Letni mensi moto sraz u Brna prida se nekdo

Aneb tady už se nedá přispívat ale jenom hledat.
Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte led 15, 2008 18:12:27

funky1 píše:Nazdar všem, tu akci bych dal tak na 9. nebo 16. srpna ? později určitě ne, protože je velká cena Brna a tam já určo budu. Od nás tam přijdou taky nějací čumilové, ono se to naplní. Ale těch motorek by to přes 50 chtělo.
hmm v tomto návrhu postádám ty ideály, které mám spjaté se srazy CKC.

Na komerční srazy nemusím do Brna, i u nás se nějaké ty konají.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte led 15, 2008 18:47:04

Z. píše:
funky1 píše:Nazdar všem, tu akci bych dal tak na 9. nebo 16. srpna ? později určitě ne, protože je velká cena Brna a tam já určo budu. Od nás tam přijdou taky nějací čumilové, ono se to naplní. Ale těch motorek by to přes 50 chtělo.
hmm v tomto návrhu postádám ty ideály, které mám spjaté se srazy CKC.

Na komerční srazy nemusím do Brna, i u nás se nějaké ty konají.
Nechtel jsem to tady napsat tak ostre, ... ale citim to take tak. Asi spolu zajdem na pivo a bude sraz jak ma byt ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » úte led 15, 2008 19:40:46

Kur.. chlapi, konečně jeden nový člen, který chce pro CKC něco udělat a vy ho takhle operete

změnit datum a pár maličkostí a nemuselo by to být špatné

Funky - nedej se :twisted: sraz je 50 lidí, takže na mini sraz počítej tak 20
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Pavel ZRX
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel ZRX » úte led 15, 2008 19:55:20

Plánuje se moc srazů na jednom místě. Moravský kras, u Brna, 5-6.září pořádáme s Kubou sraz Kyjovský okruh, pak jsou Mlýnky. Mělo by být jen pár CKC srazů a zbytek bych jako CKC nepojmenovával. Když už někdo něco pořádá, tak by nemělo ostatním vadit, když si pořádající pozve kamarády, třeba na banďourech.
ZRX 1200 R

Zdrahy
Site Admin
Site Admin

Příspěvek od Zdrahy » úte led 15, 2008 20:08:49

Nechci vám brát chuť do organizování, ale opráším názor, který už tu mnohokrát padl. Nikdy nebudeme mít velký sraz, když bude 15 srazů za sezonu. Pokaždé přijede pár lidí, komu se to zrovna hodí a kdo bydlí za rohem. Kdyby byl jeden, nebo dva srazy za rok, přijedou všichni - na to by se přeci vyplatilo vzít si volno, překopat si rodiné nebo pracovní plány a vyrazit. Když vím že je něco další týden a je to blíž, tak se přeci nebudu obtěžovat :(
Domlouvali jsme se vloni na konci léta, že se prostě udělají dva velké srazy a řekněme dva nebo tři menší, ale jak vidno, řeči se vedou a voda teče... Na Skalku potom přijede pár lidí, protože nebudou mít motivaci a třeba mě je to líto, protože to považuju za základní akci celého klubu. No a co se týká kapely a podobných atrakcí - takové srazy jsou 2 až 3 každý víkend, proč dělat další?? Do teď jsme velebili komorní atmosféru klubového dění. Pokud to chcete rozptýlit do obvyklého srazu kde se budu bát o motorku, tak na to kašlu přátelé...
Nic ve zlém Funky - navštívíš klubovou akci a pochopíš klubovou kulturu... předtím bych se snad do větších akcí nepouštěl.
Naposledy upravil(a) Zdrahy dne úte led 15, 2008 20:13:51, celkem upraveno 1 x.
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa! :wink:
CKC # 209

Lech
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lech » úte led 15, 2008 20:13:08

ZdrahyZX9R píše:Nechci vám brát chuť do organizování, ale opráším názor, který už tu mnohokrát padl. Nikdy nebudeme mít velký sraz, když bude 15 srazů za sezonu. Pokaždé přijede pár lidí, komu se to zrovna hodí a kdo bydlí za rohem. Kdyby byl jeden, nebo dva srazy za rok, přijedou všichni - na to by se přeci vyplatilo vzít si volno, překopat si rodiné nebo pracovní plány a vyrazit. Když vím že je něco další týden a je to blíž, tak se přeci nebudu obtěžovat :(
Domlouvali jsme se vloni na konci léta, že se prostě udělají dva velké srazy a řekněme dva nebo tři menší, ale jak vidno, řeči se vedou a voda teče... Na Skalku potom přijede pár lidí, protože nebudou mít motivaci a třeba mě je to líto, protože to považuju za základní akci celého klubu. No a co se týká kapely a podobných atrakcí - takové srazy jsou 2 až 3 každý víkend, proč dělat další?? Do teď jsme velebili komorní atmosféru klubového dění. Pokud to chcete rozptýlit do obvyklého srazu kde se budu bát o motorku, tak na to kašlu přátelé...
Nic ve Funky - navštívíš klubovou akci a pochopíš klubovou kulturu... předtím bych se snad do větších akcí nepouštěl.
Přesně tak Zdrahy.Chtěl jsem něco takovýho napsat ale nevěděl přesně jak a tak jsem si počkal,abych se pak přidal se souhlasem. :idea:
mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078

666S999
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 666S999 » úte led 15, 2008 20:15:44

ZdrahyZX9R píše:Nechci vám brát chuť do organizování, ale opráším názor, který už tu mnohokrát padl. Nikdy nebudeme mít velký sraz, když bude 15 srazů za sezonu. Pokaždé přijede pár lidí, komu se to zrovna hodí a kdo bydlí za rohem. Kdyby byl jeden, nebo dva srazy za rok, přijedou všichni - na to by se přeci vyplatilo vzít si volno, překopat si rodiné nebo pracovní plány a vyrazit. Když vím že je něco další týden a je to blíž, tak se přeci nebudu obtěžovat :(
Nic ve Funky - navštívíš klubovou akci a pochopíš klubovou kulturu... předtím bych se snad do větších akcí nepouštěl.
Moje slova: 2 akce a zbytek neformální slety, vyjížďky a pokecy naživo. Každý nemůže fungovat imrvére ... pak se nepoznáme...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______

Z.
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Z. » úte led 15, 2008 20:18:21

Pavel Kys píše:Plánuje se moc srazů na jednom místě. Moravský kras, u Brna, 5-6.září pořádáme s Kubou sraz Kyjovský okruh, pak jsou Mlýnky. Mělo by být jen pár CKC srazů a zbytek bych jako CKC nepojmenovával. Když už někdo něco pořádá, tak by nemělo ostatním vadit, když si pořádající pozve kamarády, třeba na banďourech.
tak tak. Chybí mi Jižní Čechy, Západní Čechy ... když jsem si posledně (jen tak z nudy) dával rok 2007do navigace tak mi to vyšlo tak, jak jsem napsal. Ale to se už tady řešilo i loni.

Svým názorem nechci odradit nikoho, jen by to chtělo, jak píšou i ostatní asi lepší koordinaci.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » úte led 15, 2008 23:24:26

Jj, komerci nemusím, a z čumilů na mě jde trošku hrůza, když jsem byl naposled, ještě s babičkou, na podobným, našel jsem ji svalenou v trávě, bo si na ni prej nějakej ožralej idiot chtěl zkusit posez, popojel ze šutru a zapích stojan do trávy... Preferuju profláklý xichty, na nový jsem taky pokaždý zvědavej, ale pořád to má takovej rodinnej charakter... Abys pak sám jako pořadatel nebyl zklamanej, žes dal práci a pak to nikdo neocení...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

KankX
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KankX » úte led 15, 2008 23:58:28

Ja Funkyho neopiram ;-) na to jsou tu jini. Ja osobne motorkarske srazy nenavstevuji a kdyz tak 1x rocne mi to staci... CKC srazy jsem puvodne take nemel v umyslu navstevovat (asi nejsem dostatecne druzny typ), ale zajel jsem se jen tak mrknout na Skalku, poznal par lidi a zjistil, ze to nejsou takove ty motorkarske srazy kterych je vsude HAFO, nybrz se jedna o bandicku lidi, kteri o sobe vedi vic nez by clovek cekal a dle me se spis jedna o, jak napsal Mysak, rodinnej charakter. To je take jeden z duvodu proc v CKC klubu jsem a proc jsem treba Blance nekoupil StreetTripla ale Z1000... Na srazu nepotrebuji byt baven kapelama a tancicima divkama u tyce, chci si tam pokecat s tema spravnejma lidma!!!

Takze at usporada kdo chce, jaky chce "sraz", kdyz si budu myslet ze to stoji za to, tak prijadu, kdyz ne tak ne ;-)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira

funky1
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od funky1 » stř led 16, 2008 01:50:00

NO konečně jsou tady pořádný názory ,který jsem chtěl slyšet. Tak začnu jinak, abych vám to osvětlillll. A hlavně buďte v klidu a nerozčilujte se. Protože mám Kawu a vlastním Velmi útulný a oplocený areál na uspořádání akcí a nejsem lenošná osoba a uspořádat malý sraz by mě nedělalo žádný problém ,tak jsem se prostě zeptal jak a co? Asi jsem to špatně definoval ,ale taky nemám zájem o nikoho z venku ,ale přesně řečeno jsem chtěl poznat vaši partičku z CKC . Žádný mega sraz nechci ale 100 lidí mi nepřipadlo tak moc. Na akce ,které pořádám, tak pod 300 lidí nejdu , proto říkám malý sraz? Myslím ,že nejde o nic náročného z pohledu ckc klubu, prostě na jeden den sraz ,kolik lidí by se přihlásilo tak podle toho se zařídí program. V podstatě můžeme jenom sedět u kávy nikoho to nebude nic stát pokecáme seznámíme se a na večer kopneme do koní a pometeme domů ,. To je jenom na domluvě? Je pravdou ,že velkých srazu je kolem Brna a všude jinde spousta ,tak proč dělat další že?
ZX-10R 12/07 Řiď ať jedeš líp - Myslím tím řiď jako řiď néé říť jako řiť
Barva ebony

Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » stř led 16, 2008 05:54:23

Pavel Kys píše:Plánuje se moc srazů na jednom místě. Moravský kras, u Brna, 5-6.září pořádáme s Kubou sraz Kyjovský okruh, pak jsou Mlýnky. Mělo by být jen pár CKC srazů a zbytek bych jako CKC nepojmenovával. Když už někdo něco pořádá, tak by nemělo ostatním vadit, když si pořádající pozve kamarády, třeba na banďourech.
Souhlasím s Pavlem 8)

NRG
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NRG » stř led 16, 2008 07:43:22

funky1 píše:NO konečně jsou tady pořádný názory ,který jsem chtěl slyšet. Tak začnu jinak, abych vám to osvětlillll. A hlavně buďte v klidu a nerozčilujte se. Protože mám Kawu a vlastním Velmi útulný a oplocený areál na uspořádání akcí a nejsem lenošná osoba a uspořádat malý sraz by mě nedělalo žádný problém ,tak jsem se prostě zeptal jak a co? Asi jsem to špatně definoval ,ale taky nemám zájem o nikoho z venku ,ale přesně řečeno jsem chtěl poznat vaši partičku z CKC . Žádný mega sraz nechci ale 100 lidí mi nepřipadlo tak moc. Na akce ,které pořádám, tak pod 300 lidí nejdu , proto říkám malý sraz? Myslím ,že nejde o nic náročného z pohledu ckc klubu, prostě na jeden den sraz ,kolik lidí by se přihlásilo tak podle toho se zařídí program. V podstatě můžeme jenom sedět u kávy nikoho to nebude nic stát pokecáme seznámíme se a na večer kopneme do koní a pometeme domů ,. To je jenom na domluvě? Je pravdou ,že velkých srazu je kolem Brna a všude jinde spousta ,tak proč dělat další že?
Jestli to bereš takhle, tak je to O.K. :wink:
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::

volkswagen
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od volkswagen » stř led 16, 2008 08:28:31

funky1 píše:NO konečně jsou tady pořádný názory ,který jsem chtěl slyšet. Tak začnu jinak, abych vám to osvětlillll. A hlavně buďte v klidu a nerozčilujte se. Protože mám Kawu a vlastním Velmi útulný a oplocený areál na uspořádání akcí a nejsem lenošná osoba a uspořádat malý sraz by mě nedělalo žádný problém ,tak jsem se prostě zeptal jak a co? Asi jsem to špatně definoval ,ale taky nemám zájem o nikoho z venku ,ale přesně řečeno jsem chtěl poznat vaši partičku z CKC . Žádný mega sraz nechci ale 100 lidí mi nepřipadlo tak moc. Na akce ,které pořádám, tak pod 300 lidí nejdu , proto říkám malý sraz? Myslím ,že nejde o nic náročného z pohledu ckc klubu, prostě na jeden den sraz ,kolik lidí by se přihlásilo tak podle toho se zařídí program. V podstatě můžeme jenom sedět u kávy nikoho to nebude nic stát pokecáme seznámíme se a na večer kopneme do koní a pometeme domů ,. To je jenom na domluvě? Je pravdou ,že velkých srazu je kolem Brna a všude jinde spousta ,tak proč dělat další že?
No vida a z tebe konečně vypadlo jak to myslíš.
Takže areál bereme, to se dycky hodí. Letos je kalendář srazů rozplánovaný - mrkni se do sekce CKC akce. Je dobrý aby mezi jednotlivejma ofiko akcema byl tak asi měsíc, protože jinak nikdo nikam nebude jezdit. Samo jestli chceš dělat něco menšího "neoficiálního" tak ti v tom bránit nebudu a pozvi si tam třeba Fidela Castra jak tu psal Pavel. Ten má taky velkou pravdu s tím že se pořádá hodně srazů na Velkomoravské Říši. No ale dyť sakra práce já jsem jediný kdo letos dělá něco od Brna na západ a to je ta tradiční Skalka. Letos fakt nebudu mít čas na to organizovat něco dál. Doufám že Jana nebo Čoud udělají něco jako byl tajný závod, ať z toho pak nemáme jenom moravu.

Myslím že třeba Červenec - to se kříží "jen" s dovolenou ;-) by mělo být něco třeba na jihu Čech
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye

Jana Kawa
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jana Kawa » stř led 16, 2008 08:55:00

VW: Jana dělá dovolenou ve Slovinsku (nelehká to záležitost, sám víš z loňských Alp), takže
tajný závod neplánuju, měl ho tuším dělat v srpnu Fanuš?
V květnu jsem nabízela Slovensko, ale to není na 100% možná mi do toho něco vleze, včas dám vědět :wink:
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC

Zamčeno