ZRX...
asi nijak, protože to i japončíci píšou jen latinkouMMKS píše:
btw. Neví někdo jak se v těch japonských klikyhácích napíše ZRX? Ne že bych si tím chtěl prznit nádrž, ale zkusit zase něco vyhledat na googlo
viz třeba http://www.kawasaki-motors.com/model/zrx1200r/
Z750 v červeným sáčku
- DoktorZRX
- Ghostrider

Pěkný fotky Milane
Jak se napíše ZRX nevim, ale japonsky se to řekne takhle
http://www.kawasaki-motors.com/mc/bb/mo ... vie09.html
Jak se napíše ZRX nevim, ale japonsky se to řekne takhle
http://www.kawasaki-motors.com/mc/bb/mo ... vie09.html
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- farmář
- Ghostrider

osazeno světly? stačí ti to? kdes ho koupil?? přeci jen, nechávám stávající budíky, scháněl jsem světlo z jawy...už jsem to měl na Suzuki, úplně super,ale najít dnes prodejce dílů na veterány... ač české
dík ááá už vidím i fotku....nechci rejpat,ale máte recht,sem tam to tu frčí.Myslel jsem ty červené Kawy v garáži na fotce, štítek nepotřebuji, ne nutně....Vypadají jako street masky .....proto se ptám, možná více či méně blbě 
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
i když tvůj příspěvek moc nechápu, tak na Jawy myslím furt prodávají věci třeba v Triskelu Břeclav.farmář píše:osazeno světly? stačí ti to? kdes ho koupil?? přeci jen, nechávám stávající budíky, scháněl jsem světlo z jawy...už jsem to měl na Suzuki, úplně super,ale najít dnes prodejce dílů na veterány... ač českédík ááá už vidím i fotku....nechci rejpat,ale máte recht,sem tam to tu frčí.Myslel jsem ty červené Kawy v garáži na fotce, štítek nepotřebuji, ne nutně....Vypadají jako street masky .....proto se ptám, možná více či méně blbě
ZX-12R naked
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
myslis ty cervene rexe??? ty maji standartni kaplicky Eddie Lawson...farmář píše:osazeno světly? stačí ti to? kdes ho koupil?? přeci jen, nechávám stávající budíky, scháněl jsem světlo z jawy...už jsem to měl na Suzuki, úplně super,ale najít dnes prodejce dílů na veterány... ač českédík ááá už vidím i fotku....nechci rejpat,ale máte recht,sem tam to tu frčí.Myslel jsem ty červené Kawy v garáži na fotce, štítek nepotřebuji, ne nutně....Vypadají jako street masky .....proto se ptám, možná více či méně blbě
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- farmář
- Ghostrider

velice solidní garage
jj tak to je mi prd platné....já potřebuji náhradu za reflektor z kapotáže, takže buď z Jawa 634-638 kulatý vzadu plast nebo něco ala hranatej či street maska se šikmejma očima.Což není můj cup of tea...bohužel.Jsem vysazenej na klasický naháč, kulaté světlo, budíky a ani plexi... 
Kawasaki Vulcan VN 1500 Classic
CKC #1060
CKC #1060
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Nechtěl bys tohle světlo?Taky je kulatý....(zase to OT!)farmář píše:velice solidní garagejj tak to je mi prd platné....já potřebuji náhradu za reflektor z kapotáže, takže buď z Jawa 634-638 kulatý vzadu plast nebo něco ala hranatej či street maska se šikmejma očima.Což není můj cup of tea...bohužel.Jsem vysazenej na klasický naháč, kulaté světlo, budíky a ani plexi...
Ale něja to vyplynulo....Sorry..

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576