laďák na Z 750 r.v. 2004
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nechci kverulovat - ale o pár řádek výš mu bylo 200koní na desině málo a teď by raději 6ku
není to tak zvaný protimluv? Jinak jízdy na okruhu v Brně jdou částečně zaregistrovat po netu a kromě celkem normálních jízd pro veřejnost je jak v Mostu, tak v Brně poměrně dost možností zajezdit si s agenturami. Poměr investovaných peněz a kolik člověk odjezdí kol na okruhu je jednoznačně příznivý 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Pokud chces honit kone kup si silnejsi motorku a nevymejslej kraviny. To je to co se ti tu od zacatku snazi vsichni vysvetlit. Pokud se ti libi Z-ko, jdi do litra... ma zas o par koniku vic. Pokud k tem konikum chces i zvuk, dej na nej ladak. Vita(VW) jedno krasny zeleny litrovy Z-ko prodava. Neni to o tom, ze by se tu po tobe nekdo vozil a uz vubec ne o casech kdekoliv na okruhu natoz na normal silnici. Jezdeni je o zabave, ale hlavne o tom vzdycky dojet zivej a zdravej domu. Cim vic koni, tim vic to musi clovek mit srovnany v hlave. A a a vo tom to je 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Elvis. píše:Pokud chces honit kone kup si silnejsi motorku a nevymejslej kraviny. To je to co se ti tu od zacatku snazi vsichni vysvetlit. Pokud se ti libi Z-ko, jdi do litra... ma zas o par koniku vic. Pokud k tem konikum chces i zvuk, dej na nej ladak. Vita(VW) jedno krasny zeleny litrovy Z-ko prodava. Neni to o tom, ze by se tu po tobe nekdo vozil a uz vubec ne o casech kdekoliv na okruhu natoz na normal silnici. Jezdeni je o zabave, ale hlavne o tom vzdycky dojet zivej a zdravej domu. Cim vic koni, tim vic to musi clovek mit srovnany v hlave. A a a vo tom to je

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Pro Elvise špatně jsme se pochopili Z750 jsem prodal a Z1000mám |r.v2006 do provozu 8měsíc takže se snažim tunit tohle sorry Elvis jestli jsem to napsal špatně.Proto jsem i řešil tlumič,Na Z750by byl dpbrej ale ne ak potřebnej.
Spíš to vypadá že jsme si psali o něčem co není VW prodává pěkny le na mě moc najeto každého v kus

- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
moc najeto??? 25000??? ja tedy nevim ale to mi neprijde zrovna moc... Ty jsi mi docela vesela kopageca píše:Pro Elvise špatně jsme se pochopili Z750 jsem prodal a Z1000mám |r.v2006 do provozu 8měsíc takže se snažim tunit tohle sorry Elvis jestli jsem to napsal špatně.Proto jsem i řešil tlumič,Na Z750by byl dpbrej ale ne ak potřebnej.Spíš to vypadá že jsme si psali o něčem co není VW prodává pěkny le na mě moc najeto každého v kus

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Ok bereš za slovo měl jsem Z750 z roku 2004 kupoval jsem v roce 2005 a měla 17tis a bylo mi to jedno spíš jestli čteš už Z1000mám a taky má najeto za rok 12tis samozřejmě záleží jak se k tomu kdo chová.já osobně bych si po sobě motorku nekoupil to přiznávám sice jí ohřeju a dochladim ale jinak mám se snažim jetd pořád na max(pro každého něco jiného)
jj... s tema km je to dobrej vtip... vitu znam a motorce dava max. peci a urco ji nedava zadnou extra sodu, co by nesnesla... nehlede na to, ze ted uz rok resi bydleni a decko a motorka mu chudacek stoji sama samotinka v garazi 
Ale k veci... pokud je ti i litrovy Z-ko vykonem malo, bez do sporta a klidne ho zbav kapot a udelej z nej streeta, ale pak zjistis, ze budes stejne jezdit spis na prvni max. 3 kvalty, pze dalsi uz jedou na nahou motorku zbytecne rychle
stejne jako u litrovyho z-ka 
PS:jestli ti de o plynulej narust vykonu, tak zkus pro tebe obstarozni ZX9R... ta ma vykonu odspodu oproti Zku na rozdavani. Nebo pokud si rad hrajes, tak zmen na Z-ku prevody... mensi kolecko vepredu a vetsi vzadu a budes jezdit porad po zadnim... sice ti bude lhat tacho, ale na to stejne asi moc nekoukas
Ale jak rikam... vyfukem vykon nenazenes 

Ale k veci... pokud je ti i litrovy Z-ko vykonem malo, bez do sporta a klidne ho zbav kapot a udelej z nej streeta, ale pak zjistis, ze budes stejne jezdit spis na prvni max. 3 kvalty, pze dalsi uz jedou na nahou motorku zbytecne rychle

PS:jestli ti de o plynulej narust vykonu, tak zkus pro tebe obstarozni ZX9R... ta ma vykonu odspodu oproti Zku na rozdavani. Nebo pokud si rad hrajes, tak zmen na Z-ku prevody... mensi kolecko vepredu a vetsi vzadu a budes jezdit porad po zadnim... sice ti bude lhat tacho, ale na to stejne asi moc nekoukas

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L