KankX píše:a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lipHonza-Zed píše:Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes...
Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...![]()
viva la ZX-7R a jim podobne ...
Mela, ale co se vystavenych vzorku tyka, tak mi to moc nepripadlo... bud to bylo blbe smontovany a nastaveny nebo nevimmarek píše: Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!
Ano, Marečku....a ještě dva motardíci u ní, vypadá to velice pěkně, už se těším, až se na nich projedumarek píše:že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Honza-Zed píše:Co to je za zver to Megelli? To budete prodavat? Rekni neco vic...AngelZX-4R píše: a novinky - Megelli od YUKIto je asi vše...
Ano, spojka, atd byla nafunkční, dokonce i zaslepená nádrž, páč to byly 2 ze 3 maketyKankX píše:a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lipHonza-Zed píše:Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes...
Bohužel Tě musím zklamat, ale co jsem dělala u YUKIny, nikdy nebyla žádná v Globu atd, pardon, byl, NEW SPEEDY a to skútr 50ccm jako hlavní výhra Ondrášovky - min. vody (tuším, že Ondrášovka
Ano, ZX-4R, ZX-7R, ZX-12R, ZRX, ER-5, ZX-6R (99-03, O5-O6) - nejhezčí mota od KAWY !!!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ...![]()
Megellimarek píše:Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
To dával, jsem vzorňasAngelZX-4R píše:Megellimarek píše:Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...
Lépe bych to nenapsala, Marečku...jsi šikulka, je vidět, že jsi dával na návštěvě dobrý pozor
Ten pravej rider mi připadá tak nějak hezčí