Taky tak - taky takbossko píše:ja by som skor privital hotovy kalendar v mojich rukach. je nieco nove Ginuska?

my si to v Brne predame a jeste kaficko dameGina píše:fotky su v počitači u mojho znameho , ktorý ho dáva tlacit.....ja som teraz na Slovensku a cd z Kawa zrazu mam v Brne...tak jedine keď sa v nedeľu vrátim...este sa mi par ludi ozvalo že chce........BAJKER môže byť na seba hrdý, jeho vyfotené motky su na hlavnej strane kalendára a nielen tam....aj fotograf ich chvalil....
Stale rozmyšľam nad tou platbou, ak máte nejaký návrh, sem s ním..........českí nadšenci: osobne u mňa alebo pošlem číslo účtu?????????
slovenskí : preveziem na Slovensko, ale neviem ako ich dodať do rúk..........Bossko, čo navrhuješ???
z trencina rychlikem do brna a pak uz autem tam a zpet a pak zase hupky rychlikem do trencina...nejaky problem ????Gina píše:do sklipku asi nie...nie som pojazdná a pochybujem že by ma niekto odviezol z Trenčína....ale to čislo účtu by šlo...záleži či vam to mam rozposielať a tým pádom zaučtovať i poštovné......
Gino! Na rychlík snad máš?!?! A nějakej gentleman, nebo gentlywoman Tě sveze z Brůna...no a ve Sklípku to bude zadaraMARTY píše:z trencina rychlikem do brna a pak uz autem tam a zpet a pak zase hupky rychlikem do trencina...nejaky problem ????Gina píše:do sklipku asi nie...nie som pojazdná a pochybujem že by ma niekto odviezol z Trenčína....ale to čislo účtu by šlo...záleži či vam to mam rozposielať a tým pádom zaučtovať i poštovné......
Tak to vezmi na Ostravu a přiskočíš k někomu do vozidla, nééé?Gina píše:z Trenčína do Brna rýchlik nejazdí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Osobák je na tri prestupy a autobus sa trepe 3 hodiny......................takže nie.............................
Nějakej rychlík z Trenčína jsem našelGina píše:z Trenčína do Brna rýchlik nejazdí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z Trenčína ano, ale kamDoktorZRX píše:Nějakej rychlík z Trenčína jsem našelGina píše:z Trenčína do Brna rýchlik nejazdí !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zpGU355C ... re=related