Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
Re: Motorky, sex, alkohol, tráva, jídlo....čokoláda
jj, pobavil 

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Nechce se mi zakládat nové vlákno nebo to psát do "nejede", když už jede, tak to dávám sem.
Moto už je skoro nachystáno. Už jen nová žárovka do blinkru, dotáhnout řetěz, dolít olej a můžu jezdit (teda až po dovolený, kvůli který teď budu 2 víkendy out).

Moto už je skoro nachystáno. Už jen nová žárovka do blinkru, dotáhnout řetěz, dolít olej a můžu jezdit (teda až po dovolený, kvůli který teď budu 2 víkendy out).

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
4 Elvis: pekna prace.
Jen si to nesplet se zazimovanim.
Jen si to nesplet se zazimovanim.

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Tak nedělej zagorku a rezervuj si víkend 25., 26.8. na projizdku vokurka stylem
Protože po těch letech ani nebudu vědět, jestli na tom mám sedět s řidítkama před sebou nebo opačně 

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
zminovany vikend si rezervujte na srazik Most-ChomutovElvis. píše:Tak nedělej zagorku a rezervuj si víkend 25., 26.8. na projizdku vokurka stylemProtože po těch letech ani nebudu vědět, jestli na tom mám sedět s řidítkama před sebou nebo opačně

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
Tenhle víkend jsou shodou okolností Motolužany 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
S tím srazíkem zatím není nic jistého. Mluvil jsem s Kingem a ten měl lepší nápad na tento víkend.....KankX píše:zminovany vikend si rezervujte na srazik Most-ChomutovElvis. píše:Tak nedělej zagorku a rezervuj si víkend 25., 26.8. na projizdku vokurka stylemProtože po těch letech ani nebudu vědět, jestli na tom mám sedět s řidítkama před sebou nebo opačně
ZZR 1400
ZRX 1200 R Edie Lawson 05
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
- Ladis
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak nechoď kolem horké kaše a vybal to, ať s tím pohnem. Nerad bych pak seděl doma a říkal si "...joo, mohlo to být zajímavý..."!ZRX 1984 píše:S tím srazíkem zatím není nic jistého. Mluvil jsem s Kingem a ten měl lepší nápad na tento víkend.....KankX píše: zminovany vikend si rezervujte na srazik Most-Chomutov

ZZR 1200 '03 Moonlight Silver
*********CKC # 686*********
*********CKC # 686*********
Do k once týdne si zavolám se Zubříkem a Kingem a něco z toho vypadne. Doufám, že doma sedět nebudu. Do té doby se stejně ještě uvidíme.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Nedělej Zagorku a hrň to sem.....ZRX 1984 píše:Do k once týdne si zavolám se Zubříkem a Kingem a něco z toho vypadne. Doufám, že doma sedět nebudu. Do té doby se stejně ještě uvidíme.

ZX-10R KRT Replica
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
CKC#1202
"Jak to má volant nebo kozy, tak s tím budou brzy problémy."
Tak nové místo - sem s termínemZRX 1984 píše:Do k once týdne si zavolám se Zubříkem a Kingem a něco z toho vypadne. Doufám, že doma sedět nebudu. Do té doby se stejně ještě uvidíme.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Pockam a uvidim, zda se uvidime...Elvis. píše:Tak nedělej zagorku a rezervuj si víkend 25., 26.8. na projizdku vokurka stylemProtože po těch letech ani nebudu vědět, jestli na tom mám sedět s řidítkama před sebou nebo opačně
Hlavne neprijed na kole, to ma take riditka...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
Termín je jasnej, jen to místo uvidíme. V Pátek bychom mohli někoho navštívit a v sobotu se přesunout do toho Chomutova, když Zubřík říká, že tam jsou krásné cesty. Počítám, že se zúčastní tak okolo 10 lidí.. UvidímeZ. píše:Tak nové místo - sem s termínemZRX 1984 píše:Do k once týdne si zavolám se Zubříkem a Kingem a něco z toho vypadne. Doufám, že doma sedět nebudu. Do té doby se stejně ještě uvidíme.
ZZR 1400
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
ZRX 1200 S alpský běžec
KLX 250
CKC #909
Čau lidičky, tak jsem dneska koukal na volný v Mostě, a zjistil, že se zrovna v pondělí 27.8. jezdí!!! Sice auta a moto na střídačku, ale to neva. http://www.autodrom-most.cz/cz/akce/testovani/
S tím ubytováním, bych to viděl na ten kemp. na Červeném Hrádku. Brácha tam měl nějakou slezinu ze školy a moc si to tam pochvaloval. Akorát nevím jestli budou v sezoně nějaké volné chatky, když tak by jsme museli pod stan. Buď o víkendu, nebo příští týden se tam stavím a uvidíme.
Soutěže po mě prosím nechtějte, a nebo za úkolujem Sekyho
, je to takovej kluk šikovnej
on určo něco vymyslí.
A pokud nebudou padat trakaře, tak to ježdění po horách by se vám mohlo líbit, už mám v hlavě trasu
.
S tím ubytováním, bych to viděl na ten kemp. na Červeném Hrádku. Brácha tam měl nějakou slezinu ze školy a moc si to tam pochvaloval. Akorát nevím jestli budou v sezoně nějaké volné chatky, když tak by jsme museli pod stan. Buď o víkendu, nebo příští týden se tam stavím a uvidíme.
Soutěže po mě prosím nechtějte, a nebo za úkolujem Sekyho

A pokud nebudou padat trakaře, tak to ježdění po horách by se vám mohlo líbit, už mám v hlavě trasu

NINJA ZX 9R 2000 červená na negativu zelená=kawakamufláž woe
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
CKC#068
Řečník z aragonitových jeskyní
Prijedu kamkoliv kde bude dobra parta. Na kole to urcite nebude bo vic jak 5km je namaha
Jen bych rad tu chatku. Stan nemam, z vetsiny tehle mobil houmu mi cumi minimalne jedna noha a moje zada taky radsi mekci spani.

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L