POLICIE na motorkách

Opravdu o všem - od špendlíku po lokomotivu
Odpovědět
Zubr
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Zubr » čtv čer 19, 2008 13:25:38

ZdrahyZX9R píše:Nikdy mě ani nenapadlo ujet, vždycky jsem zastavil a ukecal, nebo podplatil hlídku, když to nešlo jinak (pokud mi to absurdistán dovoluje, proč toho nevyužít). Na ujíždění bych potřeboval podstatně nižší IQ :lol: to ale nic nemění na tom, že když "jenom" nezastavíš a pojedeš rychle, jsi stále v kategorii "přestupek" takže relativně čistý před zákonem a policie by tě neměla ohrozit tím, že se tě pokusí nějak nebezpečně stíhat. Pokud pojedeš nebezpečně a ohrozíš někoho cestou, jsi už v kategorii "obecné ohrožení" na což náš zákoník nějakým tím paragrafem pamatuje a nemůžeš se divit že tě hlídka zastaví blatníkem.
Tím se ale zase dostávám k tomu, že na to aby tě kdokoli honil na motorce, tak i kdyby to byl Rossi kříženej s King Kongem tak tě nezastaví bez toho aby ohrozil sám sebe jinak, než že za tebou pojede tak dlouho, dokud ti nedojde ropa :lol: :lol:

Zdrahy, možná jsem ten článek nenapsal dostatečně srozumitelně i pro laiky, páč když si to po sobě čtu, tak protože vím o co gou tak nevidím případné chyby. Tak rychle a stručně: policie vůbec nebude mít důvod tě zastavit a pokud včas zjistíš že se za tebe zavěsil a natáčí tě, tak budeš muset jet třeba i 100km podle předpisů, než usoudí, že jsi Ok a vybodne se na tebe. A pokud jedeš jako dobytek a najednou zjistíš, že je za tebou, tak hold taky zpomalíš a po nějaké době se na tebe taky vy**re a pak už zbývá jen čekat, až si tě pozvou, aby jsi jim řekl svůj názor na jeden moc pěknej dokumentární film a možná, že se pak bude vysílat i televizi. :D

A pro ty slušné a poctivé motorkáře to bude v konečné fázi znamenat, že se po nich dnes ještě frustrovaná policie nebude vozit za jejich banální přestupky a možná bude i něco tolerovat s domluvou. A nemysli si, že snad při těch honičkách, budou nějak agresivní a zbytečně riskovat život, jsou to také lidi a také motorkáři. A proto jim jako motorkářům bude jedno jestli nějací motorkáři jezdí neukázněně, ale protože to pro ně bude úžasná práce a musí si vydělat na výplatu, tak musí pracovat podle zákonů tohoto státu. Kurva, já tam chci taky :twisted: :twisted: :twisted: Páč mít za to peníze a nulové náklady na ježdění a beztrestně lítat po silnici a ještě si užít adrenalin v honičkách za rychlými motorkáři, kteří se možná zabijou dřív, než se nám stihnou dostatečně zahřát gumy, což by mi bylo hrozně líto, páč si lidského života velmi vážím a možná to bude ta hnusně stinná stránka této práce :? .
NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068

Řečník z aragonitových jeskyní

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » čtv čer 19, 2008 14:22:53

přesně jak jsemjiž psal ... bohužel technika jim stačí na to, aby se wochomejtli a přijde již jen předvoláníčko či platebák. Kámoš jezdí s radarem tak jsem ho zpovídal....až na horizont to měří, fotku aby byla k něčemu cca 150metrů. Čili proč by se za někým štvali. Navíc bojují s osobou blízkou takže jestli jí převálcují, což by oni rádi, měli by veget netušenej, takhle chytají protože jinak se jim každej vymlouvá.
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » čtv čer 19, 2008 14:28:57

Cau decka, nebudu psat takhle dlouhy "clanky" co tu nekteri nasi kamaradi vepsali, ale vlastni zkusenost - "na stesti jsem jel v aute jinak bych ji taky asi valil ikdyz ne tak jako ti o kterych pisu :-)" Jel jsem po Nuselskym moste tady v Praze, v okamziku kdy kolem me prolit "jeden z nas" tak jsem klasicky zanadaval, protoze ji fakt valil (kolik netusim, dost blbe se to odhaduje, kdyz jsem ho v podstate ani nevidel) a za nim to valili dva policajti na motorkach a muzu rict, ze o par kilometru ho dostali, kdyz jel po tom moste rozhodne nevypadal, ze by jim zastavil, ale kdyz ho jeden predjel a druhej se mu v podstate opiral kapotama o kapoty za jizdy tak holt toho ten kluk nechal... Davejte bacha a podle me - policii at zijeme v jakymkoliv state se proste zastavit musi - jestli jdou uplatit nebo nejdou je vec jina, ja jsem pro zaplatit pokuty, ale na body at nam nesahaj - prece jenom ty motorky mame kvuli jezdeni...
JAWA 350 Style OilMaster
ZZR 1.4 - 010 - Metallic spark black
CKC#824
...pursuit is futile...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv čer 19, 2008 17:04:02

4 Zubr -a co ti brání, si neviděl ty plakáty, můžeš si vybrat, jestli chceš na tu motorku, do nového auta, na koně, ke psům na loď a já nevím jaké všechny lákadla. Nebo taky můžeš dělat svačináře na základní škole :-) . A nebo mě taky pobavilo, když na stánce náboru k policii (protože o výběru už nemůže být řeč /takže jestli máš 2 nohy a ruce seš přijat) si můžeš vybrat že by si chtěl třeba na k ÚOOZ nebo NPC :shock: :D (překlad - organizovaný, národní protidrogová)

4 Jirka_Z - kurňa už nějaký ten rok sloužím a furt nikdo nic nenabídl, asi mám nepříjemný xicht, budu s tím muset něco udělat :D
ZX-12R naked

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » čtv čer 19, 2008 17:59:00

4 MMKS - No tak holt mozna chytas spatny lidi a nebo MALO :lol: :lol: :lol: musi si zvetsit pravdepodobnost, ze Ti nekdo neco da :lol: :lol: :lol:
Hele muzem se domluvit - pokud me chytis (ja zastavim, nemusis se bat ze pojedu dal - kdyz uz budu mit tu smulu tak si nebudu zadelavat jeste na vetsi) tak Ti dam tago a ty mi nedas zadnej blocek, zadnej bod, potresem si rukou a ja pojedu dal o.k.? Ja uznavam, ze obcas nejezdim tak se musi :oops: , ale kdyz ono to cloveku neda 8) 8)
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » čtv čer 19, 2008 18:29:30

ok jsme domluvení, až se potkáme (třeba na srazu). tak já tě stopnu a ty mě dáš tágo a jeď si kam chceš :D . Já to beru a doufám, že tento veřejný slib zaregistrovali i ostatní (můžeme provádět opakovaně a pak se šábneme), oblečený odtamtud neodjede (nebo spíš neodejde) :twisted:

A veřejně slibuju, že klidně budu u toho oblečený tak jak chodím v práci :D
ZX-12R naked

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » čtv čer 19, 2008 18:49:04

MMKS...děláš u říční v šortkách? :lol: :lol: :lol: já ti nevím, nabídneš na ulici tágo a budeš v tom po uši.... :(
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » čtv čer 19, 2008 19:15:57

MMKS píše:ok jsme domluvení, až se potkáme (třeba na srazu). tak já tě stopnu a ty mě dáš tágo a jeď si kam chceš :D . Já to beru a doufám, že tento veřejný slib zaregistrovali i ostatní (můžeme provádět opakovaně a pak se šábneme), oblečený odtamtud neodjede (nebo spíš neodejde) :twisted:

Už se těším :twisted:

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pát čer 20, 2008 12:34:17

MMKS píše:ok jsme domluvení, až se potkáme (třeba na srazu). tak já tě stopnu a ty mě dáš tágo a jeď si kam chceš :D . Já to beru a doufám, že tento veřejný slib zaregistrovali i ostatní (můžeme provádět opakovaně a pak se šábneme), oblečený odtamtud neodjede (nebo spíš neodejde) :twisted:

Nooo tak to bude zajimavy :lol: uz se tesim az Te uvidim jet v uniforme s nama v provozu a s nama porusovat predpisy... :shock: jee to bude stiznosti :lol: :lol:

PS: Doufam, ze nedelas neco v "civilu" to by si me převez :salute:
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » pát čer 20, 2008 15:54:34

Jirka_Z píše:

Nooo tak to bude zajimavy :lol: uz se tesim az Te uvidim jet v uniforme s nama v provozu a s nama porusovat predpisy... :shock: jee to bude stiznosti :lol: :lol:

PS: Doufam, ze nedelas neco v "civilu" to by si me převez :salute:
Bingo, proč myslíš, že jinak tak blbě machruju :wink:
ZX-12R naked

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pát čer 20, 2008 16:03:48

Tak to jsem v pr..li, mas u me par piv - sakra taky me to mohlo napadnout driv, ale to je tim, ze clovek ma predsudky a kazdyho policajta hned vidi s placackou :lol:
a co teda delas (jestli to neni tajny) 8) 8)
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » pát čer 20, 2008 16:15:08

Jirka_Z píše:Tak to jsem v pr..li, mas u me par piv - sakra taky me to mohlo napadnout driv, ale to je tim, ze clovek ma predsudky a kazdyho policajta hned vidi s placackou :lol:
Tajnýho ne, vole :-) Má gumový plášť, čepici se štítkem a kouří lulku :-D
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

ENZO
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od ENZO » pát čer 20, 2008 16:17:29

volkswagen píše:
Jirka_Z píše:Tak to jsem v pr..li, mas u me par piv - sakra taky me to mohlo napadnout driv, ale to je tim, ze clovek ma predsudky a kazdyho policajta hned vidi s placackou :lol:
Sherlock :shock: :shock:

Jirka_Z
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirka_Z » pát čer 20, 2008 16:57:08

ENZO píše:
volkswagen píše:
Sherlock :shock: :shock:
& Watson :shock: :shock: :lol:
JAWA 350 Style OilMaster
CKC#824
...pursuit is futile...

farmář
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od farmář » pát čer 20, 2008 16:58:51

pořád lepší než slečna Márplová :lol: :lol: :lol: