MOTOCYKL 2008 - ktery exponat nejvice zaujal ?

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MARTY » pon bře 10, 2008 17:35:17

ano KING je super masina...me se taky libi....ma silu a je muscle.....dobre jsem si ji prohlizel...... :D :shock: :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » pon bře 10, 2008 18:05:02

KankX píše:
Honza-Zed píše:
marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.
Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...
a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lip :-( Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes... :!:
:( , YUKI to má prodávat, ale ta motka je angličan a né číňan
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

čoud
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od čoud » pon bře 10, 2008 18:41:41

Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...

U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ... :cry:

viva la ZX-7R a jim podobne ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » pon bře 10, 2008 18:52:58

čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...

U me teda jasne vedly Ninja250, ER6n & f v zelenych i versys, a velmi me okouzlila ZZR14 v cerne perleti. Kdyz to vezmu ke konkurenci, tak dle meho nazoru nejhezci motka KTM RC8, to me fakt vzalo za srdce, to je design, kerej ma moji krevni skupinu ... Ale kdybych si mel ted z fleku vybrat nahradu za myho zelenyho milacka, tak asi nevim, dlouho bych vahal ... Asi tu ZZR14, ale nevim ... proste tak krasny motorky uz se nevyrabej ... :cry:

Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » pon bře 10, 2008 21:04:26

marek píše: Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!
Mela, ale co se vystavenych vzorku tyka, tak mi to moc nepripadlo... bud to bylo blbe smontovany a nastaveny nebo nevim :-(
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

tomas_cze
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od tomas_cze » pon bře 10, 2008 22:55:02

Megelli vypadaly pekne kvalita se uvidi ale mam dojem ze je to taky cinan :lol:

Modely ktere zaujaly? Tak prvni 10tka ninja ta me dostala pak 250R , ER-6f no co dal, nic zajimaveho tam moc ani nebylo, u hondy se mi libilo to CBR bila s temi zeleno cernyma pruhama u yamahy taky nic moc ta nova 125 cekal jsem od toho vic, z venku vypadala super ale z pohledu jezdce se mi to vubec nepozdavalo ... suzuki sem jen prolit a ani nevim co tam poradne bylo, Bking nevim takova moc velka krava mi to pripadalo ... proste nej stanek byl u Kawy ... stejne nejlepsi bylo foceni kawa klubu .. mam 10 fotek a ani jedna neni idealni :-D

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:01:18

Honza-Zed píše:
AngelZX-4R píše: a novinky - Megelli od YUKI :) to je asi vše...
Co to je za zver to Megelli? To budete prodavat? Rekni neco vic...
Je to Angličan s Taiwanským motorem.. a MY, jako že já, už to prodávat nebudu, ale mí kolegové;)

Ano, povedla se jim,.... :)

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:01:49

marek píše:
Honza-Zed píše:
AngelZX-4R píše: a novinky - Megelli od YUKI :) to je asi vše...
Co to je za zver to Megelli? To budete prodavat? Rekni neco vic...
že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.
Ano, Marečku....a ještě dva motardíci u ní, vypadá to velice pěkně, už se těším, až se na nich projedu :)

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:02:53

KankX píše:
Honza-Zed píše:
marek píše: že by to byla ta kapotovaná červená stopětadváca co stála na stánku YUKI a neměla nápis YUKI? tak jestli to je ono, tak to byl opravdu povedený kousek.
Presne ona, taky jsem ji prohlizel... Zajimava alterniva pro mlade...
a skouseli jste si na ni alespon trosku sahnout??? Ja jo a byla to katastrofa, spojkova packa des a hruza ani vracet se nechtela, rekl bych ze na mem pinckovi fungovala lip :-( Co je platny ze maji dost slusne obslehnutej DESIGN, kdyz funkcne se ti to rozpadne driv nez nekam dojedes... :!:
Ano, spojka, atd byla nafunkční, dokonce i zaslepená nádrž, páč to byly 2 ze 3 makety :lol: :twisted: 8)

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:05:33

Ladis píše:YUKI je firma, která je dobrá tak na to, aby měl kdo zásobovat "motorkama" obchody Globus apod... :lol:

Jinak u mě to letos naprosto vyhrává SUZUKI B-KING, neuvěřitelně vymazlenej masakr! :twisted:

Obrázek
Bohužel Tě musím zklamat, ale co jsem dělala u YUKIny, nikdy nebyla žádná v Globu atd, pardon, byl, NEW SPEEDY a to skútr 50ccm jako hlavní výhra Ondrášovky - min. vody (tuším, že Ondrášovka :) )...
To, co jsi viděl v hypermarketech, to je dotažený z Číny bez jaké koli značky(většinou je tam jen název fabriky) a nemá to s YUKInama nic společného....tak, doufám, že jsem to uvedla na správnou míru 8)

B-King je super, ale asi se mi více líbil ten před tím.....viděla jsem ho na vlastní bulvu před 3rokama na závodech SUperMoto v Písku..... :twisted:

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:09:07

čoud píše:Nic proti, myslim ze je jedno, jestli je Yuki GB nebo CN, proste je to firma kera dela radoby skutry pro supermarkety, do motorek by se radeji poustet nemela, ale co nadelat, prachy jsou prachy ...

Ano, ZX-4R, ZX-7R, ZX-12R, ZRX, ER-5, ZX-6R (99-03, O5-O6) - nejhezčí mota od KAWY !!!

AngelZX-4R
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AngelZX-4R » úte bře 11, 2008 01:09:55

marek píše:

Jenom pro upřesnění: YUKI je česká firma, která dováží mota z číny od různých výrobců poměrně různorodé kvality a všechno to přelepuje nálepkama YUKI a následně prodává v ČR. Teď si k tomu tato firma přibrala zastoupení Angl firmy M. .cosi (teď mi ten název vypadl) a bude obstarávat dealerství. Měla by to být zcela odlišná kvalita!
Megelli :)
Lépe bych to nenapsala, Marečku...jsi šikulka, je vidět, že jsi dával na návštěvě dobrý pozor :)

marek
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od marek » úte bře 11, 2008 07:09:11

AngelZX-4R píše:
marek píše:

Megelli :)
Lépe bych to nenapsala, Marečku...jsi šikulka, je vidět, že jsi dával na návštěvě dobrý pozor :)
To dával, jsem vzorňas :oops: . Až bude možnost se na Megelli projet tak dej vědět, přidám se
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

PRO KOHO JE ??

Příspěvek od KankX » úte bře 11, 2008 10:07:34

pro koho je nove CBR??? Udelal jsem dve podobne fotecky s odstupem jednoho dne ;-) Jedna motorka a dva rozmerove ruzni RIDERi :lol:

Obrázek
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Re: PRO KOHO JE ??

Příspěvek od misak39 » úte bře 11, 2008 11:00:38

KankX píše:pro koho je nove CBR??? Udelal jsem dve podobne fotecky s odstupem jednoho dne ;-) Jedna motorka a dva rozmerove ruzni RIDERi :lol:

Obrázek
Ten pravej rider mi připadá tak nějak hezčí :D :D jj, cébro není špatný, vozil jsem se na její předchůdkyni a bylo to docela fajn...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Zamčeno