ZX-12R
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
na Rexovi neco kolem 7500km, na Z1000 neco kolem 2000km, na BMW GS1200 1800km, na BMW LT1200 2500km, Skodou Octavia 21000km, Fordem Focus 1700km, lodi 200km, letadlem 4500km, na kole 320km, na koleckovych bruslich 60km a pesky cca 30m
... staci?

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
naprosto...ses bez ztraty desitky jako vzdy.....gratulation.....
ja teda nevim.....zas nemam tolik casu denne litat na masine ale tuto sezonu uzavru na cca 9000....a to mi zas nepripada malo a georg minimalne stejne...takze na nas nemas...jako vzdy

ja teda nevim.....zas nemam tolik casu denne litat na masine ale tuto sezonu uzavru na cca 9000....a to mi zas nepripada malo a georg minimalne stejne...takze na nas nemas...jako vzdy

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Predminuly rok jezdil na srazy vinova dvanacka s uuuzasnym zvukem od Tenaxu... Bohuzel, od te doby jsem tohota clena nevidel...MARTY píše:diky Jenickovi za zalozeni vlakna....me nevadi pokud sem napise nekdo neco jen tak jednou za mesic...par nas tady je kdo ma zx 12 kult...at si kdo chce co chce rika....
mam rad svou zx 12
libi se me ma zx 12
jede docela dobre ma zx 12
proste je to ma zx 12....
nemyslim ze niíkdy na zadny sraz zadna zx 12 neprijede,,a pokud budem jen dva...sednem do kouta a tise pohovorime o nasem kultu....
Mam pocit, ze to bylo naposled na Hajence.... To uz je doba...

P.S.: nikdy nerikej nikdy, treba se na jaro rady dvanactek v klubu rozrostou....

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...tak ja myslim ze mam uz vasi kvotu pro letosek splnenouMARTY píše:naprosto...ses bez ztraty desitky jako vzdy.....gratulation.....![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
P.S.: nikdy nerikej nikdy, treba se na jaro rady dvanactek v klubu rozrostou....
[/quote]
Honzo nejsem clovek fanaticky zamilovan do sveho stroje...proste ji mam protoze ji mam...NIKDO NIKDY ode mne navazno nemohl slyset plivnuti po jakemkoli motocyklu...na mlynkach budu jezdit na uplne jinem stroji...tam uz stejne bude jezdit jakakoli znacka...a docelab se tesim...ale hlavne...zatim se tesim na lidi....
pevne verim a uz se na tom pracuje ze se nas par urco sejde
casem

Honzo nejsem clovek fanaticky zamilovan do sveho stroje...proste ji mam protoze ji mam...NIKDO NIKDY ode mne navazno nemohl slyset plivnuti po jakemkoli motocyklu...na mlynkach budu jezdit na uplne jinem stroji...tam uz stejne bude jezdit jakakoli znacka...a docelab se tesim...ale hlavne...zatim se tesim na lidi....
pevne verim a uz se na tom pracuje ze se nas par urco sejde

ZX
Nazdárek, kouká a rozhlížím se. KanX je borec že pro Mártyho udělal sooukromé vlákno. Toho bych si cenil Márty. Všiml jsme si že už nám nereješ do rexů, tak nemáme na koho se supit, takže na jednu stranu to je škoda, ale když už máte vlákno na ty vaše lehátka, tak to chápu, že píšeš sem a ne rexe prdíš. Zatím tady bylo psáno jen já ji mám rád atd. ale nějaká superchvála tady chybí. Těšil jsme se že si přečtu proč ta ZX 12 je nejlepší...
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Já myslel že kladivo na Haiabusny nebo jak se to píše, je ZZR 1400, bo ne?Jirka_Z píše:Protoze je to kladivo na Hajabushny
Jo KanXi takovej kilometrů ůto mám na 3 roky, chtěl bych jednou mít tolik času a najezdi za sezónu 15 tis. Jenže to půjde asi až jednou změním zaměstnavatele.....
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
jak psal doktor tohle vlakno nevydrzi...je nas malo....
ale za sebe...jsem uz dost stary na to abych se v klidu rozhlizel a posuzoval nez fanaticky jako Ladin hajil svou.....ne zx neni Buh a zrx taky ne...
ne do vlakna zrx uz nepisu protoze to male sportovni srandovni zpestreni nebylo pochopeno....zacina se to tam fanatizovat a jediny kdo vas brzdi je ZDRAHY....o tech blabolech kdo koho predjede na okruhu...jesli je lepsi na okruh sestka nebo zrx ....to vazne ne....posadim KUBU NEBO GEORGA na sestku ...treba i kankxe nebo Honzu a vytrou si s vetsinou rexaru prdelku kdykoli...
apod
apod
mame skvele motorky...aj rexari aj ja....
mohl bych klidne napsat ze naprosto dva rovnocenni jezdci ve spojeni zavodeni zrx versus zx 12 vzdy zvitezi na zx,ale ne ...nemam to zapotrebi...
me je to naprosto jedno....me jde vic o lidi...a pokud prijedou na jakekoli kawe tak jeste vic ,ale nejsem fanatik primocuc....

ale za sebe...jsem uz dost stary na to abych se v klidu rozhlizel a posuzoval nez fanaticky jako Ladin hajil svou.....ne zx neni Buh a zrx taky ne...
ne do vlakna zrx uz nepisu protoze to male sportovni srandovni zpestreni nebylo pochopeno....zacina se to tam fanatizovat a jediny kdo vas brzdi je ZDRAHY....o tech blabolech kdo koho predjede na okruhu...jesli je lepsi na okruh sestka nebo zrx ....to vazne ne....posadim KUBU NEBO GEORGA na sestku ...treba i kankxe nebo Honzu a vytrou si s vetsinou rexaru prdelku kdykoli...
apod
apod
mame skvele motorky...aj rexari aj ja....
mohl bych klidne napsat ze naprosto dva rovnocenni jezdci ve spojeni zavodeni zrx versus zx 12 vzdy zvitezi na zx,ale ne ...nemam to zapotrebi...
me je to naprosto jedno....me jde vic o lidi...a pokud prijedou na jakekoli kawe tak jeste vic ,ale nejsem fanatik primocuc....

ZX
Chápu Márty. Jedna věc je psát a druhá činit. ZRX na okruhu nebude ve své kůži to musí bej všem jasný, ale ze zajímavosti bych to chtěl zkusit jet opravdu opatrně atd. ZX 12 má 130 kW a je kapotovaná, těžko by ji naháč stíhal už jen kvůli odporu vzduchu, ikdyž při velikosti tvojich přaskáčů tam zvýšenej odpor určitě bude
Já určitě nejsem fanatik líbej se mi i jiné stroje, sám víš že to je hodně o tom, že se na nějkým stroji svezeš a hned ti padne do ruky, jako mě třeba Rex a proto ho mám, když by mi takhle padnul V-Strom kterýho jsem mrtě chtěl, tak tady na tom fóru určitě nejsem....Ale protože mě to neoslovilo oani z poloviny jako kawa, tak jsem tady...

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Re: ZX
ikdyz si na sve nohy pridelam jeste jedny nahradni přezkače...ne přazkače.....tak na sve odladene zx si muzes celou cestu cist napis kawasaki na mych zadech....ZRX 1984 píše:Chápu Márty. Jedna věc je psát a druhá činit. ZRX na okruhu nebude ve své kůži to musí bej všem jasný, ale ze zajímavosti bych to chtěl zkusit jet opravdu opatrně atd. ZX 12 má 130 kW a je kapotovaná, těžko by ji naháč stíhal už jen kvůli odporu vzduchu, ikdyž při velikosti tvojich přaskáčů tam zvýšenej odpor určitě budeJá určitě nejsem fanatik líbej se mi i jiné stroje, sám víš že to je hodně o tom, že se na nějkým stroji svezeš a hned ti padne do ruky, jako mě třeba Rex a proto ho mám, když by mi takhle padnul V-Strom kterýho jsem mrtě chtěl, tak tady na tom fóru určitě nejsem....Ale protože mě to neoslovilo oani z poloviny jako kawa, tak jsem tady...

ale o tomhle to neni....klidne budu jezdit s Ginou JAKO TANDEM...je to o lidech a ne o tom kdo ma rychlejsi masinu....nebo silnejsi....
klidne pojedu jako tezky batuzek s HELCOU...klidne...a ty treba muzes jet pilu na krev jako drakula....
ja se pritom budu tesit ze az dojedem splknu s dobrymi kawakamarady

Re: ZX
Sám víš že pilu nejezdím. Nebude mi vadit koukat na Tvoje záda, nemám potřebu si něco dokazovat, hlavně když jedu ne? Ale byla by to dobrá sranda vidět Tě u Giny na tandemu. Myslím, že by jsi z místa spolujezdce dostal pohodlně nohama na zemMARTY píše:ikdyz si na sve nohy pridelam jeste jedny nahradni přezkače...ne přazkače.....tak na sve odladene zx si muzes celou cestu cist napis kawasaki na mych zadech....ZRX 1984 píše:Chápu Márty. Jedna věc je psát a druhá činit. ZRX na okruhu nebude ve své kůži to musí bej všem jasný, ale ze zajímavosti bych to chtěl zkusit jet opravdu opatrně atd. ZX 12 má 130 kW a je kapotovaná, těžko by ji naháč stíhal už jen kvůli odporu vzduchu, ikdyž při velikosti tvojich přaskáčů tam zvýšenej odpor určitě budeJá určitě nejsem fanatik líbej se mi i jiné stroje, sám víš že to je hodně o tom, že se na nějkým stroji svezeš a hned ti padne do ruky, jako mě třeba Rex a proto ho mám, když by mi takhle padnul V-Strom kterýho jsem mrtě chtěl, tak tady na tom fóru určitě nejsem....Ale protože mě to neoslovilo oani z poloviny jako kawa, tak jsem tady...
![]()
ale o tomhle to neni....klidne budu jezdit s Ginou JAKO TANDEM...je to o lidech a ne o tom kdo ma rychlejsi masinu....nebo silnejsi....
klidne pojedu jako tezky batuzek s HELCOU...klidne...a ty treba muzes jet pilu na krev jako drakula....
ja se pritom budu tesit ze az dojedem splknu s dobrymi kawakamarady

ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909