Brašny
Objevil sem tyhle dvoje, který myslíte, že jsou lepší, popř. máte jiný nápad jaké levné pěkné brašny pořídit?
1. http://www.bikerscrown.cz/produkt1735.html
2. http://www.louis.de/_107fab75cc7fbdfead ... r=10025335
1. http://www.bikerscrown.cz/produkt1735.html
2. http://www.louis.de/_107fab75cc7fbdfead ... r=10025335
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
Elvis: ty od Louise jsou dost maly- 12-21 mi pripada az moc malo. ty od Lojza jsou hlavne pro sportovni motorky, ktery maj vyfuk vedenej hodne nahoru. v tom mas ty docela vyhodu kdyz nemusis resit aby se nepropalily
Honza: me nejde o to aby mely kolecka. ale Doktor si nasel brasny s koleckama tak jsem mu dal tip i na jiny

Honza: me nejde o to aby mely kolecka. ale Doktor si nasel brasny s koleckama tak jsem mu dal tip i na jiny

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
To mas recht... Akorat se bojim, aby se mi nekdy v zatacce ta brasna nechytla do kola... doufam, ze to nehrozi, ale taky bych to nerad zazil... Takze lojzo zatim vede? A co ta cena? Nemaj nekde ty samy levnejc?
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
levnejc asi nikde nebudou. na www.lojzo.cz je maj za 2050,- a tech 30kc te asi nevytrhne. nevim jestli to maj i tyhle ale co jsem videl tak brasny maj popruhy kteryma je privazes vepredu ke stupacce a pak by teoreticky nemely vlitnout do kola. nejlepsi by asi bylo jet pro ne s motorkou a zkusit jak na ni sedej
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Elvis: ty Lojzo Elis jsem měl kdysi půjčený na dovolenou v Itálii (ještě na Suzuki RF 600) a byl jsem spokojenej. Jsou roztahovací a objem mají velmi slušnej, jenom díky trojúhelníkovýmu tvaru se věci dovnitř rovnají hůř než u klasickýho obdélníkovýho (jako mám teď), ale ten trojúhelník zas vypadá líp. To, že by se dostaly do kola se nemusíš bát, vpředu se přitáhnou ke stupačkám spolujezdce a drží jak přibitý. Jediný mínus všech Lojzo brašen je ten, že mají vevnitř plastovou výstuhu co drží tvar a když se brašny narvou (spíš přervou), tak ta výstuha praskne. Rupla mě u těch půjčenejch trojúhelníkovejch a mám ji prasklou i teď, ale zase je to jen kosmetická vada, protože ta výstuha je pevně napasovaná mezi dvojitým dnem (dá se ale i vyndat) po celým obvodu a šiřce brašny, takže i když je prasklá, tak tvar stejně drží.
Jinak třeba vodoodpudivost je velmi dobrá, po 300 kilometrech v rakouským slejváku byly jen trochu vlhký věci nahoře (nemám k nim pláštěnku).
Celkově Lojza můžu určitě doporučit, je to vyzkoušená klasika za slušnou cenu.
Jinak třeba vodoodpudivost je velmi dobrá, po 300 kilometrech v rakouským slejváku byly jen trochu vlhký věci nahoře (nemám k nim pláštěnku).
Celkově Lojza můžu určitě doporučit, je to vyzkoušená klasika za slušnou cenu.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
vetsinou na motorce nic nepotrebujes. brasny maji 2 popruhy kteryma jsou navzajem spojeny a ktery das na sedlo spolujezdce. kazda brasna ma pak vepredu jeste jeden popruh kterej upevnis ke stupacce aby se nehoupaly. nektery brasny maji jeste popruh vzadu kterym je stahnes okolo blatniku. na nektery moto se dela drzak brasen kterej vypada podobne jako drzak bocnich kufru a vytvari urcitou operku aby brasny vic drzely na svym miste a nevlitly do kola ale ten neni nutnej. je to hlavne pro choppery ale dela se i pro silnicni masinyjary píše:Chlapi řekl by mi někdo, jestli je třeba na sedlové brašny mít na motorce nějaké držáky nebo se to jenom připevní popruhama ?
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#