MOTOCYKL 2008 - ktery exponat nejvice zaujal ?
KankX píše:a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lipHonza-Zed píše:Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes...
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- čoud
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...
viva la ZX-7R a jim podobne ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...![]()
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Mela, ale co se vystavenych vzorku tyka, tak mi to moc nepripadlo... bud to bylo blbe smontovany a nastaveny nebo nevimmarek píše: Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Megelli vypadaly pekne kvalita se uvidi ale mam dojem ze je to taky cinan
Modely ktere zaujaly? Tak prvni 10tka ninja ta me dostala pak 250R , ER-6f no co dal, nic zajimaveho tam moc ani nebylo, u hondy se mi libilo to CBR bila s temi zeleno cernyma pruhama u yamahy taky nic moc ta nova 125 cekal jsem od toho vic, z venku vypadala super ale z pohledu jezdce se mi to vubec nepozdavalo ... suzuki sem jen prolit a ani nevim co tam poradne bylo, Bking nevim takova moc velka krava mi to pripadalo ... proste nej stanek byl u Kawy ... stejne nejlepsi bylo foceni kawa klubu .. mam 10 fotek a ani jedna neni idealni
Modely ktere zaujaly? Tak prvni 10tka ninja ta me dostala pak 250R , ER-6f no co dal, nic zajimaveho tam moc ani nebylo, u hondy se mi libilo to CBR bila s temi zeleno cernyma pruhama u yamahy taky nic moc ta nova 125 cekal jsem od toho vic, z venku vypadala super ale z pohledu jezdce se mi to vubec nepozdavalo ... suzuki sem jen prolit a ani nevim co tam poradne bylo, Bking nevim takova moc velka krava mi to pripadalo ... proste nej stanek byl u Kawy ... stejne nejlepsi bylo foceni kawa klubu .. mam 10 fotek a ani jedna neni idealni
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ano, Marečku....a ještě dva motardíci u ní, vypadá to velice pěkně, už se těším, až se na nich projedumarek píše:že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Honza-Zed píše:Co to je za zver to Megelli? To budete prodavat? Rekni neco vic...AngelZX-4R píše: a novinky - Megelli od YUKIto je asi vše...
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ano, spojka, atd byla nafunkční, dokonce i zaslepená nádrž, páč to byly 2 ze 3 maketyKankX píše:a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lipHonza-Zed píše:Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes...
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel Tě musím zklamat, ale co jsem dělala u YUKIny, nikdy nebyla žádná v Globu atd, pardon, byl, NEW SPEEDY a to skútr 50ccm jako hlavní výhra Ondrášovky - min. vody (tuším, že Ondrášovka
To, co jsi viděl v hypermarketech, to je dotažený z Číny bez jaké koli značky(většinou je tam jen název fabriky) a nemá to s YUKInama nic společného....tak, doufám, že jsem to uvedla na správnou míru
B-King je super, ale asi se mi více líbil ten před tím.....viděla jsem ho na vlastní bulvu před 3rokama na závodech SUperMoto v Písku.....
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Ano, ZX-4R, ZX-7R, ZX-12R, ZRX, ER-5, ZX-6R (99-03, O5-O6) - nejhezčí mota od KAWY !!!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...![]()
- AngelZX-4R
- Easy rider

- Kontaktovat uživatele:
Megellimarek píše:Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
Lépe bych to nenapsala, Marečku...jsi šikulka, je vidět, že jsi dával na návštěvě dobrý pozor
To dával, jsem vzorňasAngelZX-4R píše:Megellimarek píše:Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
Lépe bych to nenapsala, Marečku...jsi šikulka, je vidět, že jsi dával na návštěvě dobrý pozor
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: