MiMoZa píše:Jo,lidičky,tohle znám též...
asi před dvěma lety mi vykradli z auta celou muziku za cca 20-25tisíc a rozbili zadní sklo přímo před domkem rodičů přítelkyně. Soused je viděl,tak za nimi vyběhl,ale měli náskok,tak už zahlédl jen jak naskakují do bílého favorita v postraní ulici. Viděl tedy aspon jejich spz,ale bohužel si nezapamatoval poslední číslo. Po příjezdu policie jim vše se sousedem vysvětlujem a popisujem...soused diktuje značku...Borci od policie si ji zapsali a komentovali to "do hodinky je máme,je jen deset možností a určitě to nebudou všechno bílý fáčka" Docela mě ten komentář uklidnil,tak mě jen hodili na služebnu vše sepsat a vcelku klidně jsem šel spát. Bohužel,jak se druhej den ukázalo,asi tak jednoduchý to nebylo...pořád jsem jen dokola slyšel,že i k tomu nic nemůžou říct,že se to vyšetřuje.
Sem si říkal o.k.,nechám to tedy být a snad mi daj vědět... no vědět mi opravdu po dvou měsících dali,ale jen to,že se to odkládá pro nedostatek důkazů.... tak už fakt nevím,co by ta policie chtěla...
V týhle banánovce se už člověk nemůže divit ničemu a už vůbec ne důchodci,co mu vykradli 15x chatu,tak si za dveře nainstaloval dvojku,která dalšímu idiotovi prostřelila nohu...bych tomu dědovi dal metál
hele.... děda je největší borec... ale jinak těch vloupaček tady co jste měli... to mi je líto...

čórky jsou strašný ku*vy.... nesnáším je a hlavně Italy...

ty kradou a ještě to pak hodí na nás... jsou tady na návštěvě a pořád si vyskakujou.... kur*a