KAWASAKI ZRAZ SLOVENSKO /podrobnosti 25.5. - 27.5. 2007
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak změna...
pojedu sám, můj spoiler nemůže...Spím s kýmkoli, tak otázka Marty Kubišové: "chcete mě" někdo na spolunocleh? Po opici chrápu jak stará STIHL motorovka...Normálně to nikdo nevydrží...
Účast stále 50/50, sobota, příjezd s Doktor&Moravian gang.
Zdravím!
Účast stále 50/50, sobota, příjezd s Doktor&Moravian gang.
Zdravím!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
*
Chlapci,pivo riešim !!!! Mám ešte 2.alternatívu.
CD prehrávač už mám,ale neviem ako ho preveziem
Tí čo sa prihlásili za posledný týždeň,nech berú spacáky,myslím,že to vyriešime,dobrích ľudí sa všade veľa zmestí-........
No a teraz BOMBA!!! !!! 1.CENA bude v hodnote ......... Ja Vám to nemôžem napísať!!!!,potom sa mi tam nasáčkuje raz toľko ľudí.Ale teší ma,že obe firmy prispejú do tomboly a cena je aj od fi FINANCREAL s.r.o /je to známy/
TO BOSSKO-je mi jedno kde a s kým budem spať, v piatok idem do BA a domov,môžeme sa behom budúceho týždňa niekde stretnúť,mám dovolenku. Budem rada keďf mi pomôžeš,možno bude AJ MALÁ ODMENA... Na zraz pôjdem okolo 15-16h.,mala som pár nápadov,dúfam že všetko vyriešim behom budúco týždňovej dovčy a do 9.5. nezabudnite VŠETCI POTVRDIŤ VŠETKO ČO TREBA!!!!!
Chlapci 2.BOMBA !!!! fI ERES RACING mi dnes poslala materiály a ceny do tomboly,ale ja si to všetko musím nechať ako PREKVAPENIE !!!, máte sa na čo tešiť !!!!!!!
CD prehrávač už mám,ale neviem ako ho preveziem

Tí čo sa prihlásili za posledný týždeň,nech berú spacáky,myslím,že to vyriešime,dobrích ľudí sa všade veľa zmestí-........
No a teraz BOMBA!!! !!! 1.CENA bude v hodnote ......... Ja Vám to nemôžem napísať!!!!,potom sa mi tam nasáčkuje raz toľko ľudí.Ale teší ma,že obe firmy prispejú do tomboly a cena je aj od fi FINANCREAL s.r.o /je to známy/
TO BOSSKO-je mi jedno kde a s kým budem spať, v piatok idem do BA a domov,môžeme sa behom budúceho týždňa niekde stretnúť,mám dovolenku. Budem rada keďf mi pomôžeš,možno bude AJ MALÁ ODMENA... Na zraz pôjdem okolo 15-16h.,mala som pár nápadov,dúfam že všetko vyriešim behom budúco týždňovej dovčy a do 9.5. nezabudnite VŠETCI POTVRDIŤ VŠETKO ČO TREBA!!!!!
Chlapci 2.BOMBA !!!! fI ERES RACING mi dnes poslala materiály a ceny do tomboly,ale ja si to všetko musím nechať ako PREKVAPENIE !!!, máte sa na čo tešiť !!!!!!!
Gina- GPZ500S/2001
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
hudba
Ale byla puštěná hudba.Ale jelikož se debatilo že bylo hluku jak v úle tak hudba puštěná s CD přehrávače ani nevynikla.misak39 píše:s CD krámem si nelam Gino hlavu, co pobereš, bude, nepobereš, nebude![]()
![]()
![]()
přeci si kvůli bedně s drátkama nebudeš dělat vrásky... stejně co pamatuju, na srazíkách nikdy žádná music nebyla, a nikomu to nechybělo...Jsem natěšenej jako prvňáček do školy
![]()
![]()
![]()
![]()

Alespoň myslím na Hájence.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
Té hudby ať živé nebo z CD jsem se chytnul proto, že byla nabídnutá.Na první Skalce už padlo pár návrhů a na Hájence se to s muzikou vyřešilo i když jak píše Lech tak moc nevinikla.Myslím, že k pivku si rád něco poslechnu i když vím, že Gina to s tím CD nebude mít jednoduchý.Toť můj názormisak39 píše:s CD krámem si nelam Gino hlavu, co pobereš, bude, nepobereš, nebude![]()
![]()
![]()
přeci si kvůli bedně s drátkama nebudeš dělat vrásky... stejně co pamatuju, na srazíkách nikdy žádná music nebyla, a nikomu to nechybělo...Jsem natěšenej jako prvňáček do školy
![]()
![]()
![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- Kamil Pitt
- Easy slider
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
*
OK,dám vedieť,dnes skúsim dohodnúť sudy piva a ak sa mi podarí tak i dodávku na prevoz vecí,bo naozaj ich je dosť a prevážam ich z Čiech po pár kusoch. Do tomboly prispela i fi MOTOKŠEFT z Brna. 

Gina- GPZ500S/2001
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
akce
Ty brďo ty to bereš Gino nějak velkolepě.
to mi tady v Čechách a na Moravě jsme ohledně pořádání srazu břídilové. 

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
*
Ja za to nemôžem,to asi ten slovenský šarm alebo pohlavie ?!
Bola som z toho paf,proste som zašla do predajne,že chcem kúpiť pár vecí do tomboly a oni sa na mňa vyrútili,že aj oni mi radi prispejú
No a od slovenskej eres-racing som chcela malú vecnú cenu .... a budete z toho vyvalení,vravím BOMBA!!
Pivo som zohnala lacnejšie,ešte riešim prevoz

Bola som z toho paf,proste som zašla do predajne,že chcem kúpiť pár vecí do tomboly a oni sa na mňa vyrútili,že aj oni mi radi prispejú

No a od slovenskej eres-racing som chcela malú vecnú cenu .... a budete z toho vyvalení,vravím BOMBA!!
Pivo som zohnala lacnejšie,ešte riešim prevoz

Gina- GPZ500S/2001