Pavelka Olomouc :-(

Pozitivní i negativní, prostě firmy které pracují s motorkama ...
martin1977
Kontaktovat uživatele:

Tak jsem si ji koupil

Příspěvek od martin1977 » sob bře 08, 2008 09:18:39

Měl jsem zamluvenou motorku u Pavelky,volal jem v jeden den že jsem ji tam viděla že bych ji chtěl a oni samozřejmě že jo že mě ji nachystají a že můžu klidně přijet a tak jsem si na druhý den vzal dovolenou že pojedu do Olomouce otestovat motorku.
Ráno jsem nabalil kamaráda který má ten samý kousek a vyrazili jsme .................
Jaké bylo naše překvapení když jsme přijely a motorka byla nachystaná ale pro někoho uplně jiného ale vzhledem k tomu že nesložil zálohu tak jmse e svezli a myslím že byla v pohodě (to ukáže čas) a tak jsme si plácli a já složil zálohu s tím že druhý den dodám zbytek a oni mě motorku dovezou až do domu.
Byl jsem ubezpečen že je všechno OK a že motorka bude přepsaná a nachystaná na převoz ke mě do é garážečky.
JENŽE------ Pravda byla jiná, nejenže jsem na motorku čekal dalších 14 dní po tom co jsem jim vše doplatil a stejně jsem si musel odvoz zabezpečit sám po !!!!! vlastní ose 20 února!!!!!!!! 50 KM.No co mám povídat ještě dva dny jsem chodil na záchod s kladivem :-)
Ale co je to hlavní Jaké bylo překvapení když jsem šel motorkupřihlásit a ve změti papírů jsem si ani nevšiml že pan Pavelka nejen že nedodal český TP ale ani jeho slečna co vyřizuje kupní smlouvy a prodeje se netvářila nijak stydlivě když mě říkala že "dostanete všechno odepsané na vás a vy si jen zajdete na váš úřad zaplatíte 500,- za přepis a dostanete značky a můžete fičet. :-)
Leda tak kuový!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Musel jsem zaplatit 2500,- a ještě čekat jako debyl jen 14 dní (ze zákona mají 30 dní) protože motorka byl dovoz itálie a nebylo to přepsané na český TP.
Takže závěrem ... Sice je to dobré když máte kam jet nakupovat a zkoušet věci co potřebuje váš mazlík ale když vám už při koupi toho mazlíka udělají takovýhle prasárny tak potom se vám k nim ani nechce a raději se podíváte jinde že jo?
Teda já určitě protože Moto Centrum Olomouc bude pro mě asi poslední štace.............
Mějte e krásně a nenaleťte stejně jako já :-)

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » sob bře 08, 2008 20:01:54

Jo jsou to srači tam bych si nekoupil ani toaletni papír :twisted: :twisted: :twisted:
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

zdenek
Easy rider
Easy rider

zlej sen

Příspěvek od zdenek » sob bře 08, 2008 22:34:10

to snad ani nejde nic jinyho napsat
:sad3: :pukeright:

preju ti a je tohle prvni a posledni problem co s touhle masinou mas
rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006

martin1977