Yamaha Aerox R nebo yamaha TZR 50?
- farmář
- Ghostrider
Cagiva s.r.o. se přejmenovala... http://www.motoprestige.cz/
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- farmář
- Ghostrider
http://www.derbi.com/int/index.php?opti ... Itemid=231
jj v téhle hladině se hýbe i konkurence kolem 60-65 endura.
jj v téhle hladině se hýbe i konkurence kolem 60-65 endura.
CKC #1060
CKC #1060
hele, kdyz uz tady resime ty skutry.....
zajimalo by me, kdybysme treba nekdy s mladou kupovali skutr....co a jak prohlidnout?
u motorky neni, problem, to celkem vim, spis mi jde o ty veci co jsou jiny nez u motorky.
Variator(nevim co by to treba delat nemelo?) a tak vubec.
Nemate nekdo zkusenosti nebo odkaz? dik
zajimalo by me, kdybysme treba nekdy s mladou kupovali skutr....co a jak prohlidnout?
u motorky neni, problem, to celkem vim, spis mi jde o ty veci co jsou jiny nez u motorky.
Variator(nevim co by to treba delat nemelo?) a tak vubec.
Nemate nekdo zkusenosti nebo odkaz? dik
CKC # 594
- BOB
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
No asi takhle, když se mi něco zamlouvá na nějakých stránkách a nenajdu ceny. Tak tam většinou mají kontakt a během vcelku krátkého rozhovoru se dozvím cenu a další spoustu informací o tomto produktu. Asi bych to tímpadem viděl na optimální řešení. Nechci snižovat vědomosti naších členů, ale asi nebudou na úrovni prodejce poptávaných strojů.ile píše:praveale vidim to kolem tech 60 - 80 tis ne?
Jinak jsem měl Aprilii RS 125 a jezdila bez problémů a tudiž bych předpokládal stejnou funkčnost i u nedomrlého sourozence RS 50. Jediné co tyto motorky chtějí je pravidelný servis a kvalitní olej do přímazu. Zazanamenal jsem, že provoz těchto vysokootáčkových 2T, které jsou ždímány do krajností se provoz motoru počítá spíše v motor hodinách než v km. Nemyslím si, že je to záležitostí jen RS 50 a 125, ale všech 2T "výkonných" motorů.
ZX-9R 2002
CKC #41
CKC #41

- farmář
- Ghostrider
hlavně když se točí jako krá... a i mogul TSF je tam k ničemu. M2T mazalo mizerně jawu, TSF to má zvládat někde k 9tisícům otáček, ale pro křoviňák kupuji Stihla, osvědčil se mi lépe než vysokootáčkovej od Husqvarny, u motorek netuším, s dvoutaktem jsem měl naposledy 350jdu Jawku, kdysi.... určitě jsou takovéto pokusy výkřikem do tmy, když stačí zvednout telefon či napsat mail.Souhlasím.
CKC #1060
CKC #1060
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Derbi SENDA - 50ccm:
můj bývalý šéf ji koupil pro syna, viděl jsem ho na ní řádit a můj verdikt? Z 50kubíků paráda, obratný , úzký stroječek, zvuk nádhera a vypadá dospěle...jako motardík do města a na blbnutí pro začínající móóóc pěkně!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______