a maji Brno za 2.20 coz je myslim zatim pod moznosti CKC teamu
Takze no stres... Hlavni je si to uzit 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L