štěňata bullteriéra

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » pát led 16, 2009 08:12:53

milda píše:"A do toho všeho ještě dělám tetování-dobrá náplň života,ne? "

A taky ještě jezdíš na motorce,ne? Teda někdy,mezi povinnostmi se zvěřincem... :wink:
ale ne,moc nejezdím,jen od března do 13.prosince jako letos.Naštěstí už jsem přestal jezdit se Železným Zekonem po vystoupeních siláků,tak mám víc volného času :twisted: :twisted:
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » pát led 16, 2009 11:23:19

Hezký zvěřinec a hezký obrázky :lol: No náš Danny by ulízal k smrti kdekoho. Přítelkyně měla Pittbullku a ta byla taky moc prima :) vždycky mi vrtá hlavou co musí být za člověka, aby ze psa vychoval hovado které potom někomu ublíží.TV to rozmázne a "všichni" psi jsou potom zabijáci....
Ohledně tetování - já už pomalovanej a propíchanej jsem, jednu dobu mě to hodně bralo :wink: teď už si dám asi pokoj :lol:

No a poslední bod, k Anděle
Pes dítě přijme, protože musí. No a kdo dokáže vychovat psa a slušně se o něho postarat - má slušnou šanci, že by nemusel zparchantět dítě :wink: ale máš pravdu, tohle je jen a jen tvoje věc..
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » pát led 16, 2009 16:40:48

[/quote]
celý život dělám hady a ještěry,doma máme trio hroznýšů královských-nejstarší samice má 24 let,pár korálovek sedlatých,krajtu královskou,korálovku mexickou-čekající na snoubence a v práci v kanclu mám 2 sklípkany a štíra-imperátora.Budeme prodlužovat o kousek dům,abych měl kde udělet velké terárko pro leguána.A do toho všeho ještě dělám tetování-dobrá náplň života,ne?
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek[/quote]
No, to opravdu ano :)
Imperátora si teď na burze koupil známej, kterýmu jsme před cca rokem kupovali taky B. Smithi :) Měl před ní Emilii, která mu ale utekla(byla malinká, není předpoklad, že by přežila, podle mne uhynula na dehydrataci, i když....nikd ynikdo neví...má ji na krámě, nedaleko je umyvadlo, hehe :)))) )...
se Zdrahomilem musím nesouhlasit, protože PES dítě NEMUSÍ přijmout...jsou i tací, kteří to zkrátka nedopustěj mezi sebe někoho dalšího a musejí z domu a tomu já chci předejít...
Máš stejné zkušenosti a názor?
ZX-4R NINJA´92 zeleno/modro/bílá
!Užívej moto ve zdraví,mysli za ostatní-MÍT PŘEDNOST NESTAČÍ!

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » pát led 16, 2009 17:14:56

já mám právě Emilii,už kvůli jejím krásným nožičkám,a ten druhý je normální hnědý medvídek.
Obrázek
s těmi dětmi a psy bohužel musím s tebou souhlasit,když do zaběhnuté hierarchie smečky-rodiny příjde mimino,může to pes považovat za vetřelce a ikdyž mu to řádně vysvětlíš,může to mimino napadat a i ublížit.Řekl bych nejdříve mimino,až pak štěně-bude složení smečky-rodiny považovat za standart,a zařadí se na své místo,které si bude chtít polepšit na úkor dítěte,pak musí zasáhnout člověk výchovným momentem,toť má rada kynologa pohraniční roty :twisted: :twisted:
Obrázek
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát led 16, 2009 17:32:29

Mesr píše: s těmi dětmi a psy bohužel musím s tebou souhlasit,když do zaběhnuté hierarchie smečky-rodiny příjde mimino,může to pes považovat za vetřelce a ikdyž mu to řádně vysvětlíš,může to mimino napadat a i ublížit.Řekl bych nejdříve mimino,až pak štěně-bude složení smečky-rodiny považovat za standart,a zařadí se na své místo,které si bude chtít polepšit na úkor dítěte,pak musí zasáhnout člověk výchovným momentem,toť má rada kynologa pohraniční roty :twisted: :twisted:
mame vlcaka, kdyz se nam narodilo decko, tak mu bylo cca 1,5 roku, ze zacatku trochu zarlil, pak ale poznal ze "to" patri k nam a ze je to takove male bezmocne a zadny problem nebyl, naopak hlidal kocarek jako divej a kdyz treba venku zacal v kocarku prcek brecet a my byli uvnitr domu, tak stekal jak pominutej aby nas privolal... dodnes jeho nejvetsi kamaradi, jsou nase deti... tedy kdyz nepocitam uplatkarskou manzelku :-D
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát led 16, 2009 17:38:58

Hlavně se při odjezdu na Kawasrazy ujisti, že je ten pavouk na svým místě. Já bych se nerad s ním setkal na živo, to by potom šlo o můj život :confused2:
Buell xb12r
CKC#160

Mesr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Mesr » pát led 16, 2009 17:42:55

KankX píše:
Mesr píše: s těmi dětmi a psy bohužel musím s tebou souhlasit,když do zaběhnuté hierarchie smečky-rodiny příjde mimino,může to pes považovat za vetřelce a ikdyž mu to řádně vysvětlíš,může to mimino napadat a i ublížit.Řekl bych nejdříve mimino,až pak štěně-bude složení smečky-rodiny považovat za standart,a zařadí se na své místo,které si bude chtít polepšit na úkor dítěte,pak musí zasáhnout člověk výchovným momentem,toť má rada kynologa pohraniční roty :twisted: :twisted:
mame vlcaka, kdyz se nam narodilo decko, tak mu bylo cca 1,5 roku, ze zacatku trochu zarlil, pak ale poznal ze "to" patri k nam a ze je to takove male bezmocne a zadny problem nebyl, naopak hlidal kocarek jako divej a kdyz treba venku zacal v kocarku prcek brecet a my byli uvnitr domu, tak stekal jak pominutej aby nas privolal... dodnes jeho nejvetsi kamaradi, jsou nase deti... tedy kdyz nepocitam uplatkarskou manzelku :-D
souhlasím,ale není to pravidlo.Naše bulinda malou obcházela obloukem,aby do ní náhodou nežduchla.A vlčák od mladého se taky nehnul na krok,nechal si od něj sypat písek na hlavu a ani se nehnul,aby to nespadlo.Ale není to pravidlo,záleží fakt na jak vyrovnaného psa narazíš a na výchově
Obrázek
YAMAHA DRAGSTAR 650
-CKC 1208

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pát led 16, 2009 17:53:16

Mesr píše:
KankX píše:
souhlasím,ale není to pravidlo.Naše bulinda malou obcházela obloukem,aby do ní náhodou nežduchla.A vlčák od mladého se taky nehnul na krok,nechal si od něj sypat písek na hlavu a ani se nehnul,aby to nespadlo.Ale není to pravidlo,záleží fakt na jak vyrovnaného psa narazíš a na výchově
naprostej souhlas... meli jsme stesti, jo a taky si od nasich deti nechal libit snad uplne vsechno ;-)

Obrázek Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Takhle je správně:

Příspěvek od 666S999 » pát led 16, 2009 18:38:20

Obrázek

Měli jsme fenu (kříženou: máma žlutá doga a táta modrý Neapolský mastin - bylo jí 55kg) a na děti nedala dopustit a dovolila jim skoro nemožné, když se grilovalo na zahradě, tak na ní děti usnuli...jak na gauči.
Můj názor: když si pořídíte fenku, tak si pak můžete pořídit miminko... :wink: , bude Vám ho hlídat!

A k naší feně: odkojila kocoura, byl jak její štěně...a měla hokej v hlavě, když lezl po stromě a jí to nešlo :lol:
Kocour měl výsostné právo si hrát se štěňaty, ale ti ho málem přetrhli vejpůl...pak věděl, že si může hrát jen s jedním...
Světe div se, kocour žádnému štěněti neublížil...kdyby chtěl tak je drápy zmasakroval a pokousal, a on jen žalostně mňoukal, že se o něj tahaj...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Petra77
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od Petra77 » pát led 16, 2009 19:06:06

tak to se nám taky stávalo, že kočka hlídkovala u štěňat a fenka u koťat, ale pokud neměly mladé, nemohly se vystát. Teď už máme jenom tuhle mrchu.
Obrázek
představa, že uteče, stěhuju se
Z750 04´ ...ta druhá...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát led 16, 2009 19:35:17

Chosé nádherný pes. Před časem jsem viděl křížence rotvajlera s dogou a taky krasavec. Časem si chceme taky něco pořídit, ale mě jak na potvoru se líbí vzhledově "bojová" plemena a tak furt řeším, čím to nahradit. S mojí jsem se schodli na jednom krásném psu, ale pak jsem zjistili, že je to americký buldog a žře vzhled jaký se nám líbil a u nich vlastně vada, která se potlačuje.
ZX-12R naked

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pát led 16, 2009 19:46:09

MMKS píše:Chosé nádherný pes. Před časem jsem viděl křížence rotvajlera s dogou a taky krasavec. Časem si chceme taky něco pořídit, ale mě jak na potvoru se líbí vzhledově "bojová" plemena a tak furt řeším, čím to nahradit. S mojí jsem se schodli na jednom krásném psu, ale pak jsem zjistili, že je to americký buldog a žře vzhled jaký se nám líbil a u nich vlastně vada, která se potlačuje.
Krásnej bobánek je Anglický bullmastif! To je vyrovnaná honorace! Jen to starání a krmení, než dospěje :wink: ...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát led 16, 2009 19:49:19

já chci časem psa a ne koňa.
ZX-12R naked

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » pát led 16, 2009 20:13:39

MMKS píše:já chci časem psa a ne koňa.
http://www.nextdaypets.com/directory/do ... -2b01.aspx#

Obrázek

štěňátko -fenka Bullmastiff:
Obrázek
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » pát led 16, 2009 20:58:22

Správná banda Chozé :) Já tady samosebou nemůžu chybět. Na Dášenku si ze začátku zvykla za rohlíky, byla hodně nedůvěřivá. To jsem já s Emčou :)

Obrázek
Buell xb12r
CKC#160

Odpovědět