Kdo neleští nepochopí , jak se říkavalo na vojně voják se stará voják má v tomto případě dobrej pocit , kyž se podívá na svou motorku vedle špindíryDoktorZRX píše:Tady jde hlavně o to, najít a vyzkoušet takovej sprej, kterej po nastříkání zůstane na řetězu. Myslím, že mě se to povedloS tím řetězem to je jako s motorkou. Když se čistí a myje tak tím kontaktem se může přijít na povolenej šroub, plast, nerovnoměrně vytahanej řetěz atd. Je to každýho věc, jak se o motorku stará. Jinak já čistím a mažu taky po 600-800 km. Stejně si připadám, že hučím do dubu.
...špindírové
řetěz
VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Ono je mazat a mazat žejo.
První věc je řetěz umejt. Potom nastříkat, no a zase utřít přebytečný mazadlo. Nemá co dělat na destičkách ani na válečkách, dostat se má mezi pouzdro a váleček, ten zbyteček co se dostane na destičky stačí tak akorát na to aby destičky zvenčí nerezly. Když je řetěz namydlenej tak že jsou zamaštěný válečky tak je namazanej špatně...
První věc je řetěz umejt. Potom nastříkat, no a zase utřít přebytečný mazadlo. Nemá co dělat na destičkách ani na válečkách, dostat se má mezi pouzdro a váleček, ten zbyteček co se dostane na destičky stačí tak akorát na to aby destičky zvenčí nerezly. Když je řetěz namydlenej tak že jsou zamaštěný válečky tak je namazanej špatně...
Z900RS
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
W800 2011
VN 900 Custom 2009 bye
ZX-6R 2007 bye
Z1000 2003 bye
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Mám teď ELFa, nastříkám, počkám, otřu, počkám, otřu znova a mám to až na zádech...volkswagen píše:Ono je mazat a mazat žejo.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
presne tak to delam a pohoda...pouzivam MOTUL a sem tam,ale malo VALVOLINE a podsedlovka zasrana jen kdyz mazu se trema promilemaDoktorZRX píše:Nó jó, zkus to stříkat na spodní řetěz jako by z vrchumisak39 píše: a to stříkám přiměřeně, zezadu rozety, jen do spojů...
jedno maznuti mi vydrzi i 400 km.....za idealnich podminek
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele: